Grevinde Alexandra og etlivmedcancer.dk/ mig ;)

Møde med grevinde Alexandra.

Nu er jeg efterhånden ved at være en af de gamle i gårde, med æggestokkræft! Jeg kan huske at da jeg blev syg, da så jeg utroligt meget op til en som hed Annelise. Hun kæmpede derud af med sin æggestokkræft, og gav ikke op selvom hun blev terminal erklæret! Hun var bare så sej, og det gør mig virkelig ondt at hun nu desværre har tabt kampen!

Ligeså snart man er nået over de 5 år med denne type cancer – så er man en man ser op til. På den måde at så er man et positivt eksempel for andre. Man får nemlig ikke særlig gode odds når man får diagnosen æggestokkræft. For desværre så bliver de fleste først opdage omkring stadig 3 (der er stadie 1 a,b,c, frem til 4 c)!

Nå men om ikke andet så skulle KIU (organisationen for kræft i underlivet) bruge nogle forskellige  til at fortælle om hvordan det er at have kræft i underlivet, herunder æggestokkræft! De skulle så mødes med Grevinde Alexandra, og fortælle om hvordan livet som æggestokkræft patient med børn og mand er. Grunden til at man skulle det, var fordi at der senere skulle være et møde med en masse rige mennesker. Og her skulle Grevinde Alexandra så give en tale, som var så medrivende at de rige mennesker, gerne ville donere en masse penge til formålet!

Grevinde Alexandra.

Det er altid sjovt at møde nogen man har set på tv, og ikke aner hvordan de er i virkeligheden. Men jeg fik en utrolig god fornemmelse af Grevinde Alexandra! Hun var meget medfølende og  indlevende i den måde hun er på!

Jeg håber at det at jeg fortalte min historie, det kan hjælpe andre i fremtiden. Så man ikke ender med at være i stadie 3C, når man får konstateret æggestokkræft! Og så kan jeg jo i den forbindelse ikke andet end tænke på mine piger. Jeg håber jo virkelig at de ALDRIG skal stå i mine sko. At de aldrig bliver ramt af æggestokkræft, og endelig hvis de får den sygdom, at det så bliver opdaget meget tidligt! For det er bare sådan at jo tidligere at det bliver opdaget – jo bedre er muligheden for helbredelse! Det er også min motivation for at bruge min tid på et møde som dette! Jeg har nemlig ikke et behov for at møde “kendte” mennesker! Hvorfor så et billede med hende!? Det var dokumentation overfor tøserne, som ikke var helt overbeviste om at det var rigtigt, at jeg skulle møde hende 😉👍

Grevinde Alexandra og etlivmedcancer.dk

2 tanker om “Grevinde Alexandra og etlivmedcancer.dk/ mig ;)

  1. Endnu engang tak Line – for dit indlæg og dine tanker, som du deler så flittigt med os alle….. du er en skøn kvinde ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *