Blåbær cheesecake muffins

Cheesecake muffins.

Forleden lavede pigerne og jeg cheesecake – hvilket blev super lækkert og godt! Desværre var kagen nok lige lidt i overkanten for os 3 at spise (manden spiser ikke cheesecake), så jeg har gået og funderet over hvad jeg skulle med den sidste halvdel af kagen…

Så var jeg ved et tilfælde på Baresso og fik de lækreste Cheesecake muffins! Uhm den var lækker – så jeg gik som sædvanlig på nettet og prøvede at finde en opskrift på dem! Desværre forgæves på dansk, men på de amerikanske sider fandt jeg lidt forskelligt. Det endte op med følgende muffins som pigerne og jeg selv synes er rigtigt lækre. De forbliver svampede og lækre (skal selvfølgelig opbevares i en pose)  selv efter flere dage!

Blåbær cheesecake muffins.

Ingredienser :

  • 1/2 “reste” cheesecake ( ikke den bagte version)
  • 100 gram Philadelphia
  • 350 gram mel
  • 4 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 200 gram brun farin
  • 2 æg
  • 3 tsk vaniliesukker
  • 1 dl mælk
  • 1 dl flydende becel
  • 150 gram blåbær

Sådan gør du :

Æg piskes med brun farin og vaniliesukker, så det bliver tykt og luftigt!

I en skål blandes mel, bagepulver og salt!

Resten af cheesecake kagen røres godt sammen.

I æggemassen kommes mælk, becel, Philadelphia og cheesecake massen!

Når det er rørt godt sammen tilsættes melblandingen og til slut blåbær.

Kageblandingen kommes i muffinsforme og de bages på 200 grader i 10-15 min, alt efter str på muffinsforme!

Velbekomme 😋

Blåbær cheesecake muffins - etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *