Forret : Carpaccio med rucola

Forhistorien

Denne skønne forret er egentlig ret enkel at lave! For små 12 år siden var vi gæster ved nogle venner. De elsker mad og de lavede denne her skønne Capaccio forret til os. Jeg har selv lavet den mange gange til vores gæster, for udover at den er enkelt at lave, så smager den også ufatteligt godt.

Så hvis man godt kan lide den almindelige anretning af carpaccio – så kan jeg klart anbefale denne her.

Når jeg laver det tilos selv, så køber jeg sådan en købepakke fra det lokale supermarked, hvor der er kød, olivenolie og parmesan i! Men til vores kobberbryllup fik vi kød fra slagteren – mums det er jo en helt anden sag! Men jeg vil sige at begge dele kan bruges, og pakken fra supermarkedet er fin til at starte med!

Carpaccio med rucola til 2 Pers.

Du skal bruge :

  • 100 gram tyndskåret oksemørbrad, eller okseinderlår.
  • 1 håndfuld frisk rucola.
  • olivenolie.
  • Balsamico.
  • Parmesan.
  • Pinjekerner eller græskarkerner – ristede.

Sådan gør du :

  • Pinjekernerne eller græskarkerner ristes på en tør pande.
  • Kødet lægges i skiver ovenpå hinanden, derpå lægges rucola ovenpå, som kødet så rulles omkring.

Carpaccio med rucola og pinjekerner, etlivmedcancer.dk

 

Carpaccio med rucola og pinjekerner, etlivmedcancer.dk

  • Derpå kommer man olivenolie og balsamico henover kødet! Ca 1 spsk olivenolie og 2 tsk balsamico.
  • Derpå drysser man med parmesan og pinjekerner.
  • Server og nyd retten ♥️

 

Carpaccio med rucola og pinjekerner, etlivmedcancer.dk

 

Carpaccio med rucola og pinjekerner, etlivmedcancer.dk

 

Carpaccio med rucola og pinjekerner, etlivmedcancer.dk

 

Min mand er ikke til ost – derfor er der ingen parmesan på den til højre 😉

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *