Glæder mig til det bliver 5 april

Snart nye indvendige dræn – forhåbentligt!

På torsdag skal jeg indlægges og have lavet journal mm og klargøres til operation fredag d 5 april. Selvom jeg ved at det kommer til at gøre afsindigt ondt når jeg vågner fra narkosen, så GLÆDER jeg mig bare helt vildt! Jeg er bare så træt af at have de her udvendige nefrostomier, som der væsker og stopper til nærmest konstant!

Lars Ulrichs plan er jo at vi skal prøve at genoprette de indvendige dræn igen. Pt er alt indvendigt taget ud så han har frie hænder i forhold til hvordan han vil lave det. Han har jo ikke lovet mig at det kan lykkes men jeg håber virkelig virkelig meget at det gør. Det vil virkelig gøre mit liv meget nemmere.

Indlagt i mandags.

I mandags måtte jeg lige ind og vende på sygehuset i små 3 dage. Jeg var fuldstændig drænet både fysisk og psykisk! Jeg var så så heldig at det var en af de sygeplejesker som altid er utrolig omsorgsfuld overfor mig. Hun tog mig ind og sørgede for at jeg fik ekstra væske samt smertestillende så jeg kunne være til! Det er så dejligt når det er en som kender en godt, og behandler en med respekt!

Onsdag var jeg på højkant igen, og kunne tage hjem og være der for familien igen. At jeg så lige fik endnu et jag i ryggen igen som jeg stadig kæmper med… Det må jeg bare tage med – det er det mindste i al det her!

Det Palliative Team.

Omkring min smertebehandling der er der sandelig også lyspunkter. Jeg har haft forespurgt om det ville kunne lade sig gøre at jeg får udleveret medicin til 2 dage af gangen. Nu får jeg til 1 dag af gangen, og det har de sandelig sagt ja til. Det kommer til at give os meget mere frihed for så vil vi kunne tage på nogle ture med overnatning med pigerne. Uden altid at skulle spørge om lov! Vi er ude af os selv af glæde over det – total optur!

De sagde at fordi min medicinering har kørt upåklageligt – så var de villige til at afprøve om det ville kunne køre ligeså fint som det for nuværende gør! Dejligt med noget tillid – så nu håber jeg bare at det også bliver bare lidt mere loose omkring vores sejlerferie i år! Der er jo heldigvis nogle måneder at løbe på hvor jeg kan vise at det er ok at slippe tøjlerne lidt omkring det hele!

Ellers så er der jo også bare optur omkring det her fantastiske skønne vejr vi har for tiden. Der er en surf klub lige ved siden af hvor vi bor – så vi har rigtigt kunne se dem surfe i de her dage! Det må være super lækkert for dem, så selvom vi godt gad at det lige blæste bare en anelse mindre. Så er det dejligt at se hvordan de udnytter vind og vejr maks!

Jeg skriver igen når jeg forhåbentlig har fået fine nye indvendige dræn og lige er kommet mig ovenpå de værste smerter!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

 

Ud i det blå - etlivmedcancer.dk

3 tanker om “Glæder mig til det bliver 5 april

  1. Kære Line. Skønt for dig at du får muligheden for operation. Ønsker dig alt det bedste og tænker meget på dig søde. Knus fra Lisbeth

  2. Kære Line, du er bare så sej <3 det må virkelig være hårdt, det er så flot du deler dine tanker osv. her <3 … Sender dig kærlige tanker og god kom over Fredag <3
    Knus fra Gitte Karina …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *