Indlæggelse og CT skanning - træls svar

Indlæggelse igen.

Vi kom hjem søndag aften, efter 6 dage med skøn camping i Silkeborg. Ingen af os havde lyst til at skulle hjem, men min mand skulle jo på arbejde igen. Mandag morgen startede ud med tøjvask og atter tøjvask. Jeg var ikke helt frisk, så det var dejligt at det “bare” var tøjvask. Så kunne jeg nemlig hvile mig mellem vaskene. Men over middag begyndte smerterne så at tage så meget til, at jeg ikke kunne ignorere dem længere. Så da manden kom hjem, måtte jeg kapitulere og ringe til sygehuset. De ville have mig ind til tjek – så endnu en indlæggelse var i vente!

Endnu engang på sygehuset.

Jeg havde virkelig træls ondt, men alligevel kom lægen ikke med det samme. Så pga smerterne nåede jeg at kaste op 3 gange og de sidste 2 gange var det ren galde/mavesyre. Så det gjorde virkelig ondt at kaste op! Imellem mine opkast kom der en laborant, som skulle tage blodprøver. Det var svært at skulle ligge stille til at blive stukket, men det gik heldigvis.

Til sidst kom så lægerne og de havde åbenbart ikke læst hvorfor jeg kom ind, for de spurgte til nyrerne. Jeg fik forklaret at det var tarmene denne gang og de bestilte så en CT skanning. Og jeg måtte så endelig få smertestillende. Pyha det gjorde godt for kroppen, men træls for hoved at tænke på at jeg nu endnu engang skulle indlægges!

Jeg blev kørt meget hurtigt ned til CT, og denne gang havde de valgt at det skulle være med kontrastvæske. Efter skanningen, ja så var det bare at vente på svar fra blodprøver og skanning.

Svar :

Efter noget tid kom lægen så tilbage med dårlige nyheder! Jeg havde et stykke af min tyndtarm, som var udspilet. De regnede med at jeg nok skulle opereres og det gør man ikke på Vejle sygehus. Så kl 23 kom en taxi og hentede mig så jeg kunne komme ned til Kolding sygehus. Forinden jeg tog afsted til Kolding, sagde jeg til lægerne at skulle jeg opereres – så skulle det være af Professor Niels Quist på OUH. Han har nemlig opereret mig de sidste 2 gange, men et minimalt blodtab!

Jeg blev installeret på Kolding sygehus – og hold op hvor er det bare et flot sygehus. Mega flot indgang og reception, og flotte enestueværelser med eget bad og toilet. Og så lige den flotteste udsigt ud over Kolding Fjord. Min stue/ værelse så sådan her ud :

Min STUE på Kolding Sygehus under min indlæggelse der!

Kl 01 om natten, kom så en af lægerne med dårlige nyheder til mig. Hun sagde at på skanningen så det ud som om at kræften nu sad på tarmene! Og ingen på Kolding turde operere mig – så hvis operation blev aktuelt – ja så ville jeg blive sendt over til Niels Quist. Men hun var nu heller ikke sikker på at han ville operere mig pga arvæv og nu også kræft i bughulen. Det var en tung besked at få alene midt om natten! Heldigvis var jeg bare mega træt så jeg kunne sove mig væk fra smerter, dårlige tanker og ensomhed!å

Næste morgen gik det heldigvis meget bedre med min stomi, så vi kunne afblæse operationsalarmen! En ny læge kom så ind og sagde at de jo ligeså godt kunne sende mig tilbage til Vejle. Hun ville også sørge for at jeg en anden gang ikke blev sendt ned til dem. Når de nu ikke kan hjælpe mig alligevel, så var der jo ingen grund til det!

Tilbage på Vejle sygehus.

Desværre så kom jeg tilbage til nogle læger, som havde set ekstra væske på den nyre, hvorpå der er indvendigt dræn! Så de ville også sætte en udvendig pose på den side. Øv! Jeg fik dem dog heldigvis overtalt til at man lige gav det en dag til at komme ud af sig selv! Det er nemlig sket før at den nyre har været udvidet, og så en dag senere, har den så været normal! Det håbede jeg meget ville ske igen!

Så idag startede jeg ud med en ultralydsscanning af den nyre, for forhåbentlig at slippe for endnu en pose! Desværre så var væsken i nyren ikke blevet mindre – så der var ikke andet at gøre end at få endnu en nefrostomi! Det var heldigvis en af de dygtige læger som der skulle lave den. Det var jeg glad for, for det skulle laves i lokalbedøvelse!

Da de havde fået anlagt slangen, kunne de se at der stod en ret stor mængde blodig urin inde i nyren som de så fik ud! Så var jeg endnu mere glad for at jeg gik med til det! Og de har så skyllet på min nyre hver time, for at rense den så meget som muligt, for at undgå infektion!

Skanningsresultatet!

Det var ret hårdt at få at vide at kræften nu er på tarmene! Og jeg kunne godt fornemme på læger og sygeplejesker at det ikke var særlig godt! Men jeg ved jo ikke om det kræft er vokset ud på tarmene i de første måneder efter sidste skanning i februar! For dengang havde jeg det ikke særlig godt!

Men siden maj har jeg jo haft det betydeligt bedre! Så jeg vil ikke tænke for meget over det, men bare prøve at lukke det lidt ned. Så må jeg tage det derfra og se hvordan at tingene arter sig. Manden vil gerne at jeg kontakter onkologerne og spørger om de skulle have noget jeg kunne prøve. Men de sagde jo bare sidst at min type kræft ikke reagerer særlig godt på kemo! Men for min mands og børnenes skyld – ja så gør jeg det nok! Og så må vi se derfra hvad der er af muligheder!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

4 tanker om “Indlæggelse og CT skanning

  1. Kære kære Line❤❤❤ åhhhhhhh ha altså!!!!! Sådan noget xæbhhxjhdcgfhxxkqzl!!!!! Jeg sender dig så mange mange tanker, hvor er jeg ked af at høre det. Åhhhh håber der er gode muligheder for at de kan hjælpe dig. ❤❤❤ stor kæmpe knus og kram fra Joan

  2. Hvor er det synd for dig og din lille familie, hvor er det flot at du har overskud til ar lade os andre være med på sidelinien ønsker alt godt for og din familie kærlig hilsen Gyda

  3. Åhhh Line … jeg kan sket ikke sætte mig ind i hvad du må stå model til … men alle de stunder hvor du venter på scanninger .. blodprøver .. svar .. hvor må du gøre dig mange tanker og hvor må det være en rutsjetur af de helt store … du må jo være så bekymret .. bange .. alene .. så hvor er du en mega sej pige .. ville ønske der kunne ske et mirakel og alle de lede celler i din krop gav op … stort kram fra en der beundre dig meget ..🌺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *