Hvad fører til at man har cancer?

Aftenstemning Vejle Fjord - etlivmedcancer.dk

Nystartet blog.

Som skrevet i forrige indlæg, så har jeg netop startet med at blogge. Dels for at have et sted til alle mine tanker, men også et sted hvor mine 2 piger kan læse lidt om mine tanker, når de bliver ældre.

Det kan det godt være lidt svært at sige – “ DER startede min cancer”. Men som jeg også skrev tidligere så tænker jeg at det mest fornuftige må være at det var ca da jeg fødte Sienna. Ikke at jeg tror at jeg havde kræft samtidig med at jeg var gravid, men muligvis har fødslen været starten på at kræften begyndte.

Mine 3 hjerter i den enarmede tyveknægt!

En naturlæge, som jeg har gået ved, sagde at det at få kræft er ligesom at have 3 ens i en enarmet tyveknægt. Forstået på den måde at det feks ligger det i ens gener at man er disponibel for at udvikle kræft! En anden ting kunne være det miljø man enten er opvokset, eller arbejder i, som gør man er disponibel! Og sidste kunne være at man kommer ud for en krise, som gør en disponibel! Hvis man kun har 1 eller 2 af disse ting – ja så udvikler man ikke kræft! Men hvis man er så uheldig at alle 3 ting bon’er ud – ja så begynder det at vokse!

Hvis jeg skal gå ud fra det – så siger min genetik at jeg har både en masse kræft tilfælde på min fars side. På min mors side har der været tilfælde af syster på æggestokkene ved flere! Så jo den giver vist et hjerte! Dog har jeg fået lavet en gen test i forhold til om mine piger er mere i risiko zonen – den sagde heldigvis nej! Men jeg har haft fat i min egen læge og bedt ham om at være ekstra obs på dem når de bliver større! Det har han heldigvis lovet!

Hjerte 2 må være miljøet omkring min arbejdsplads! Jeg er uddannet bygningsmaler og har desværre malet en del med ting som ikke er sunde for kroppen. Herunder meget farlig epoxy blandt andet!

Sidste ♥️ Ved jeg ikke helt hvad skal være – men jeg var så uheldig at jeg aborterede inden jeg fik Sienna. Og det var faktisk en meget grim oplevelse! Det skete nemlig ombord på en færge til Færøerne. Da vi kom til Færøerne blev jeg efterfølgende undersøgt af en meget hård kvindelig læge. Hun konstaterede tørt – “ja der er ingen hjertelyd så den er død!” Kort efter blev jeg så gravid med Sienna!

At få det bedste ud af ens situation :

Man kan jo altid spekulere på hvordan og hvorledes! Det har jeg dog besluttet mig for at jeg ikke vil mere – det gavner jo ingenting! Nu er jeg syg, og bliver ikke rask igen – så må jeg bare få det bedste ud af det! Jeg vil nyde mig tid maks ud med mine piger og min mand!

Jeg har dog besluttet mig for at lave en lille opsummering her af de ting der er sket frem til efteråret 2017! Jeg synes selv at det er rart at kunne se hvad der egentlig er sket undervejs i mit forløb! Jeg kan dog ikke huske alle datoer præcist – så det bliver lidt løst tidsangivet!

Jeg vil lave både en opsummering af hvad der lægemæssigt er sket fra start og til nu, samt en anden opsummering af jeg har afprøvet af naturlæger og teknikker fra start og til nu! Jeg håber at det vil give et godt overblik!

Den lægemæssige opsummering kommer i næste blog indlæg!

♥️♥️♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *