Brombærmarmelade med rom

Vilde brombær og brombær marmelade!

Pigerne og jeg tog på jagt i naturen efter brombær til brombær marmelade. Selvom vilde brombær er fyldt med torne, og ret besværlige at plukke – så har de bare en utrolig lækker sødme! På turen fandt vi udover brombær, også 3 sorter af vilde blommer samt hybenrosenblade!

Så nu har vi haft gang i gryderne og lavet 5 forskellige slags marmelader. Her kommer opskriften på brombærmarmelade med rom i! Jeg synes rom står utrolig godt til brombær. Og ja det smager bare virkelig godt! Så hvis du har lyst – så er opskriften som føler :

Vilde brombær til brombær marmelade med rom i!

Brombærmarmelade med rom.

Ingredienser :

  • 200 gram vilde brombær
  • 50 gram sukker
  • 1/2 dl vand
  • 1 tsk sukker
  • 1/2 tsk melatin
  • Atamon
  • 2 tsk rom

Sådan gør du :

Brombær, sukker og vand koges sammen for svag varme i 10 min under låg.

Efter de 10 min blandes 1 tsk sukker med 1/2 tsk melatin som tilsættes, og det koges yderligere i 2 min for svag varme!

Gryden tages af varmen og der tilsættes rom!

I et rent glas kommer man lidt atamon i (for at hindre råd) og derefter hældes marmeladen i glasset!

Velbekomme 😋

Brombær marmelade med rom i - etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *