Hjemmelavet tunsalat

Hjemmelavet tunsalat - etlivmedcancer.dk

Hjemmelavet tunsalat.

Måske I har set i mit blog indlæg at vi netop har været afsted til en komsammen, hvor alle medbragte noget mad, til et fælles tag-selv-bord!

Jeg havde valgt at tage en hjemmelavet tunsalat med og I skal da ikke snydes for opskiften 😉👍

Jeg havde lavet tunsalaten således :

Ingredienser :

  • 4 dåser tun i vand
  • 2 små dåser majs
  • 2,5 dl creme fraiche 18%
  • 2,5 dl mayonnaise
  • 2 små løg i tern
  • Citronsaft 3 spsk
  • Frisk persille 1/2 lille bøtte
  • 3 spsk salt og peber efter smag

Sådan gjorde jeg :

Tun og majs drænes for vand og blandes godt sammen!

Mayonnaise og cremefraiche tilsættes sammen med løg skåret i fine små tern!

Persille skylles og hakkes fint og tilsættes sammen med citronsaft, salt og peber!

Når alt er tilsat smages den til! Alt efter smag skal der muligvis mere citronsaft, salt og peber i, men smag dig frem til hvordan du synes at det er bedst! Ovenstående er som jeg og familien godt kan lide det!

Hvis du har mod på også at lave nogle lækre brød til – så tjek min opskrift på kuvertbrød med sesam! De passer virkelig godt sammen med hjemmelavet tunsalat! https://etlivmedcancer.dk/hjemmelavet-tunsalat/

Kuvertbrød med sesam - opskrift efter etlivmedcancer.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *