Efterårsferie med begrænsninger

Sommerhustur!

Jeg er så heldig at mine forældre har lejet et sommerhus, hvor hele familien skal samles her i efterårsferien! Det har vi alle glædet os meget til! Desværre har jeg ikke fået lov til, af Det Palliative Team, til at kunne være med i det omfang, som vi alle havde håbet!

Det er blevet sådan at jeg skal spørge Det Palliative Team, senest 14 dage før vi skal noget, om det kan blive accepteret fra deres side! Desværre så fik jeg først spurgt 12 dage før, fordi jeg var indlagt på OUH! Så det ville de ikke gå med til fordi jeg spurgte med for kort varsel! Åbenbart blev det en princip sag for dem!

Nå men heldigvis så kunne det jo så blive godkendt at jeg måtte tage derover fra onsdag til fredag! Der var heldigvis over 14 dage imellem jeg spurgte og de dage jeg gerne ville afsted!

Afsted på tur!

Så vi kørte afsted i sommerhuset onsdag morgen og vi havde en super hyggelig onsdag! Vi havde inviteret hele familien til at møde os i sommerhuset! Vi inviterede på kaffe og kage, samt aftensmad! Vi lavede 9 små tapasretter til dem – det var mega hyggeligt at sidde og hygge med det!

Torsdag var vi et smut i Blåvand by, og gik og osede lidt! Pigerne ville meget gerne lave en slikkepind inde ved Blåvand Bolscher – så det fik de lov til! Desværre så tog det bare 2 timer inden at de kunne komme til! De skulle nemlig lige lave en ny portion bolscher med 17 bokstaver indeni!

Sommerhustur og bolcher i blåvand

Igår fredag endte det så med at vi måtte køre hjem omkring kl 14! Jeg skulle nemlig desværre indlægges igen! Min blære har det ikke så godt så nu må vi se hvad der sker! Jeg har ikke haft stuegang endnu og pt er det lørdag kl 11!

Jeg håber bare at jeg snart kan komme hjem, frem for at ligge her og lave ingenting!

4 tanker om “Efterårsferie med begrænsninger

 1. Kære Line

  Kender dig ikke, men læser med😊

  Jeg undrer mig over, hvorfor Det Palliative Team har så meget at skulle have sagt forhold til, hvad du må og ikke må. Kan du ikke forklare det lidt nærmere.?

  I sidste ende er det vel dig selv der bestemmer over dig..🤔

  I øvrigt meget relevant og rørende blog👍🏻

  Kh Rikke.

  1. Hej Rikke!

   Jo man skulle tro at man måtte have mere selvbestemmelse i forhold til sygdom og håndtering af medicin mm! Min og min families tanke er dog at jeg ikke passer ind nogen steder, fordi jeg har levet længere end man normalt gør som terminal registreret og derved er under Det Palliative Team!
   Men det er som at slå i en dyne – vi kommer ingen vegne! Faktisk så har jeg opgivet at ændre situationen! Og hvis nogen giver mig lyst til ikke længere at leve – ja så er det faktisk dem, og deres vedholdende styring af alt i mit liv!

   Mange hilsner og tak for din kommentar fra Line / etlivmedcancer.dk

 2. Hej Kære ven❤ godt at høre at i kom afsted i sommerhus, men godt nok rimelig sippet at du ikke kunne få lov at komme afsted noget før. Øv øv at det nu skulle ende med indlæggelse!! Sender dig mange kæmpe kram😍😘😘

 3. Hej Line

  Hvor bliver jeg ked af det på Jeres vegne, at det virker så meget op ad bakke ift kommunikation med det palliative team. Jeg undrer mig over at det kan være et problem for dem at du tager i sommerhus med din familie.

  Jeg sender tanker til dig og din familie og du er mega sej, men jeg kan godt forstå at det er opslidende for dig at føle alt nogen som egentlig skulle være der for dig mere føles som en modspiller.

  Knus Julie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *