Babyshower og endnu en indlæggelse

Babyshower.

Vi er så heldige at vi snart kan byde en lille baby velkommen i familien! Min bror og svigerinde skal have sig en lille dreng – og termin er faktisk lige omkring hjørnet! Det er deres den første – og den første dreng i familien, så vi glæder os helt vildt til han ankommer!

Min svigerinde havde så snakket lidt med hendes veninde om at hun da syntes det kunne være fedt med sådan et babyshower! Men tiden gik jo – uden at nogen havde arrangeret noget! Troede hun i alt fald! Så det blev en super overraskelse for hende, da hun i søndags blev overrasket hjemme ved min mor! Vi var 14 forventningsfulde kvinder, som alle havde medbragt til forskelligt mad og lignende til at hygge med!

Pigerne og jeg lavede miniburgers (sliders) og så prøvede vi, i samarbejde med min mor, kræfter med en kage, med pynt af fondant! Det var vildt sjovt at stå og lave de små burgers, og specielt også at prøve kræfter med at pynte kagen! Vi har ikke tidligere prøvet at lave så stor en kage, med pynt af fondant på! Og selvfølgelig var der en del skønhedsfejl – men alt i alt var vi alle 4 godt tilfredse!

Babyshower, babykage, kage med fondant, etlivmedcancer.dk

Babyshower, vandmelon barnevogn, etlivmedcancer.dk

Min svigerinde havde lavet denne flotte frugtbarnevogn! Jeg var meget imponeret!

Babyshower, sammenskudsgilde, etlivmedcancer.dk

Lidt af alt det lækre som der var til os!

Hunden Coco!

Ellers så er vi stille og roligt ved at vende os til at have hund/hvalp i familien igen! Det er nok lidt ligesom når man får baby igen – jeg havde i altfald lykkelig glemt alt om at gøre sådan en hvalp renlig! 😂 Men det begynder stille og roligt at gå den rigtige vej! Idag stillede hun sig for første gang ved døren, og viste at hun skulle ud. Desværre så fattede jeg ikke lige hvad hun ville og ja så måtte jeg have gang i papir og gulvklud igen! 🤪

Hun har jo ikke så nemt ved at være alene, og jeg havde en god dag forleden, og ville så gerne lige et smut på arbejde! Så måtte Coco jo med! Men det gik super godt – hun var nem, og det var udvendigt arbejde i det skønneste vejr!

Australsk silkyterrier, bygningsmaler, etlivmedcancer.dk

Indlagt med blod i urinen og tarmslyng! 👎

Efter at jeg havde været lidt afsted på arbejde, begyndte jeg desværre at blive dårlig! Ikke sådan rigtig dårlig men bare meget meget træt, flere smerter, opkast hver dag og så kom der meget blod fra min ene nyre! Jeg er ikke så stor fan af at skulle på sygehuset, dels pga tidligere oplevelser derinde! Men også fordi det altid griber så forstyrrende ind i pigernes liv! De bliver altid så kede af det og føler at sygehuset “tager” mig væk fra dem!

Nå men det blev tirsdag og så onsdag var jeg så afkræftet og havde efterhånden tabt mig så meget, sJeg turde ikke blive hjemme længere! Så jeg tog på sygehuset onsdag aften og så blev jeg koblet til væske torsdag eftermiddag! Nogle gange er det nemlig nok at jeg bare kommer ind og får ekstra væske! Desværre så var jeg taget på sygehuset for sent – for mine tarme havde simpelthen så lidt væske til at få maden rundt! Så jeg endte op med tarmslyng natten til fredag! Hold op hvor blev jeg bare syg! Og fordi jeg kastede op hele tiden (til sidst kun galde, for jeg kunne intet spise) så besluttede lægerne at jeg skulle have anlagt en sonde til maven!

Sonden…

Sonden er en plastikslange, som føres ind gennem det ene næsebor, og så videre ned i halsen og til mavesækken! Sonden tilsluttes så et sug og på den måde suger den så eventuelle madrester der ikke kan passere op, samt det galde som man ellers ville kaste op! Jeg ved snart ikke om jeg foretrækker at kaste op fremfor at have sonden anlagt! Men for tarmenenes skyld – så skal man vælge sonden! Sonden giver nemlig tarmene ro, og sammen med alt det ekstra vand som man får i årerne! Så gør det i mange tilfælde, at man slipper for operation!

Camping i Blåvand!

Pigerne skulle heldigvis med mine forældre på camping i Blåvand! Så de blev afledt en del fra at jeg var på sygehuset i så mange dage! Fordi jeg havde sonden anlagt, så ville jeg meget nødigt at de skulle besøge mig! Det kan godt være lidt voldsomt at se en med en sonde i næsen! I alt fald når man er 8 og 11 år!

Mine tarme fik det langsomt bedre, og  mandag formiddag kunne jeg så tage hjem igen! Når man har været indlagt i så mange dage – så er det bare fantastisk at komme hjem til sin egen seng og badeværelse igen!

Så nu håber jeg bare at alt går planmæssigt og at jeg ikke skal ind på sygehuset igen, før d 25/26 september! Her skal jeg have renset dræn og forhåbentlig slippe for den ene nefrostomi pose!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

2 tanker om “Babyshower og endnu en indlæggelse

  1. Uha uha så meget du må igennem kære ven ❤️ Du er som før nævnt (skrevet) det sejeste 💪💪menneske jeg nogensinde har kendt.
    Fantastisk at du deler så meget med os, hvilket gør det lettere at forstå, hvor meget jeres lille familie kæmper 🌹🌹🌹🌹Jeg holder virkelig meget af jer alle 4 Line….. og tænker ofte på jer❤️❤️❤️💙

  2. Super flot kage🍼🍬💙
    Æv alle de “oplevelser” & sygehus erfarring du får!!! 1000 knus til seje, smukke skønne dig💖

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *