Frustreret igen men samtidig lykkelig!

Allerførst lykkelig!

Det bliver lige et kort indlæg her til aften! Jeg er nemlig ret baldret – og ikke pga af min cancer! Jeg har nemlig været lidt på arbejde…  Jeps – du læste korrekt! Det er også derfor at jeg er nærmest lykkelig og svævende ligenu! Jeg ved selvfølgelig godt at det hurtigt kan vende igen, så derfor nyder jeg det maks!

Siden mandag har jeg faktisk haft det ret godt, og derfor ringede jeg til Simon, som overtog mit firma. Jeg ville høre om han kunne bruge lidt hjælp i en, måske flere dage! Alt efter hvordan jeg selvfølgelig havde det! Det kunne han godt, og ikke nok med at han var så sød at hente og bringe mig! Nej jeg kom endda til at arbejde sammen med Sabrina, min gamle lærling som er flyttet til Aalborg.

Det har gået over al forventning, så sandelig om jeg ikke har kunne arbejde i 3 dage! Altså jeg ved jo godt at det ikke er fuld tid overhoved – bare nogle timer, men stadigvæk! Jeg er glad og tilfreds!

Ligenu sidder jeg i sofaen og nyder en mojito. Det smager bare bedre efter arbejde!

Svendeprøver!

Og ikke nok med at det er gået så fint med at kunne arbejde lidt, så fredag eftermiddag tog Sabrina og jeg ud til Teknisk Skole! Vores gamle samarbejdspartnere fra Fyn – og samtidig vores veninder – blev udlært i fredags!

De har været autodidakte malere i de sidste 20 år, men nu fik de endelig taget prøven og kan nu kalde sig malere med svendebrev! Jeg var så stolt af dem!

De havde været så søde at invitere både Sabrina og jeg med til overrækkelse af svendebrev inkl mad osv! Det var super hyggeligt at få set dem igen og få krammet dem lidt!

Svendeprøve Malerpigerne Dollard, etlivmedcancer.dk

Svendeprøve Malerpigerne Dollard, etlivmedcancer.dk

Frustreret!

Desværre ja så er jeg igen fuld af frustrationer over Det Palliative Team igen! Ja det er en længere forklaring som I må få en anden gang, for ærligt så gider jeg ikke blive mere frustreret inden sengetid!

Men kort fortalt så er de ikke tilfreds med mine fremskridt, til trods for at jeg følger min aftrapningsplan præcis efter det de har bedt om! Desuden kan jeg godt glemme alt om 3 ugers sommerferie (deres ord præcis), og ligenu så er det 4 dage og ikke en dag mere!

Jeg skal have møde med dem 2 juli – dagen før vores sommerferie skal starte! Og derfor kan jeg godt regne ud at vores sommerferie derfor ikke kan starte 3 juli som vi ellers har planlagt! Jeg kunne ikke få en anden dag!

Nu vil jeg nyde resten af min mojito og prøve at finde lidt ro i mit indre 😉

♥️ Line/ etlivmedcancer.dk

 

PS : Mit hyldeblomst champagne blev godt – så jeg smider opskriften på senere i aften eller engang imorgen! Der er vist stadig lige lidt hyldeblomster tilbage derude, så man kan stadig nå det hvis man er hurtig 😊

2 tanker om “Frustreret igen men samtidig lykkelig!

 1. Jeg er ked af at du altid skal døje med det palliative team.
  Findes der i DK ikke nogen private instans som kan hjælpe ?
  Hvad ville der ske hvis du klagede til Patientklagenævnet ?
  Jeg elsker at læse alle dine tanker og oplevelser. Kh Lea

  1. Kære Lea!
   Jo der er et klagenævn man kan gå til, men jeg skal jo helst heller ikke gøre tingene endnu værre end de er nu! (Selvom det kan stort set ikke være værre)
   Men jeg har forskellige ting jeg overvejer! Nu må vi se hvad mødet bringer, og så må vi tage det derfra!
   ❤️ Line / etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *