Lidt nyt – nu fra hjemmefronten ♥️

Hjemme igen efter lang indlæggelse.

Så fik jeg endelig lov til at komme hjem igen! Efter 20 dages indlæggelse, så var det virkelig tiltrængt at komme hjem i egne vante rammer! Mor havde godt nok tilbudt at hun ville komme over og sove ved mig, eller hente mig til Fyn så jeg kunne sove hos dem! Men jeg havde bare behov for at være alene ovenpå at have sovet på 4 sengsstue i 20 dage!

Eller reelt så havde jeg nok mest behov for at sove sammen med mand og børn – jeg savner dem allerede rigtigt meget! De er meget søde til at ringe om aftenen og og snakke og sende billeder osv! Mange tak for FaceTime!  Og idag fik jeg en sød video hvor pigerne danser i skum på en bådtur! Men det er selvfølgelig også svært ikke at være lidt træt af at være så syg at man ikke kan følge med på en sådan rejse! Jeg håber bare at jeg med tiden får det så meget bedre at manden og jeg måske kan tage afsted på en weekendtur sammen!

Min mands fætter bor i Rom, og hans kone er sygeplejeske på en nyreafdeling! Så måske hvis alt går godt, og Det Palliative Team vil gå med til det, så kunne vi til efteråret tage til Rom! Så har vi nemlig Claudia i baghånden hvis nu noget skulle gå lidt skævt! Hun er tryg at have i baghånden!

Og går det godt – jamen så er det et meget stort ønske for mig og pigerne at kunne tage en weekendtur til New York sammen! Men men men en ting af gangen og nu må vi se! Jeg tør nærmest slet ikke engang tænke tanken, men nu er den offentlig og så håber jeg bare at det kunne lykkes! ♥️

Aftrapning / nedtrapning af oxynorm…

I forhold til min aftrapning som jeg startede på her 1 april, så har det været noget af en udfordring! Jeg har haft så stærke smerter at jeg ikke har sovet i flere døgn efter operationen! Jeg har haft ligget på gulvet og rokket frem og tilbage for bare at lindre en anelse på smerterne! Men på et eller andet punkt så har det jo givet pote, for min nedtrapning kører som den skal! Pt ligger jeg på 2,8 og pr 1 maj skal jeg ned på 2,5. Spændende om det kommer til at gå smertefrit!

De kommende planer!

Om 3 uger skal jeg så tilbage på sygehuset til en ny indlæggelse! Jeg skal i fuld narkose og have følgende lavet : skiftet mit nefrostomi kateter ud med et rent nyt et, renset højre indvendige stent op. Sidst men ikke mindst skal min dygtige kirurg Lars Ulrich Hansen også kigge på det sår med betændelse og se om det måske endelig kan blive lukket!

Senere skal kirurgen så kigge på, om jeg forhåbentlig til august engang, kan få lagt det nu udvendige  dræn indvendigt igen! Muligvis så bliver det endelige resultat en urostomi! Jeg tør næsten ikke tænke tanken om at det er den vej det kan ende! En urostomi er en pose på maven hvor urin løber ud i! Jeg har en mindre udgave lige pt! Det åbne sår er nemlig tilsluttet en pose nu!

Ellers så har jeg døjet med frygtelige smerter i mit ene ben! Åbenbart så har lægerne haft mig trillet frem og tilbage på min hoftekam, hvilket har givet knivstik smerter ned i højre lår! Næste gang må jeg huske at sige til narkosen at de skal være mere forsigtige! Jeg er først idag ved at være rimeligt tilbage på benet! Jeg har måtte bruge krykker og rullestol for at kunne komme rundt, men nu kan jeg heldigvis støtte bedre på det!

Komplikationer og mulige komplikationer!

Nu hvor jeg er hjemme igen, så skal jeg fortsætte på antibiotika i pilleform de næste 3 dage! Det gør desværre at jeg kaster op hele tiden! Jeg ville helst bare stoppe nu – jeg har jo været i behandling i alle 20dage! Men lægerne er lidt bange for en ny betændelses lomme er ved at danne sig. Så der er ikke andet at gøre end at ty til antibiotika og så vil jeg tage Urtepensil sammen med! Så håber jeg at jeg klarer frisag!

Men det var det nyeste herfra!

Rigtig god aften til alle ♥️

Line / etlivmedcancer.dk

7 tanker om “Lidt nyt – nu fra hjemmefronten ♥️

 1. Kære Line❤ hold nu op en tur du har været igennem 😓 man kan ikke undgå at få tårer øjnene….. det er så vildt synd for dig! !! Sender dig så mange tanker og varme knus….. håber inderligt at det går den rigtige retning nu….. (og det dumme betændelse forsvinder….)❤💚💙💛💜 Joan

 2. Kære Line
  Operationer, udtapningen af medicin, store smerter, ja jeg tænker at bare en af de ting kunne slå os ud, men hvor er du sej.
  ROM og NY sikke nogen dejlige planer. Det bliver helt sikkert nogen spændende ture. Der er så mange spændende ting man kan opleve, især NY med zoologisk museum og Broadway o a.
  Dejligt at høre nyt fra dig😘

 3. Hej Line

  Allerførst tak for en spændende blog hvor du deler stort og småt, fra din hverdag og dit sygdomsforløb.
  Det stikker sgu en del i mor-hjertet på mig, at læse du er syg samtid med at du er mor til to. (Jeg har selv 3 drenge, på 1, 5 og 8 år.)

  Jeg er ved at læse til sygeplejerske. – Faktisk overvejer min gruppe og jeg, at fortolke på nogle af dine indlæg.
  – Vi skriver om eksistentielle forhold, når mødre til mindre børn er syge med cancer.: Eksistentielle problemstillinger kan eksempelvis handle om:

  Manglende mening med livet
  Ensomhed
  Sygdom
  Angst og frygt
  Alderdom
  Ansvar
  Valg og fravalg – og manglende valg
  Relationer
  Livskriser
  Identitetskriser
  Disse problemer kan ofte medføre spørgsmål som:

  Hvem er jeg?
  Hvad er meningen med livet?
  Hvordan lever jeg mit liv – og hvordan ønsker jeg at leve mit liv?

  – Jeg tænkte på, om du måske kunne have lyst til at skive et indlæg hvor du kommer ind på nogle af sådanne overvejelser? 🙂
  Jeg har selvfølgelig fuld forståelse overfor, hvis du ikke har mulighed for eller lyst til det

  Ønsker dig alt det bedste.

  Mvh. Louise

  1. Herunder tænker jeg selvfølgelig også især på dit sygdomsforløb også i forhold til dine børn. – hvor meget de skal vide/ ikke vide,
   Hvad du selv spekulerer over i forhold til børnene, hvis du dør inden de bliver voksne osv.

  2. Hej Louise.
   Det vil jeg gerne skrive et indlæg omkring! Når jeg lige har overskuddet til det – så kommer der et blogindlæg omkring det!
   Tak for dine venlige betragtninger omkring min blog!
   Mange hilsner Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *