Hjemmelavet dressing på cremefraiche med hvidløg og persille

Hjemmelavet dressing

Hjemmelavet dressing :

Jeg elsker en god dressing lavet på cremefraiche! Jeg synes tit at de dressing man køber kan virke syntetiske og vage i smagen!

Denne her variation er god både som tilbehør til pil-selv-rejer/skaldyr! Og selvfølgelig går den også vildt godt ovenpå en salat! Så er du til hvidløg og persille – så prøv denne her!

Jeg spiste den selv til pil-selv-rejer og havde så bagt et lækkert flute til! Så har du lidt ekstra tid – så prøve denne nemme opskrift på en hurtigt men lækkert flute.

Opskriften kommer her :

Hjemmelavet dressing :

Ingredienser :

  • 250 gram cremefraiche 18%
  • 1/2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk ketchup
  • 2 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 2 fed hvidløg – skal igennem en hvidløgspresser!
  • saften fra 1/2 citron
  • 4 tsk finthakket persille

Sådan gør du :

I en skål røres alle ingredienserne sammen!

Dressingen stilles på køl så den kan stå og trække smag fra hvidløg og persille!

Lad den trække så lang tid som muligt – jo længere – jo mere intens er smagen!

❤️ Velbekomme

Hjemmelavet Dressing med hvidløg og persille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *