CT-skanning – positivt nyt! ♥️

Min yndlingslæge… 

Igår skulle jeg mødes med en af de læger, som altid behandler mig ordentligt og med respekt! Det er overlæge Lars Ulrich Hansen, som er den mest dygtige og omsorgsfulde læge jeg længe har mødt! Vi skulle snakke omkring mine nefrostomi katetre og mit ønske om at få indvendige katetre igen!

Overlæge Lars Ulrich Hansen er meget forsigtig med hvad han gør, og vil ikke gøre noget forhastet. For det kan ende med at så resultatet ikke bliver godt! Nå men om ikke andet så havde jeg besluttet mig for at ville spørge ham ang min CT skanning. Jeg havde jo bare fået at vide at det jo sad på tarmene og at man pga omfanget ikke ville/kunne operere mig!

Jeg siger så til Overlæge Lars Ulrich Hansen, at ud fra min skanning, så er det jo nok begrænset for meget tid jeg har tilbage! Og derfor vil jeg helst at jeg i den tid, ikke har udvendige nefrostomikatetre! Lars Ulrich finder så skanningen frem og tænk sig der står : UÆNDREDE FORHOLD. Dvs at det de sagde på Kolding sygehus kl 01 om natten det var ikke rigtigt. Fra min skanning tilbage i februar og så til nu, her i august – der er kræften ikke vokset! Altså det kan de virkelig ikke være bekendt på Kolding! Nu har jeg og min familie været så kede af det de sidste 3 dage for ingenting!

Som en god veninde sagde igår : Jeg kunne heller ikke få det til at passe, for du har bare set så godt ud i de sidste lange stykke tid! Og hun har helt ret – jeg har virkelig haft det godt her på det sidste. Så at kræften ligepludselig skulle være vokset så meget, og at det havde invaderet mine tarme – det gav faktisk ikke rigtigt nogen mening! Men omvendt så stillede jeg ikke så mange spørgsmålstegn ved det i Kolding, for jeg har før prøvet at have en god periode, hvor kræften så var vokset!

Men men men – heldigvis så var det ikke sådan denne gang! Så nu vil jeg nyde weekenden ekstra meget!

Gode nyheder fra overlæge Lars Ulrich Hansen - etlivmedcancer.dk

Plan for indvendige katetre!

Overlæge Lars Ulrich Hansen gik forøvrigt mere eller mindre med til, at ville gøre hvad han kunne for at lave indvendige katetre! Første skridt er at jeg skal have lavet en kontrasttest for at se, hvor stoppet til, det indvendige dræn på højre side, det er! Så vil han sandsynligvis rense det op, og så kan jeg komme af med den udvendige på den side! Når han renser den op så vil han samtidig se på min blære og på arvævet omkring det, og på den måde finde ud af hvordan og hvorledes det kan lade sig gøre på venstre side.

Går det som jeg ønsker, at han kan finde et sted hvor han kan tilslutte det indvendige dræn! Så vil Lars Ulrich finde en tid til at jeg kan få lagt det indvendige dræn på venstre side. Pga betændelse tilbage i juni er det indvendige dræn pillet helt ud på venstre side! Så det er mere kompliceret når det nu skal ind igen! Det som gør det kompliceret er dels alt det arvæv som er ved min blære. Samt at jeg har min stomi på venstre side, så slangen skal kringles rundt om den!

Så ja jeg håber virkelig at min krop er sød og viser sig fra den bedste side, når han skal se om det kan lade sig gøre! Jeg vil virkelig blive ked af det hvis jeg ikke kan få dem ind igen! Pt har jeg 3 poser på kroppen og det er bare alt alt alt for meget! Jeg føler mig som en posedame 😉

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

2 tanker om “CT-skanning – positivt nyt! ♥️

 1. Kæreste ven ❤️
  Hvor godt at høre at kræften ikke har bredt sig alligevel. Dejlig nyhed. Jeg har også været trist på dine/jeres vegne.
  Håber at dine ønsker bliver opfyldt mht. en kommende operation og at det kan lade sig gøre.
  Tænker meget på dig. 🤗
  Og ja, du så virkelig godt ud i Silkeborg. Beundringsværdig. Helt fantastisk.
  Stort kram og knus. 😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *