Nostalgi og ønsket om en ny krop!

At være lidt nostalgisk..

Min søde veninde Anja og jeg har børn på samme alder! Og her forleden sendte hun mig et billede af vores de mindste og pyha jeg kneb lige en lille tåre! Er de ikke skønne ♥️

Små prinsesser - etlivmedcancer.dk

For det meste så tænker jeg ikke så meget over de begrænsninger som jeg nu engang har pga min sygdom. Men ærligt så ville jeg rigtigt gerne have haft minimum et barn mere! Så når jeg så lige bliver mindet om at det ikke er muligt, som feks når jeg ser sådan et billede af Sienna da hun var lille. Ja så kan jeg godt blive ret ærgelig! Omvendt så ved jeg jo heller ikke OM vi overhoved ville have haft endnu et barn, selvom vi havde haft muligheden! Min mand er i alt fald overbevist om at 2 børn er nok for ham!

Nå men man skal jo ikke græde over spildt mælk! Og vi er jo mega heldige at vi trods alt har 2 dejlige piger og de er sunde og raske! Det er jo heller ingen selvfølge mere desværre!

Lang tid siden sidst!

Faktisk så har jeg lidt dårlig samvittighed – det er jo efterhånden ved at være lang tid siden at jeg har fået skrevet en Update herinde! Men livet det går jo bare stille og roligt! For mit vedkommende ja så betyder det at jeg selvfølgelig har været inde og runde sygehuset siden sidst. Igen pga stærke smerter i min ene nyre. Jeg forsøgte ellers om jeg kunne slippe for at skulle derind ved at ligge med mit varmetæppe osv men det blev bare værre og værre! Så jeg var inde i 3 dage og så var jeg frisk til at kunne komme hjem igen!

Lidt på arbejde!

Jeg blev indlagt lørdag og kom så hjem igen mandag! Tirsdag var jeg heldigvis super frisk igen og kunne sandelig tage lidt afsted på arbejde sammen med min gode veninde Camilla. Vi gik og malede udvendigt sammen – hun var en skat og tog alt stige arbejdet og så fik jeg og hyggede mig med at male vinduer!

Vores chef Simon kom forbi og af en eller anden grund så kom vi til at snakke om hotdogs fra en pølsevogn! Camilla og jeg mente bestemt at Simon burde køre ned og købe en hotdogs til os – det mente han dog ikke 😉 Men al den snak om hotdogs fra en pølsevogn, det gjorde simpelthen at da vi holdt fyraften! Så måtte vi lige forbi og have os en 😂 Nøj den var god!

Hotdogs på pølsevogn i malertøj, etlivmedcancer.dk

Overalls!

Pga alle de her udvendige poser, som jeg render rundt med for tiden (nefrostomi poser på nyrerne), så kan jeg ikke have mine malerbukser på når jeg er ude og male! Det er ikke fordi at Simon, min chef, brokker sig over det! Men jeg føler selv at jeg ligner noget der er løgn! Jeg ligner i alt fald ikke en rigtig maler, som rent faktisk er uddannet! Men så slog det mig at jeg skulle da bare have fat i nogle overalls – der sidder jo nemlig ingen linning og presser ind på slangerne!

Jeg troede ikke at det ville være noget problem at få fat på overalls – altså hvide maler overalls! Der tog jeg fejl! For det er simpelthen ikke moderne, så der er ikke nogen som har det på lager! Og faktisk så er der næsten heller ikke nogen som der producerer det mere! Men det er jo selvfølgelig også klart, for udbud og efterspørgsel har jo meget at sige i forhold til produktion!

Men heldigvis så endte det med at Flygger i Vejle reddede mig. De kunne sandelig skaffe overalls til mig og endda i str lille! De seneste år har jeg desværre tabt mig meget, og derfor så skal jeg have den mindste str som de laver! Men bortset fra det, så glæder jeg mig bare helt vildt til jeg får dem, og så kan begynde at ligne en ordenlig maler igen!

Operation og pigefest.

I de kommende uger har vi/jeg en hel del som vi skal! Feks så skal jeg i narkose fredag og have skiftet nefrostomi slangerne. Altså den del der får igennem huden og ind i nyren! Det er også ved at være på tide, for de er ved at se ret ulækre ud indvendigt! Jeg kan desværre ikke rense på det – så der er ikke andet at gøre, end at lade lægerne om det!

Og om lørdagen skal pigerne så holde pigefest med overnatning! Pigerne og jeg er allerede nu ved at forberede det hele! Der skal være ballondans, pakkeleg, skattejagt (mandens del 😉👍), stoledans osv osv! De skal spise raclette og til dessert have “pynt selv is og kage”. Og så skal de sove i 2 telte udenfor om natten! Jeg tror at David og jeg bliver ret kvæstede om søndagen, men vi glæder os helt vildt alligevel! Når man ser pigernes begejstring så smitter det bare, og glæden ved at give dem en god fest! Ja det er belønning nok i sig selv. Jeg håber bare ikke at der kommer komplikationer med operationen om fredagen! Så ønsk mig held og lykke med det!

Australsk silky terrier!

Sidst men ikke mindst så får vi en lille hvalp om 14 dage! Pigerne og jeg har meget længe gerne ville have en hund igen! Vi har jo haft en hund før, men hun døde for ca 2 år siden af kræft! Ja vi samler åbenbart på kræft tilfælde herhjemme! Pludselig var hun bare sat til med knuder overalt og jeg måtte tage til dyrlægen og få hende aflivet! Dyrlægen sagde godt nok at man kunne have tilbudt at give hende kemo, men hun ville maks have kunne levet ca 1/2 år mere! Og nu har jeg jo selv prøvet kemo, og det ville jeg simpelthen ikke byde hende!

Men David har været ret meget imod at vi skulle have hund igen! Han syntes at det giver alt for meget besvær, når jeg nu er indlagt så tit som jeg er. Han har selvfølgelig ret, men omvendt så skal man jo også tænke på al den kærlighed man får fra sådan et lille kræg. Så tilsidst efter mange samtaler gik han modvilligt med til projekt endnu en hund i familien!

Nu er han så kun det en race og det er en australsk silky terrier! De har et meget godt sind, er gode ved børn, fælder ikke – så allergivenlige og så er de mega kvikke! Der var dog ingen avler i Danmark, selvom jeg søgte landet tyndt! Så det endte med at jeg fandt frem til en avler i Tyskland. Vi har så fulgt den på Wattsapp og det gør at vi trods alt har lidt en fornemmelse af hvad vi har købt!  Den skal hedde Coco og hun komme med flyveren d 7 september til Billund! Spændende!

n

Den er sød ikke ♥️

Så tror jeg også at vores næste 14 dage er godt booked op 😉

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *