Cafe Vivaldi, Vejle

Plejeorlov og brunch på Cafe Vivaldi!

Vi er så heldige herhjemme, at min mand ha fri hver fredag! Eller dvs min mand har plejeorlov til at “passe” mig hver fredag! Fordi  jeg er terminal erklæret – så er det lavet sådan, at man kan få tildelt en 37 timers plejeorlov! Disse 37 timer kan deles mellem flere pårørende, og herhjemme deler min mor og mand dem! Min mor har man-torsdag og min mand har så fredag! Det er helt perfekt ved os, for på den måde kan min mands arbejde godt klare at undvære ham!

Vi nyder begge vores fredage sammen, og indimellem, hvis jeg er frisk nok, så tager vi et smut på Cafe Vivaldi og spiser brunch! Der er flere gode steder i byen, hvor man kan spise brunch! Men vi er begge ret vilde med Cafe Vivaldi – så det bliver ofte der vi ender, når vi er til brunch! Både manden og jeg nyder at have lidt alenetid sammen – indimellem er det rart at kunne snakke fortroligt, uden at de små ører lytter med!

Cafe Vivaldis koncept!

Når man kommer ind – bliver man mødt af en sød tjener, der viser en tilrette! De gange vi har været der – har vi aldrig fået en sur eller uvenlig betjening! Man må selv vælge hvor man vil sidde, og de har mange forskellige bordtyper! Fra sofastole, til almindelige spisestuemøbler og til høje borde med barstole! Det giver en god dynamik og hyggelig stemning til stedet!

På bordene ligger menukortene, som er delt op i frokost og aftenskort! Jeg har set mig varm på en ret, som man kun kan bestille om aftenen! Så den har jeg til gode at prøve, for sidst vi var på Cafe Vivaldi og spise aftensmad, der delte jeg nachos med Sophia!

Når man har besluttet sig for hvad man vil have – går man i baren og bestiller og betaler! Det synes jeg er en klar fordel! For når man så er færdig, så skal man ikke vente på at en tjener har tid, for at betale! Og så er det bare at vente på mad og drikkevarer – det kommer tjeneren med, når det er klar!

På deres brunch tallerken er der følgende : græsk yoghurt med drys og honning, brød, ost, pandekager, frisk frugt, marmelade, nutella, smør, kage, røræg, bacon og stegte kartofler/peberfrugt/pølser! Min mand kan ikke lide ost – så han får let ekstra bacon/pølser og så ingen ost! Det er skøn service at det kan lade sig gøre med special bestillinger som det! Der følger enten kaffe, the eller juice med til maden!

Her er lige et billede af en af de brunch tallerkener som vi i tidens løb har fået på cafe Vivaldi….

Brunch på cafe Vivaldi

Cafe Vivaldi fortsat!

I weekenderne har de også en brunch buffet! Den er også meget lækker!

De har selvfølgelig også børnemenuer og her er det rart at man ikke har valgt at komme en alder på! Dvs at reelt ville jeg også kunne vælge en børnemenu, hvis nu jeg ikke kunne spise så meget!

Af andre positive ting ved cafeen, kan nævnes deres toiletforhold! De har altid været pæne og rengjorte, når jeg har besøgt stedet! Det er en stor faktor for mig – at disse ting er i orden!

Hvis man skal komme med et kritik punkt så er jeg blevet skuffet på cafe Vivaldi! Dog heldigvis kun 1 gang, og det var, da jeg delte de famøse nachos med Sophia! Både hun og jeg syntes at der dels var alt for lidt kylling på, men til gengæld alt alt alt for meget ost! Det var ærgerligt, og oveni så var guacomolen,  som var med til, lavet af en avocado som trævlede! Ikke særlig appetitligt! Men det er også eneste gang at jeg har fået noget der, som jeg ikke var tilfreds med!

Ellers så kan jeg klart anbefale at besøge cafe Vivaldi! Skønt sted med god stemning og god mad til en overkommelig pris!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *