Irisanalyse, udsættelse af en lejer og nyt tøj!

Afsted til naturlæge/irisanalyse!

Jeg har haft gang i lidt forskelligt de sidste 2 dage! Igår tirsdag skulle jeg afsted til endnu en omgang irisanalyse. Jeg var noget spændt, for i princippet havde det jo ikke virket optimalt – altså de ting som vi købte os fattige i sidst! Det skulle jo gerne have gjort at jeg ikke var så meget indlagt! Men siden mit besøg ved hende har jeg været indlagt 2 gange med infektion!

Nå men min mor og jeg besluttede os for at vi i alt fald ville give det endnu et forsøg! Man skal jo ikke opgive med det samme. Og ærligt så har det haft den positive virkning, at den store lymfe knude, som sad ved min hals, er blevet meget meget mindre. Det gør jo også at man får lidt blod på tanden, også selvom det med infektionerne så ikke havde virket!

Nå men status var at hun kunne se at det havde virket – ikke helt så meget som hun havde håbet på, men det gik dog fremad. Samtidig fortalte jeg omkring indlæggelserne og hun spurgte til hvor infektionen sad. Jeg sagde at det var i blæren, men uden at nævne at det også sidder i nyrebækkenet. Hun sagde så at hun kunne se at det både sad i blæren, og nyrebækkenet! I forhold til at jeg fortalte at lumfen ved halsen var blevet mindre, kunne hun også se det, og så fortalte hun at hun også kunne se en forstørret lymfe under min arm, som også var blevet mindre!

Tiltro!

Tilsammen  med de andre ting, som hun kunne se i mine øjne, gjorde det at både min mor og jeg fik lidt bedre tiltro til hende. Jeg fik lidt nye ting, herunder nogle hømopatiske dråber som skulle kunne hjælpe mod min betændelse. Så det er jeg meget spændt på! Jeg ville virkelig bare så gerne hvis jeg kunne begynde at blive mindre indlagt!

Ja så vi besluttede at ofre pengene på de ting hun anbefalede og jeg er også startet op med det stille og roligt!

Naturmedicin irisanalyse

Det er altid svært hvornår man skal betale og hvornår man skal sige stop. Men jeg har hele tiden haft en slags indre ro med hvad jeg skulle, og ikke skulle i forhold til min sygdom. Og så må jeg også erkende, at det at min gode veninde har anbefalet den her naturlæge – det gør utroligt meget!

Normalt så er jeg ellers ikke sådan en som er nem til at blive overtalt til naturting. Vedmindre altså at det er min mor som synes at vi skal give det en chance. Nu lyder det måske som om jeg ikke kan sige nej til min mor – men det kan jeg sagtens! Men jeg synes det er vigtigt at have noget håb i forhold til denne her grimme sygdom! Og hvis det er det som skal til for at både min mor og jeg har håb – så er det det værd! Og om det måske også er derfor at jeg har levet så lang tid med en sygdom, som man normalt dør hurtigt af – ja det ved ingen. Men jeg vælger at tro på at det er derfor!

Bivirkninger ved traditionel medicin.

Jeg får jo lidt forskelligt smertestillende fra Det Palliative Team, og jeg har desværre endt op med at have en hel del bivirkninger! Blandt andet kan nævnes kraftig træthed, uregelmæssig hjerterytme, mega led kvalme og kløen, for at nævne noget! Det er også en af grundene til at jeg personligt også meget gerne ville ud af det smertestillende som jeg får. Men jeg kan pt ikke se hvordan at det skulle kunne lade sig gøre!

Jeg håber på at jeg måske med noget af det naturmedicin, måske kunne få mindre smerter, så noget af det kunne fralægges. Feks så er jeg lige startet op på Prednisolon, fordi jeg gerne vil være mere frisk til jeg skal på spa på fredag! Det er da ærgerligt at skulle tage medicin for at få det bedre ovenpå de bivirkninger som det andet medicin giver…

Udsættelse af lejer!

Nu hvor min mand er på ferie med ungerne, så har jeg sagt ok til at passe hans tlf mens han er væk! Og så passede det selvfølgelig lige med at en af de lejere, som han servicerer skulle udsættes med fogden idag! Heldigvis så var manden flyttet – ellers så havde jeg også sagt nej! Så min mor og jeg måtte have gang i bilen og et smut til Vejle. Jeg skulle repræsentere firmaet og låse op for fogden. Heldigvis skal jeg ikke tage mig af mere . Når min mand kommer hjem – så sørger han for at tømme lejligheden, og overgive breve til politi mm!

Men det var nu ikke helt dumt at vi skulle til Vejle, for så kunne jeg hente min pakke på posthuset! Nu kommer der lige lidt reklame her – og det er ikke noget som jeg får noget for – bare til info!

Men jeg ELSKER en hjemmeside som hedder mocaclothing.dk De har bare det fineste feminine tøj, og til overkommelige priser! Faktisk så har jeg måtte afmelde nyhedsbreve osv for jeg blev simpelthen bare fristet over evne 😉 Nå men jeg faldt over nogle super fede sko, en cardigan, jeans og en buksedragt – alt sammen til 500 kr inkl fragt! Jeg har lige smidt lidt billeder på af mit nye køb – for jeg er simpelthen bare så glad for det!

Moca clothing

Og når man som jeg har svært ved at komme udenfor at handle fysisk pga kvalme mm – så er internet handel jo kommet for at blive! 😊

Moca clothing

Hvad har jeg ellers lavet…

Igår aftes lavede jeg tapas til min familie, inkl bror og svigerinde. Mega hyggeligt!

Tapas

Jeg nåede også at bage nogle blåbær muffins med en hvid chokolade ganache, men dem er jeg ikke så vilde med! Jeg tror at det er den ganache som jeg fik lagt et for tykt lag på af!

Jeg faldt over opskriften i et blad som havde fået en blogger til at lave den. De så ellers bare så lækre ud, men det blev ALT for sødt for min smag. Så det er ikke lige noget jeg kommer til at dele med jer!

Ellers så står den på at komme hjem imorgen, veninde besøg fredag formiddag og spa fredag eftermiddag! Lørdag ud at spise og så er det snart tid til at familien kommer hjem! De er heldigvis søde til at ringe hjem hver aften på facetime og fortælle lidt om deres dag. Jeg vidste ikke om jeg kunne holde ud at se dem så langt væk – men det går heldigvis fint!

Pas godt på jer selv!

Knus fra Line ♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *