Best Western Golf Hotel Viborg

Viborg.

Pigerne var med deres mormor og morfar på camping i Viborg. Så manden og jeg besluttede os for at tage op og besøge dem, og så kunne vi samtidig unde os lidt luksus ved at tage en overnatning på et hotel.

Vi fandt frem til at vi ville afprøve Best Western Golft Hotel. Vi spiller ikke selv golf – så det var ikke lige derfor at valget faldt på det hotel. Men derimod det faktum at hotellet ligger lige ned til Viborg sø, og ligger tæt på campingpladsen, hvor ungerne var!

Vi var noget spændte på standarten, specielt fordi vi havde valgt deres billigste værelse. Så der var ingen garanti for en dobbeltseng ( de har nemlig også værelser med 2 separate senge i) og det var heller ikke sikkert at der ville være udsigt!

Prisen :

Vi søgte på forskellige websites, men vi kunne ikke få et værelse på hotellet billigere end til 1300 kr. Det syntes vi ærligt var ret dyrt, når man tænker på at man ikke var garanteret, som beskrevet overfor. Vi kunne dog se at man godt kunne få det billigere på andre datoer – også selvom det var weekend – men vi skulle jo afsted på den valgte dato. Det skulle jo passe med pigerne osv!

Med i prisen var dog mulighed for at benytte deres svømminpool og “spa-afdeling”. Og så var der også morgenmadsbuffet inkl kaffe, the og juice med! Jeg elsker en god morgenmadsbuffet – men ved også at man kan blive så frygteligt skuffet.

Velkomst!

Udefra så hotellet noget trist og kedeligt ud – så vi var nok lidt negative da vi gik ind.

Best Western Golf Hotel Viborg - etlivmedcancer.dk

Indenfor var det dog en helt anden sag! Receptionen var lys og indbydende – og receptionisten smilende og imødekommende. Dejligt! Vi kom hurtigt til, fik vores nøgle og en god forklaring til hvordan man kunne finde værelset!

Værelset var virkelig en positiv overraskelse! Det var med dobbeltseng og lækker udsigt ud over Viborg sø. Der var stort flot badeværelse, køleskab og fladskærm og alt var super lækkert pænt og rent! Faktisk så gulvtæppet ud som om det nærmest kun var nogle uger gammelt! Ikke nogen dårlig overraskelse!

Best Western Golf Hotel Viborg - etlivmedcancer.dk

Best Western Golf Hotel Viborg - etlivmedcancer.dk

Best Western Golf Hotel Viborg - etlivmedcancer.dk

Vi, eller rettere manden (jeg kan ikke bade i pool for tiden pga min nefrostomi) nåede ikke at benytte pool området – men vi var selvfølgelig lige forbi for at se det! Igen så det pænt og velholdt ud. De var ved at få lavet noget tilbygning til poolen – det lignede at der skulle være noget udvendigt boblebad osv. Jeg tror det bliver rigtigt lækkert når det er lavet færdigt!

Hvis man godt kan lide at gå ture – så ligger hotellet optimalt! Man kan gå nogle flotte ture omkring Viborg sø!

Morgenmadsbuffet!

Vi havde inviteret mine forældre og selvfølgelig pigerne, til at komme ind og spise morgenmad sammen med os!

Morgenmadsbuffeen havde alt hvad vi godt kunne tænke os – når vi tænker morgenmadsbuffet! Der var lækkert nybagt brød, røræg, bacon, pølser, og vigtigt for pigerne : PANDEKAGER 😉👍 Der var også forskellige former for : oste, marmelader og pålæg! Der var yoghurt og masser af frugt – både skåret og “natural” .

Utroligt lækkert var det at der var en god kaffemaskine, hvorpå man kunne få espresso, cafe latte, cappuccino osv Og der var også en dejligt udvalg af forskellige slags juice, mælk, vand og selvfølgelig te!

Best Western Golf Hotel Viborg - etlivmedcancer.dk

Best Western Golf Hotel Viborg - etlivmedcancer.dk

Best Western Golf Hotel Viborg - etlivmedcancer.dk

Konklusion :

Så selvom at prisen var lidt høj og førstehånds indtrykket ikke var super godt! Så er der ingen tvivl om at jeg KLART vil anbefale at bo på Best Western Golf Hotel Viborg – hvis man er på de kanter og skal bruge en overnatning! Vi nød det til fulde og syntes det var alle pengene værd!

Overfor hotellet er der et spisested som er tilknyttet hotellet! Det så virkelig hyggeligt ud – og er vi en anden gang i Viborg – så vil vi afprøve det! Bare et tip til spisning i nærheden!

Skulle nogen have spist der – så modtages en anmeldelse gerne med kyshånd, som jeg kan viderebringe her!

I forhold til hvordan vores tur ellers gik i Viborg – så kan du læse lidt om det her!

Best Western Golf Hotel Viborg - etlivmedcancer.dk

❤️ Line / etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *