Ferie, skift af dræn og madplan!

SFerie :

Min mand og pigerne er taget et smut til udlandet på ferie! Så jeg er alene for tiden! Det er selvfølgelig svært, men vi tør simpelthen ikke at jeg rejser med dem! Jeg ville nu heller ikke få lov – hverken af Det Palliative Team eller SOS! SOS er dem som gennem vores rejseforsikring, skal sige ja eller nej til om de vil dække mig på en ferie! Altså dække hospitalsomkostninger osv!

Nu har vi 2 gange prøvet at jeg har taget med dem på ferie og begge gange endte jeg på det lokale sygehus! Det er aldrig sjovt at skulle på sygehuset! Og slet ikke sjovt når det er i udlandet og kvaliteten er i bund!

Så ja for os er det den rigtige beslutning at gøre sådan! Og selvom jeg savner dem alle 3 rigtigt meget! Så glæder jeg mig over at de nyder det og kommer lidt væk fra alt det her sygdom for en stund!

FaceTime og Snapchat!

Jeg hører fra dem hver dag – det er vildt hyggeligt! Pigerne sender mig billeder og beskeder på Snapchat! Men tænk at de er så store nu at de kan det! Og så ringer de hver aften på FaceTime og snakker lidt! Det er dejligt at man har de muligheder idag!

Man kan jo sagtens blive lidt ked af det, når man ikke har mulighed for at tage med! Men jeg har besluttet at nyde min alenetid, istedetfor at være trist over det!

Så jeg nyder det mad som jeg har lyst til at lave, og nyder at kunne sove når jeg vil osv! Jeg kan mærke at det giver mig meget ro at have besluttet mig for det!

Og så benytter jeg mig af at afprøve nye opskrifter og bageteknikker! Blandt andet afprøvede jeg at lave macarons forleden, kyllingesalat samt nogle småkager med marcipan! Hyggeligt at kunne gå og nørde med den slags! Mine macarons sprøjteteknikker skal dog justeres en smule 😉, men de smagte godt alligevel! Trods at de blev for store!

Skift af nefrostomi dræn!

Igår skulle jeg så indlægges og have skiftet mit nefrostomi dræn! Det var godt at det var nu, for jeg var begyndt at få ondt i det igen! Det får jeg typisk når det er tiden at det skal skiftes! Fordi jeg fik ondt – så tog jeg ind på sygehuset en dag før!

Selve skiftet gik fint og jeg har nu nyt dræn i! Det var min yndlings læge Lars Ulrich Hansen, som skiftede det! Jeg får det altid gjort i fuld narkose! Jeg kan ikke klare at få det lavet i lokalbedøvelse, men heldigvis er der forståelse for det heroppe!

Jeg er stadig indlagt men jeg regner med at komme hjem enten idag torsdag eller imorgen fredag! Det kommer an på stuegang og smerter!

Madplan og diverse ❤️

Mine planer for weekenden er ikke faste endnu! Ikke andet end at jeg skal have gjort rent og handlet senest søndag! Butikkerne har jo lukket mandag!

Jeg er så heldig at mange af mine veninder har tilbudt mig selskab! Og både mine forældre og svigerforældre er også super søde til at hjælpe mig! Så det er jo dejligt at være så priviligeret!

Og ellers så er jeg ved at lave en madplan samt indkøbsliste! Så jeg ved hvad der skal i vognen, når jeg står i butikken!

Men jeg har følgende i tanke pt :

Roastbeef og flødekartofler (som velkomstmiddag til når familien kommer hjem fra deres ferie)

Frisk pasta med oksekødboller i tomatsovs

Paneret fisk med polenta pommesfrites og ovnbagte gulerod/asparges stænger!

Hjemmelavet pitabrød med falafelkugler og tarziki

Pariserbøf

Så tror jeg lige at vi kan klare os indtil der er åbent igen 😉

Det var lige en lille opdatering her fra Vejle Sygehus!

❤️ Line / etlivmedcancer.dk

 

 

4 tanker om “Ferie, skift af dræn og madplan!

  1. Du er så sej Line! Godt med en beslutning om at få det bedste ud af det og NYDE det! God “ferie” og bedring ❤😘

    Kærlige hilsner
    Miriam

    1. Hej Karen!

      Ja inde under opskrifter ligger der både opskrifter på falafel og polenta pommes! Jeg havde besøg af svigerfamilien igår hvor vi fik fisk i en citron/hvidvins sauce og dertil polenta pommes! Jeg var meget spændt på om mine svigerforældre ville kunne lide de her polenta pommes! Men det kunne de – dejligt 🙂 kh Line / etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *