Ferie med begrænsninger, men dog ferie.

Afsted vi kom!

Onsdag kom vi endelig afsted på sommerferie i båden. Vi sejlede fra Vejle til Fredericia, og videre derfra til Dyvig ved Nordborg!

Dyvig lystbådehavn - etlivmedcancer.dk

Pigerne glædede sig helt vildt til at komme til Dyvig, for der er en stor oppustet hoppeborg/rutschebaner i vandet. Når man ligger ved broerne ud for Dyvig badehotel ,  må man benytte hoppeborgene. Så det gør vi selvfølgelig altid, så pigerne kan få lysten styret 😉

Vi voksne glæder os også altid til Dyvig, men det er af en helt anden grund. Vi har nemlig en lille tradition for at tage på Dyvig badehotel og få et stjerneskud! Det gjorde vi selvfølgelig også i år – og det var som altid mega godt!

Dyvig badehotel - etlivmedcancer.dk

Dyvig badehotel - etlivmedcancer.dk

Dyvig badehotel - etlivmedcancer.dk

Dyvig badehotel - etlivmedcancer.dk

Desværre så var det ikke super godt badevejr, – det var lidt koldt i det og meget blæsende! Så vi besluttede os for at tage i Danfoss Universe med pigerne.

Danfoss Universe!

Danfoss Universe - etlivmedcancer.dk

Det var en super oplevelse for os alle i Danfoss Universe. Pigerne havde lige den helt rigtige alder til at opleve det. Vi syntes at det var ret dyrt at komme derind, men når man så oplever hvad der er derinde. Ja så syntes vi faktisk at det var ok!

Vi prøvede at køre på Segway, klatre i et stort klatrestativ med seler på. Og så var der jo også alle eksperimenterne som pigerne kunne opleve. Faktisk så nåede vi ikke at afprøve alt derinde, og vi kunne sagtens finde på at køre derned igen.

Danfoss Universe - etlivmedcancer.dk

Danfoss Universe - etlivmedcancer.dk

Danfoss Universe - etlivmedcancer.dk

Danfoss Universe - etlivmedcancer.dk

Pigerne endte dog med dagen efter at komme i vandet og få afprøvet hoppeborgen. Dog var Sienna kun i vandet i ca 10 min og Sophia var i vandet i ca 30 min. 🙃

Videre på turen.

Næste stop på turen var  Sønderborg og her lå vi også nogle dage. Vi fik shoppet lidt i byen og ellers så hyggede vi bare i båden. Dernæst gik det videre til Langballigau i Tyskland! Her kan jeg jo ikke få medicin udleveret, så derfor kom mine forældre og kørte mig hjem til Vejle! De andre er så sejlet videre til Flensborg og herfra går sejladsen så igen til Danmark!

Langballigau - etlivmedcancer.dk

Etlivmedcancer.dk - familie

Det var faktisk egentlig ret heldigt at jeg kom hjem lige præcis der. For af en eller anden grund så blev jeg rigtig dårlig om aftenen og måtte ind på sygehuset. Jeg kastede op ca hver 3 time og havde bare virkelig ondt! Jeg fik sat væske op og her til middag var jeg så mig selv igen. Så om det bare var et spørgsmål om væske – ja det virker jo reelt sådan!

Så nu er jeg hjemme igen og håber bare at jeg snart kan slutte mig til familien. Egentlig har vi arrangeret det sådan at jeg skulle kunne komme med på båden allerede imorgen fra Marina Minde lystbådehavn. Men Det Palliative Team vil nu evaluere på den første uges ferie og det gør de først på mandag. Dvs min ferie er endnu engang i det uvisse!

Så nu må jeg se hvornår at jeg må tage afsted igen!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

Blomst - etlivmedcancer.dk

3 tanker om “Ferie med begrænsninger, men dog ferie.

  1. Dejlige dage🌊😍💛🌞💖hvorfor i al verden ska’ de nu evaluere din ferie!!! De er til for dig! En ordning dér ska’ gøre det bedst for dig & din familie & hvis ik du har behov for en evaluering så må de jo bare tilpasse sig dig😘 ja undsk m sådan må det da være! Håber de snart går op for dem at de er til for dig😘💖GO FERIE igen snarrest😍

  2. Åh man kan blive så gal på systemet over deres behandling af mennesker. Det er så unfair og nederen det skal være sådan. Øv øv øv. De burde se dig, som den der stærke Line, der kæmper en kamp uden lige. Og ikke som narkoman. Helt ærligt, du har da ikke selv valgt din sygdom. Eller valgt de skal behandle dig sådan. Men valget har desværre ikke været dit.
    De burde i den grad sige: we got your back. I stedet blev det til: we stab your back. Man bl så tom for ord. Et kram sendt via cyberspace.
    Kh Kirsten

  3. Øv,øv, øv. Evaluering er sådan en mærkelig uhåndgribelig ting. At de stikker hovederne sammen er ok, hvis det tager 10 minutter, men ikke flere dage, det er simpelthen for dårligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *