Endelig svar på blodprøver.

Blomster

Et smut på sygehuset!

Igår var jeg lige inde på sygehuset i en 5 timers tid! Jeg har haft smerter i den ene nyre i nogle dage. Det plejer at være en indikation for at jeg har nogle urenheder der sidder fast! Jeg har så forsøgt at drikke så meget som muligt, for at prøve at skylle det ud selv. Desværre uden held!

Så jeg ringede op på sygehuset og fik en ambulant tid til at få en liter saltvand. Fordelen for mig ved at få det direkte ind i årerne er at væsken går direkte til nyren. Når jeg drikker normalt, bliver det nemlig desværre ledt til min stomipose istedetfor! Det er desværre en bivirkning jeg har fået pga mine efterhånden mange operationer!

Jeg får det ind over en 3-5 timer – går det hurtigere så får jeg ondt i mine nyrer!

Svar på blodprøverne.

Nå men da jeg nu alligevel var derinde, så kunne jeg heldigvis bede om at få mine blodprøver udskrevet på papir! Og det var gode nyheder jeg fik! Min blodprocent var steget til 5,9 – hvilket er super fint for mig! De andre tal var også blevet mærkbart bedre. Så konklusionen må være at naturmedicinen i alt fald virker positivt for min krop! Dejligt!

Jeg snakkede ikke med nogen læge da jeg var derinde. Jeg  tænker at jeg nok bliver kontaktet en af dagene af min tilsynsførende læge! Så kan jeg få uddybet svarene lidt bedre. Selvom jeg ved meget omkring blodprøvesvar mm, så er jeg jo langt fra ekspert! Så det er altid rart lige at gå tingene igennem med en læge som jeg stoler på! Og jeg har stor tiltro til Lars Ulrich! Ud over at han har en enorm viden, så er han aldrig ubehagelig eller nedladende overfor mig! Og det virker ikke til at Det Palliative Team har “magt” over til at bestemme over ham! Jeg tænker at han nok er højere oppe i hierakiet end de er. Derfor så kan han nok bestemme, som han vil!

Nu kan det måske godt lyde som om han ikke gør noget som helst af det som Det Palliative Team siger. Sådan  er det dog heller ikke. Men han har bare øje for at behandle mig på en respektfuld måde. Og det er lige præcis det som jeg mangler fra det Palliative Team! Respekt!

Mere intravenøst væske!

Imorgen tager jeg ind på sygehuset igen og får en liter saltvand mere! Det går heldigvis meget bedre med smerterne i nyren, men det er ikke helt væk! Så det bedste må være at få lidt ekstra væske, og så kan jeg forhåbentlig få det helt skyllet væk! Det er det gode ved at have en åben indlæggelse. Så kan jeg altid ringe og bede om at måtte komme ind!

Afdelingen kender mig også så godt nu, så at hvis jeg ringer og feks beder om at få væske, så får jeg lov til det! De ved at jeg kender min krop og symptomer utrolig godt. Ja det er faktisk sjældent at de stiller spørgsmålstegn ved de ting jeg beder om! Nu beder jeg selvfølgelig heller ikke om sindsyge ting udenom lægen. Men sådan noget som at få taget blodprøver, og få væske – det kende jeg min krop godt nok til at kunne bestemme!

Hyggedag i hjemmet!

Idag er bare gået med hjemmehygge for os alle 4. I skrivende stund ligger vi alle 4 i vores seng og ser en Olsen-banden film! Det er hygge på højt plan!

Mange Knus fra Line ♥️

 

 

4 tanker om “Endelig svar på blodprøver.

  1. Jamen altså hvor det lyder dejligt at naturmedicinen tilsyneladende har en form for effekt allerkæreste kusine.
    Det må være skønt at blive overrasket på den måde – når du nu fra starten var en smule skeptisk. Og sikke en ‘lille sejr’ for din mor som kom med forslaget om at prøve.
    Har du ikke lyst at fortælle mere uddybende omkring hvordan du kan se og mærke at det hjælper. Jeg mener hvor er det specifikt dine blodprøver ser bedre ud. Knus fra kusinen som er blevet en trofast læser af din blog

    1. Ja det er skønt når det er i den retning at man bliver overrasket! Og jeg glæder mig over at min mor kan sige : hvad sagde jeg! ❤️ Også mange knus til dig skønne kusine

  2. Hvor er det mærkeligt at ligge her i min seng (en meget tidlig morgen ved Stillehavet) og læse din blok Line. Du er så fantastisk sej og klarer din sygdom med alt hvad det indebærer så flot, at det kan være svært for vi andre at forstå. Jeg beundrer dig virkelig. Du er en vidunderlig kvinde. Pas godt på dig selv (som du jo allerede gør) og din skønne familie
    Varme hilsener (27 gr.) 👍🌴☀️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *