Indlagt på ubestemt tid

Indlagt på 6. døgn.

Jeg er ved at være godt træt af at være indlagt. Heldigvis er det jo weekend nu. Det betyder at jeg har større mulighed for at komme hjem på orlov, og være sammen med mand og børn.

Igår fik jeg intravenøst jern, K vitamin som indsprøjtning, b12 som indsprøjtning. Og så startede de op på en ny slags antibiotika. Den skal jeg have 4 X om dagen. Det betyder at jeg stort set lige kommer hjem, så er tiden gået og jeg skal tilbage på sygehuset!

Mine blodprøver idag var ikke de fineste, og min temperatur siger stadig feber! (38,1) Jeg snakkede med sygeplejersken om at jeg ville hjem på orlov. Hun misforstod mig, og troede at jeg ville udskrive mig! Så pludselig kom lægen springende for at snakke mig til fornuft, at jeg skulle fortsætte min behandling! Men som jeg kunne fortælle ham – så er jeg ikke SÅ dum, at jeg stopper min behandling, før infektionen er slået ned! Jeg har åbenbart fået en infektion, som elsker at klæbe fast på indvendige dræn! Så det er jo perfekt at jeg har mine fine plastikslanger til bakterierne, eller ikke!

Flere Fordele ved terminal erklæringen :

Det er sådan at når man er terminal, så har man ret til enestue på sygehuset. Samt at man må have en medindlagt, når man er indlagt! Faktisk så er min stamafdeling, på gynækologisk sengeafsnit,  som er ca 50 km fra min bopæl! Men (og her skal Det Palliative Team dog roses) jeg har fået lov til at flytte til et andet sengeafsnit i byen hvor jeg bor. Noget Det Palliative Team har ordnet for mig!

Den afdeling som jeg ligger på, er tit overbelagt. Så jeg “kræver” ikke at jeg SKAL have en enestue.Og fordi jeg ikke er krakilsk – så har jeg fået lov til at have børnene sovende ved mig ind imellem. Virkelig totalt hygge for både mig og pigerne! Igår fik Sienna så lov til at sove sammen med mig, og idag er det så Sophias tur. Jeg kan også sagtens have dem begge på en gang, men de har begge valgt at de ville have deres mor for dem selv. Og ja så må de så skiftes til at være med!

Dagens forløb :

Her til morges kunne jeg så nyde at vågne op ved siden af min lille puttehøne Sienna. Vi fik spist morgenmad og hun så noget tegnefilm, mens jeg fik sovet lidt mere! Kl ca 11 kom min veninde, som jeg har kendt siden jeg var 15, forbi og vi fik hyggesnakket. Normalt er jeg faktisk ikke så meget til besøg, fordi jeg altid er så træt, og af og til falder i søvn! Så selvom at alle siger at det skal jeg ikke tænke på, så gør man det jo alligevel! Men jeg faldt heldigvis ikke i søvn – og vi fik klaret verdenssituationen! 😉 Så hentede min mand os kl 12, efter at jeg havde fået min 2. omgang antibiotika. Derefter var min plan at pigerne og jeg skulle bage og male lidt -altså kreativ eftermiddag.

Jeg havde købt et brev med en krydderiblanding til Pebernødder. Og med min skønne Kitchenaid røremaskine, var det ingen sag at få lavet dejen. Pigerne var både med til at læse opskrift/fremgangsmåden – hvilket er super læsetræning. De målte også ingredienserne af og trillede dejen til pebernødder. Det tog dog lang tid for dem, for nogle skulle ligne smileys, andre blomster og nogle hjerter! Men fine det blev de – og Sienna nåede heldigvis ikke at spise alt dejen 😉 bandit barn!

Da vi var færdig med at bage, gik vi nedenunder og fik malet videre på vores malerier. Jeg var egentlig blevet færdig med maleriet til min veninde. Men som jeg stod og kiggede på det, blev jeg enig med mig selv om at der skulle males lidt mere på det! NU er jeg så tilgengæld tilfreds og jeg glæder mig til at vise hende det imorgen.

Sophia fik malet hendes kattebillede færdigt og gik i gang med et nyt værk! Sienna fik også malet videre på hendes heste billede, men er ikke færdig endnu! Det er nu dejligt at de begge går op i at lave det ordentligt, og ikke bare japper igennem det!

Hvad så nu ?

Lige pt ligger jeg så på sygehuset og får IV antibiotika. Når jeg er færdig (min mand sidder og venter i bilen imens) kører vi hjem og spiser aftensmad sammen alle 4. Og så skal vi være herinde igen kl 24 senest, men det bliver nok mere omkring kl 22, når Sophia skal med og sove!

Jeg fik forøvrigt et super dejligt billede af pigerne fra svigermor. Hun malede dem i ansigtet da de var og sove ved hende! Jeg synes de blev fine! Og svigermor havde bare hygget vildt meget om dem på deres fridag, så det var bare mega glade piger jeg fik hjem!

Nå men det er vist nok for nu!

Rigtig god lørdag aften til alle ♥️

 

Indlagt på sygehus

 

Bage Pebernødder

 

Male maleri

 

Katte maleri

 

Hest maleri

 

Ansigtsmaling

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *