Home sweet home – hygge ved mor og far ♥️

  1. I flyet til Kap Verde

Rejse til Kap Verde

Så oprandt dagen hvor jeg måtte sige farvel til mand og piger, som rejser til Kap Verde. Imens de er afsted, tager jeg hjem til mine forældre på Fyn.

Søndag.

Vores morgen startede med morgenbrød fra bageren, bacon og røræg og hvad der ellers hører sig til en rigtig hyggemorgen! Jeg ville gerne at vi lige havde en god morgen sammen, inden de tog afsted om mandagen! Jeg stod tidligt op og lavede en dej til hjemmelavede burgerboller! Jeg havde fået opskriften fra en god veninde. Hun havde lavet de lækreste flæskestegssandwich med de her boller, fra en brødrene Price opskrift! Så vi blev enige om at det ville vi så have til aftensmad!

Ellers så gik med at bygge snemand, ordne hamsterbure og selvfølgelig så fik vi pakket kufferter og gjort klar til rejsen. Min mor har lært mig en smart ting, nemlig at hvis man har noget gammelt tøj som hænger på sidste vers. Så er det smart at tage med på ferie, for så kan man bruge det dernede, og så smide det ud efter brug. På den måde frigiver man plads i kufferten til hvis man eventuelt skulle købe lidt nyt på rejsen. Så pigerne og jeg fik styr på hvad der ikke skulle med hjem og hvad der skulle.

Hjerte rimer på smerte!

Men jeg må ærligt sige at det var med tungt hjerte at jeg gennemgik tøjet med pigerne. Hold fast det var svært ikke at lade det skinne igennem, hvor svært det var! Ikke fordi at jeg vil spille komedie for dem, men hvis de vidste præcist hvor hårdt det var for mig. Så ville de have dårlig samvittighed med at tage afsted. Og jeg må nok sige at når jeg nu har besluttet mig for at lade dem rejse, så skal de godt nok også have en super god rejse. Som de husker tilbage på med glæde. Og som jeg sagde til min mand – så skulle han heller ikke have dårlig samvittighed over at rejse. Men han måtte gerne vide at det var svært for mig!

Aftensmaden.

Nå men mine burgerboller havde jeg god tid til at lade hæve og det gav bare et super resultat! Jeg fulgte opskriften og tilsatte så 2 spsk gurkemeje, så de blev flotte gule. På toppen havde jeg solsikkekerner – så der afveg jeg også lige en smule fra opskriften! Flæskestegen fik 1 time og 45 min. Den første time på 150 grader og de sidste 45 min på 200 grader! Resultatet var en perfekt stegt steg med sprød svær overalt, og den var ikke tør overhoved! Pigerne var ikke overbeviste om, at det med steg i sn bolle, er en god ide, men de gav det en chance, trods alt!

Til nat havde vi aftalt at pigerne måtte sove i vores seng. Så vi “sov” alle 4 i vores dobbeltseng, indtil de skulle op og afsted! Kl 01:30 stod vi op, fik pakket bilen færdig, jeg fik lavet kaffe og lidt mad til manden. Så var de klar til at køre. De skulle være i Kastrup til tjek ind kl 05, og flyve kl 07:05. Sjovt tidspunkt egentligt! Nå men vi havde så regnet ud, at en fornuftig tid at køre på, ville være kl 02. Men så kom der jo snevejr igår og vi blev lidt bekymrede for om det måske var for sent at køre kl 02. Heldigvis artede vejret sig så de ikke behøvede at køre før – så det var godt.

Jeg fik kys og kram fra alle 3 og så var bilen væk! Jeg gik tilbage i seng men kunne ikke sove! Så så jeg lidt film og efter en times tid, tjekkede jeg find venner for at se hvor langt han var! Der var han midt Fyn – så jeg ringede og tjekkede lige op på at han var frisk nok osv!

What to do!

Efter lidt snak – vendte jeg tilbage til min film og omkring kl 04 kunne jeg endelig falde hen! Kl 08 vågnede jeg så op og skulle have min medicin! Fordi jeg ikke havde sovet så meget, så kunne jeg heldigvis sove lidt mere og kl 11 stod jeg så op og begyndte at pakke.

Min mor hentede mig omkring kl 13:30, og så skulle vi lige ned til min egen læge. Jeg havde lovet sygehuset at få tjekket min blodprocent, så de kunne følge op på om jeg skal have mere intravenøst jern. Blodprocenten var steget til 4,0, så det var jo godt at den var steget, men ærgerligt at det ikke var mere! Faktisk så ville min egen læge næsten ikke lade mig gå for hun syntes den var ALT for lav at gå rundt med 😉. Men da jeg så kunne fortælle at sygehuset var inde over, samt at den havde været meget længere nede, så var det ok! Jeg ringede til sygehuset og de ville tage det op sammen med medicineren, og give mig besked senest imorgen! Så må jeg se hvad de synes!

Så kørte min mor og jeg i Kvickly og købte en masse Vitamin Well, og Aloe Vera drikke, samt ting til nogle blåbær muffins som jeg vil lave imorgen. Jeg faldt over noget spiseligt bronze støv, som dekoration til kagerne! Det måtte jeg bare afprøve – så det står på programmet imorgen!

Irisanalyse.

Imorgen har jeg også tid ved hende der laver irisanalyse! Hende som jeg var ved for 2 måneder siden, og som ikke kunne se at jeg havde kræft. Altså umiddelbart har de naturprodukter jeg har fået af hende ikke virket, for jeg har jo været indlagt 2 gange siden jeg var der. Men nu må vi se hvad hun siger imorgen. Nu ved hun jo så at jeg har kræft, så måske hun har noget som er mere effektivt til at hjælpe mig!

Jeg har ikke været så godt til at huske at tage Urte-Pensil kapsler,  men nu hvor jeg er hjemme igen fra sygehuset. Så er jeg fået mere aktivt ind i kampen og forsøger at tage så meget som muligt! Problemet er min kvalme, så det er ikke altid muligt for mig at få det ned!

Ellers så er jeg kommet ind i en gruppe på facebook for kvinder med æggestokkræft. Jeg har læst om en som muligvis skal have imuntherapi. Det er lige præcis den behandling som jeg hele tiden har følt at hvis jeg skal prøve noget – så er det det! Så når jeg skal til kontrol til februar har jeg følgende jeg vil spørge til :

  • Jeg vil gerne have fjernet de knuder som der er synlige i mit maveskind!
  • Jeg vil gerne henvises til imuntherapi på Herlev sygehus!

Nu vil jeg til og i seng – på mit ungdomsværelse – nostalgi!

Hilsen fra Kap Verde.

Lige på falderebet gik mand og børn på FaceTime, og ringede hjem til mig. Det var super skønt lige at se dem og nyde at de har det godt, og er kommet godt frem. Det før lige at det lige bliver lidt nemmere at falde i søvn!

Rigtig god aften til alle!

♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *