Indlagt med infektion og drænstop.

Indlagt med infektion og drænstop 🙁

Vågnede tilmorges med de samme trælse gener, som jeg har døjet med de seneste 5 dage. Masser af kvalme, hjertebanken, svimmelhed, susen for ørerne, min krop ryster ukontrolleret osv osv osv! Sygeplejersken som kom og hjalp mig med min morgenmedicin, var meget insisterende på at NU skulle jeg altså ind og tjekkes på sygehuset. Så jeg ringede til sygehuset og de valgte også at jeg skulle kigge ind.

Jeg ankom kl 11:30 og har fået taget blodprøver, skrevet opdateret journal, lavet et EKG for at tjekke hjertet og ellers så har jeg bare ligget og blomstret for at vente på at komme til en CT skanning. Mine blodprøver viser nemlig tegn på infektion og mine nyretal viser tegn på at mine dræn ikke virker igen. Sidstnævnte er derfor at jeg skal have lavet en CT, og det er virkelig nedtur hvis det ikke fungerer, for så kan det ende med at de vil lave et nefrostomikateter – et rør ind i nyren udvendigt fra som er forbundet til en pose. Så går man så med den pose på benet – jeg HADER det! Jeg har jo i forvejen  min stomipose, og det er bare rigeligt at skulle rende rundt med for mig!

Eftersom jeg ikke regnede med at skulle blive her, så har jeg intet pakket af tøj og sager, og jeg har også lagt planer med mine piger omkring aftensmaden!

Aftenens ønskesenarie i familien :

Vi havde alle ønsket at skulle hygge med hjemmelavet pariserbøf. Jeg laver den ikke helt efter “kogebogen” – feks så har vi ikke rå æggeblomme på, men jeg laver derimod et spejlæg til toppen. Pigernes version bliver delt op på tallerkenen så de selv samler den, når vi spiser. Men min mands og min er selvfølgelig samlet som den skal! Jeg tænker at det må udskydes til søndag – så laver vi det, og så er jeg forhåbentlig blevet mere frisk, nu hvor jeg får antibiotika!

Nå ja og så skulle vi jo selvfølgelig se Disney Sjov, min store pige skulle have en veninde med hjem og spise sammen med os – men hende kan vi selvfølgelig invitere søndag til hygge også.

Håb for weekenden herfra :

Jeg har tidligere oplevet at komme ind sådan her, med ca samme symptomer og hvor jeg så har været så heldig at det bare var små blodkoaler der gav tryk på blodprøverne, og når jeg så fik flydende antibiotika – så fik det ligesom gang i tingene!

Så jeg håber virkelig bare at det er sådan noget igen, og at jeg så kan gå hjem på orlov mellem antibiotika behandlingerne og være sammen med familien! Deter virkelig surt at være indlagt – det er jo kun 1 måned siden sidst, så jeg føler virkelig at det er lidt for tæt på sidste gang. Og det slider jo også på mand og børn når man er så meget væk! Pigerne bliver bekymrede og manden savner selvfølgelig sin kone, samt det at kunne være sammen som familie!

Ja det er ikke nemt at være så meget indlagt!

Tak fordi du læste med og rigtig god weekend ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *