Denne uges madplan

Igang igen med hverdagen og madplan!

Idag er pigerne startet igen i skole – ih hvor de glædede sig! Dejligt! Så er det igang med hverdagen igen!

Hverdagen for vores vedkommende består også i at lave madplan! Og denne uges tema var : tøm fryseren 😉  Vi har ikke verdens største fryser, så indimellem er det nødvendigt at få den gennemgået! Og derved også siges At få brugt hvad der nu enhang befinder sig i den!

Så madplanen for denne uge er :

Søndag: Frisk pasta med kødsovs!

Mandag: Middag hos familien! 😋

Tirsdag: Grønsagssuppe med bacontern og cremefraiche samt tarteletter!

Onsdag : Kødet fra 4 fladfisk i citron/hvidvinsflødesovs med polenta pommes frites samt kogt broccoli, porre og gulerødder!

Torsdag : SquashFrikadeller på rugbrød med lun rødkål til!

Så er der også ved at være ryddet op i fryseren så vi kan starte lidt forfra igen! Rester er selvfølgelig ikke altid super fedt, men det er nu bare engang billigt!

Samtale på OUH!

Jeg skulle idag på OUH og have en samtale omkring min ernæring! Jeg har i den seneste tid kun fået halvdelen af det parenterale ernæring og det kunne ses på vægten! Jeg havde tabt mig næste 5 kg på en måned – ups!

Problemet er at jeg desværre ikke kan tåle at få 2 liter af gangen! Jeg bliver dårlig og får væske i benene! Jeg har så prøvet af hvordan det ville gå med bare 1 liter af gangen! Og det er helt perfekt! Så nu skulle vi så bare have justeret hvor mange gange jeg skal have det for ikke at tabe mig!

Lægen skældte heldigvis ikke ud over at jeg selv havde forsøgt mig frem! Så dejligt – men de er virkelig søde og forstående herovre på OUH! De behandler mig med respekt og ikke som om jeg er narkoman! Hvilket desværre tit er den holdning jeg bliver mødt med i Vejle!

Men det endte med at jeg nu skal til hver dag at have parenteral ernæring, fremfor hver 2. dag! Til gengæld skal jeg så kun have 1 liter af gangen! Det tror jeg bliver rigtigt godt! Jeg er meget spændt på det!

Ferie og Det Palliative Team!

Ellers så er vi inviteret med i sommerhus her om en 14 dages tid! Jeg skal jo ringe og spørge om lov 14 dage før jeg skal afsted! Og jeg har sandelig fået lov til at tage afsted med familien! Desuden så fik jeg ros for at det hele har kørt så godt som det har i den senere tid! Altid dejligt med ros!

Så nu går jeg og glæder mig til en lille hyggetur sammen min gode veninde Eva, svigermor og svigerfar samt selvfølgelig manden og tøsepigerne!

Planen er at hvis jeg er frisk til det, så kører jeg med kvinderne derop onsdag eftermiddag! Og så hygger vi alene i sommerhuset torsdag, hvor svigerfar, mand og børnene så kommer om aftenen! Det gjorde vi også sidst og det gik utrolig godt og var mega hyggeligt!

Afslutningsvis!

Igår blev Coco hentet – så nu er vi hundeløse igen! Vi fandt en virkelig god familie til den, så det er dejligt! Tænk sig – manden blev hjemme fra en skiferie fordi hun skulle flytte ind! Det ville han ikke være foruden – det er i mine øjne at udvise stort engagement!

Vi skal passe Coco i uge 7 – så det glæder vi os til! Og konen er så sød at holde mig opdateret omkring hvordan det går med hende! Så vi føler virkelig at hun er kommet et kærligt sted hen! Australsk silky terrier - etlivmedcancer.dk

Ellers så sker der ikke det vilde i mit liv! Jeg har stadig ikke så mange kræfter så feks idag hvor jeg har været på OUH hele dagen! Ja så kan jeg ikke mere – kroppen lukker ned og kræver hvile! Jeg begynder stille og roligt at acceptere at det er sådan at det er!

Men sjovt at være så syg – det er det absolut ikke! 👎🏽

❤️ Line / etlivmedcancer.dk

2 tanker om “Denne uges madplan

  1. ❤️ en kærlig og varm hilsen ❤️ til dig og dine med ønsket om en RIGTIG GOD og VEL FORTJENT ferie….☀️👍

  2. Kram til dig Line. Jeg er sådan lidt tom for ord. Ville gerne sige noget smukt og opmuntrende. Men de vil ikke… Ordene. Hjernen går i stå, mens hjertet bare føler en masse ting. Det er ikke fair.
    Kh Kirsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *