Hjemme igen efter dejlig tur i sommerhus ♥️

Sommerhus ved Løkken.

Så er vi alle vel tilbage efter en dejlig uge i sommerhus ved Løkken. Trods at jeg var nyudskrevet fra sygehuset – så gik det heldigvis super godt deroppe.

Vi havde lejet et sommerhus med pool, spa, sauna osv og med 5 soveværelset, så vi havde mulighed for at have en del af familien på besøg og overnatte samtidig. Det er jo alligevel et stykke at køre for dem, så det var dejligt at vi kunne tilbyde overnatning!

Vi havde kigget på en del sommerhuse, inden vi valgte netop dette sommerhus. Og selvom det var lidt dyrere end dem vi ellers havde set på. Så valgte vi dette fordi det så ud til at have lige det flere kvaliteter end de andre! Desværre så blev vi nu lidt skuffede da vi ankom!

Forventinger kan være en dårlig ting….

Feks så var der ikke varmelegeme i spaen, og varmtvandsbeholderen var heller ikke stor nok til at kunne fylde det op! Så man skulle vente til beholderen igen var fyldt med varmt vand, og så kunne man fylde resten op! Der var det man så allerede havde fyldt i – så ved at være koldt! Nå men det løste vi ved at varme vand i en elkedel og fylde på på den måde!

Poolen var heller ikke optimalt varm, hvilket var et problem for mig! Det skal helst være godt varmt for at jeg ikke får blærebetændelse! Og nu er jeg jo lige blevet behandlet for det på sygehuset, så jeg ville helst ikke starte det op igen med det samme! Men midt på ugen så var vandet ok, og jeg kunne tage en svømmetur med ungerne! Det var super hyggeligt!

Heldigvis har jeg en super dejlig mand, som er en knag til at pjatte og lege med ungerne! Så selvom jeg ikke kunne være med til det hele – så led de ingen nød!

Af positive ting ved sommerhuset kan dog nævnes beliggenheden og saunaen! Saunaen kunne bare blive super lækker varm og sommerhuset lå mega godt i forhold til vandet! Vi havde havudsigt fra stue og pool – det var bare så dejligt!

Sommerhus Løkken

Sommerhus Løkken

Det gik dagene med!

Vi tog derop lørdag og søndag ankom mine forældre og min bror og svigerinde. Vi havde aftalt at de stod for aftensmad de 2 dage hvor de var ved os! Pigerne havde bestilt at vi skulle have raclette – så det fik vi søndag aften! Og mandag aften lavede min bror og svigerinde en super lækker steg, med kartofler og portvinssovs! Uhm det var godt!

Min mor forkælede mig også ved at sørge for morgenmaden, så jeg kunne sove længe. Nå ja og så bare stå op til et veldækket morgenbord med røræg, bacon og hvad der ellers hører sig til! Ikke dårligt!

Der blev også gået ture ved vandet og ellers så var jeg slet ikke ude af huset! Det lyder måske kedeligt – men det var virkelig bare hvad jeg trængte til! At skulle lave ingenting overhoved!

Onsdag kom min mands bror og svigerinde og lille lækre Norah! Pigerne havde glædet sig til at skulle lege med kusine Norah og de fik badet og hygget amok! Når jeg ser hvor meget glæde de har over sådan en lille en, så ærgrer det mig virkelig at vi ikke har muligheden for at skabe endnu et lille liv i vores familie! Men manden er meget tilfreds med vores piger er så store som de er! Så det er nok meget godt at vi ikke skal igennem den diskution 😂😂👍

Løkken strand

Tilladelse og medicin!

Som altid så skulle jeg jo spørge pænt om lov til at tage afsted i sommerhus! Og det er jo endnu ikke blevet godkendt at jeg må tage afsted i flere dage end 4. Men jeg valgte at spørge alligevel om jeg kunne få arrangeret hjælp i de 8 dage vi skulle være i sommerhuset!

De ringede så fra Det Palliative Team og sagde at de havde snakket om det i teamet. De var blevet enige om at give mig lov til at tage afsted i de 8 dage… Så jeg var bare mega glad over at det lykkes! Det er jo endnu ikke gået igennem at jeg får medicin udleveret 1 gang om dagen. Og jeg går virkelig og bare venter og venter og håber på den frihed som det vil give!

Samtidig så forsøger jeg alt det jeg kan at trappe ned i medicinen! Dels fordi at jeg gerne vil prøve om jeg kan, og fordi Det Palliative Team ønsker det! Men selvfølgelig også fordi at det vil hjælpe min krop rigtigt meget, hvis jeg ikke skal have så meget smertestillende! Min læge fra Det Palliative Team siger også at de vil have nemmere ved at få igennem at jeg får det udleveret 1 gang dagligt, hvis jeg kunne komme ned i dosis! Jeg ved ikke om det kan lykkes – men jeg giver det en chance og håber alt hvad jeg kan!

Sygeplejersker i Løkken!

Heldigvis så gik det fint med samarbejdet med sygeplejeskerne i Løkken! De var utroligt søde og hjælpsomme! De kom med det samme, og var utroligt imødekommende! Dejligt!

Af med prednisolonen!

Det Palliative Team har sagt at det er ok at jeg tager Prednisolon i kure, så jeg kan få lidt mere “liv”! Når jeg ikke tager Prednisolon, så har jeg behov for at sove ca 15 timer i døgnet! Det er meget frustrerende både for mig selv og for familien! Der er jo ikke noget værre end en som sover konstant! Ud over at det hjælper på hvor meget søvn jeg har behov for, så giver det også appetit og tager min kvalme!

Planen er så at jeg skal tage det en uges tid og så holde pause en uge, og så forfra igen! Da vi var i sommerhuset tog jeg det derfor i hele den uge jeg var deroppe! Så i mandags stoppede jeg så igen, og hold fast hvor kan jeg bare mærke det! Ligesiden mandag har jeg sovet utrolig meget og har også meget kvalme! Så jeg glæder mig til det bliver mandag igen!

Økolariet og Lalandia!

Økolariet Vejle

Inden effekten stoppede helt fra prednisolonen, så tog vi i Økolariet med pigerne i mandags efter skole! Der er gratis indgang og pigerne havde længe snakket om at de meget gerne ville derhen! Det var super hyggeligt og lige tilpas for mig! For de lukkede kl 16, så vi havde vi 2 timer derinde!

Økolariet Vejle

Imorgen fredag har vi lovet pigerne at vi tager i Lalandia. De glæder sig helt vildt! Jeg håber virkelig at helbreddet kan holde til det! Men jeg må jo bare ligge mig hen på en stol og tage en lur hvis det er nødvendigt! Hvilket det helt klart bliver! Jeg har lovet den lille at hoppe med i bølgen blå – så jeg satser på at der ikke er for koldt derude!

Vi har planlagt at købe sæsonkort dertil – det har vi haft før og det er en god ting, hvis jeg ikke er så frisk en periode! Så kan manden og børnene nemlig tage et smut derud og hygge, uden at de skal føle at livet går helt i stå! Det er rart med sådan nogle fristeder!

Behandling af sygdommen!

Ellers så har jeg ikke de store planer mht min cancer, andet end at leve livet så godt som muligt!

Jegvhar lige læst en artikel omkring t-celle terapi mod æggestokkræft! Det er det som jeg hele tiden har følt er den vej jeg vil gå, hvis altså jeg skal have behandling! Men lige pt kører det som forsøg, så jeg afventer og ser hvor langt de kommer med det! Der er jo ingen grund til at være en af de første forsøgspersoner, når jeg nu ikke har det værre! Men spændende er det i alt fald!

Linket til artikelen er her – hvis det skulle have interesse!

Hav det nu rigtig godt derude og til slut får I lige et billede af pigerne som har været kreative! Der var jo MGP i weekenden, og de har lavet deres egne rullinger! Desværre for sent til at kunne blive sendt ind – men jeg synes nu de blev super flotte!  ♥️

MGP - rullinger

2 tanker om “Hjemme igen efter dejlig tur i sommerhus ♥️

 1. Kære Line❤️

  Dejlige billeder fra din skønne familie!
  Jeg nyder at følge dig på din fine blok og især privat!

  Knus Camilla

  1. Kære søde Camilla.

   Tak for det – jeg nyder også vældigt meget at vi har fundet hinanden som venner ♥️

   Knus fra Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *