Indlagt på Sygehuset!

Indlagt igen!

Det er ved at være noget tid siden at jeg har fået skrevet lidt omkring hvordan det hele står til! Ikke fordi jeg ikke har ville, men jeg har ikke haft overskuddet til det, desværre!

Lørdag aften blev jeg indlagt, fordi jeg igennem længere tid ikke har haft det godt! Jeg har haft nogle styrtblødninger, som har gjort mig meget træt og uoplagt! Samtidig har jeg også haft mange smerter!

Det hele eskalerede så natten til lørdag hvor jeg ikke kunne sove fra kl 02 – 10! Det er super hårdt at være oppe på det tidspunkt og så ikke have nogen mulighed for at blive smertedækket!

På fredag skal jeg i narkose og så skal lægerne opklare hvorfor jeg pludselig får disse her styrtblødninger! Muligvis har jeg også fået en fistel, og det skal de også tjekke fredag!

Lars Ulrich – du slipper ikke for mig 😉

Det er heldigvis min yndlings læge, Lars Ulrich, som skal føre kikkerten! Det er meget grænseoverskridende for mig bare at tænke på at de skal kigge op i blære og skeden! Så jeg er meget glad for at jeg er bedøvet imens!

En anden grund til at det er Lars Ulrich som skal føre kameraet! Det er fordi jeg endelig har fået den samtale med ham omkring, den nefrostomi som er på højre side!

Mit ønske er jo at få den ført ind under huden igen! Han har sagt ok til at forsøge, men jeg kan godt mærke at han helst ville at jeg ikke fik det gjort! Vi har aftalt at hvis han ikke kan få den  ned i blæren, så vil en pose på maven også være et ok alternativ!

Hellere det end som nu hvor den kommer fra nyren og så til en pose på benet! Fordi den er på ryggen så kan jeg ikke selv skifte forbinding! Det vil jeg kunne med en pose på maven!

Ernæring :

Jeg har fået lavet min ernæring om til at jeg skal have det hver dag, og hvis jeg feks springer en dag over – så ses det straks på vægten!

Det er meget frustrerende at jeg ikke længere kan spise nok selv! Men at jeg har behov for sådan en gang tilført ernæring i blodårerne! Ja så bliver man hver aften mindet om at man er syg! Træls!

 

3 tanker om “Indlagt på Sygehuset!

  1. Jamen lille søde Line❤️ Hvor er jeg ked af at høre at du ikke er frisk😢 du er så sej, men tingene kan også blive for meget😥 sjældent har jeg mødt en der kæmper så hårdt som dig❤️ Det er så svært for dig når du også har mand og børn at tænke på❤️ Du er en fantastisk mor for jeres to vidunderlige piger💕 gid den nye verden kom i morgen så vi kan blive fri for sygdom og problemer😘sender dig varme tanker❤️

  2. Synes du er så sej søde Line. Ønsker det bedste for dig på fredag. Kæmpe krammer til dig. Knus Sarah Lærke

  3. Kære søde dejlige Line 💞🌷. Jeg håber du har det bedre i dag og at de kunne høre noget godt for dig. Jeg tænker tit på kåde dig og din dejlige familie og beder til at I alle må have kræfter til den kårde kamp I kæmper😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️. Knus og kram Vivi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *