Brummers gaard, cafe og restaurant , Årø!

Brummers gaard, cafe og restaurant!

Brummers cafe og restaurant, Årø, Aarø, etlivmedcancer.dk

Brummers cafe og restaurant, Årø, Aarø, etlivmedcancer.dk

Da vi var på sejltur til Årø, var vi oppe og spise på den lokale restaurant – nemlig Brummers gaard, cafe og restaurant! Det kan varmt anbefales! Stemningen er meget uformel og hyggelig, men trods det så er maden virkelig lækker!

De går op i friske råvarer, og meget gerne fra øen! Jeg bestilte deres fiskepande sammen med svigerfar!  Man skal nemlig være minimum 2 for at de laver sådan en pande! Det er noget hvid fisk, noget laks og en krebs, som ligger på en bund af sovs og lækre grønsager! Dertil er der kartofler!

Brummers cafe og restaurant,fiskepande, Årø, Aarø, etlivmedcancer.dk

Brummers cafe og restaurant, fiskepande, Årø, Aarø, etlivmedcancer.dk

Manden valgte en steak hvortil der var salat og kartoffel tag selv bord! Kødet er fra kvæget som går og græsser på Årø – så ingen stresset kød der!

Pigerne valgte henholdvis fish n` Chips og frikadeller! Igen så var det nyfanget fisk fra den lokale fisker, og frikadellerne var også lavet af lækkert kød! Portionerne var store for børneportioner, så selv min datter på 10 (som spiser godt for tiden) blev mæt! Dejligt!

Brummers cafe og restaurant, fish n Chips, Årø, Aarø, etlivmedcancer.dk

Hvis man feks tager færgen fra Årøsund og over til Årø og vil op og spise på Brummers cafe og restaurant – så kan det klart anbefales at ringe og reservere bord! Ligeledes er det også smart at kigge deres menukort igennem, og fortælle hvad man gerne vil spise! De har ikke ubegrænset mad, da det er et lille familiedrevet foretagende! Hvilket jeg synes er meget charmerende! Det gør netop også at man ved at maden er top frisk og lækker.

Overnatning!

Man kan også leje sig ind ved Brummers i deres anneks! Der er 4 lejligheder! Nu har jeg ikke set dem indvendigt – men det så mega hyggeligt ud udefra! Så hvis man nu gerne vil opleve øen lidt ekstra – så er det en mulighed!

Brummers Anneks, Årø, Aarø, etlivmedcancer.dk

Brummers anneks, Årø, Aarø, etlivmedcancer.dk

Det er klart hyggeligst at opleve Årø i godt vejr!

Man kan leje golfvogne og køre øen rundt på sådan en! Det er mega hyggeligt!

Udlejning af golfvogn, Brummers, Årø, Aarø, etlivmedcancer.dk

Badestrande, Årø. Aarø, etlivmedcancer.dk

Ud over at man kan se vingården og besøge den – så er der også fine badestrande og selvfølgelig den lokale kirke! Har man børn med – så er der en utrolig flot naturlegeplads overfor vingården, og ikke særlig langt væk fra Brummers anneks!

Så jeg kan varmt anbefale en tur til Årø!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

Brummers gaard, cafe og restaurants hjemmeside

Brummers anneks….

Færge til Årø….

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *