Irisanalyse og knæk cancer

Opstart på blog og naturlæge besøg!

Ja så kom min blog endelig op at køre – vildt! Så må jeg se om jeg kan finde ud af at lave indlæg mm. Jeg er ikke jordens mest tekniske menneske. Men de søde mennesker inde ved Standoutmedia, har heldigvis lovet at hjælpe mig, hvis det går helt galt! Pyha 😉

Jeg har en god veninde, som flere gange har talt meget godt om en person på fyn. Hun laver irisanalyse, og rådgiver med vitaminer mm. Jeg har 1 gang tidligere i mit kræftforløb, afprøvet sådan en irisanalyse, men det var overhoved ikke noget for mig. Ud over at manden var utrolig sjusket i sit udseende, så ramte han ikke særlig godt i hans udlægning af min krop. Så havde han også pyramider osv stående i hans hjem. Så han understøttede sig åbenbart ikke kun af det han kunne se. Men følte også behov for hjælp andre steder fra! Ikke min kop te!

Nå men det er ved at være en del år siden efterhånden. Og efter alle de samtaler min veninde og jeg havde omkring hende her, så besluttede jeg mig for at prøve det endnu engang. Dette til dels fordi jeg bare er så træt og forkvalmet for tiden. Kunne hun måske bare gøre noget ved det – ja så er det jo et plus.

Besøg hos naturlæge som laver irisanalyse.

Nå men min mor og jeg tog afsted. Efter lidt bøvl med at finde huset, så kom vi ind til S. som kigger i øjne. Og jeg må sige at her blev der faktisk ramt plet en hel del gange. Blandt andet snakkede hun en del omkring min personlighed som var lige i skabet! (både min mor og jeg var helt enige)

Hun kunne se at jeg var en fighter som lod sygdom fylde så lidt som muligt i mit liv. Hun kunne også se at jeg havde utroligt mange smerter og at de kun lige blev afhjulpet på overfladen. Trods det smertestillende, som jeg får.

Hun kunne også se at jeg havde født 2 børn – igen korrekt. Samt at jeg havde en rygskade og at den var blevet forværret ved et fald! Hun kunne se at min krop var fuld af syre – hvilket hun ville kunne afhjælpe. Og sidst men ikke mindst, at mine lymfer var fulde af skidt!

Mine organer!

Så langt så godt, men da hun begyndte at skulle se omkring mine organer så gik det lidt galt! Hun sagde at jeg havde parasitter og dårlig fordøjelse i min tyktarm (den har jeg ikke mere efter operationen). Til gengæld var mit underliv super fint (igen det har jeg heller ikke)! Slutteligt da hun er færdig med at anbefale mig hvad jeg skal tage af vitaminer og drikke. Så skal jeg have noget anticancer-te med til min venindes mor. Jeg spørger så om det måske var noget for mig også at få!? Hertil er svaret : “nej det skal du ikke have – for du har jo ikke kræft”!!!!

Det skal siges at jeg ikke havde fortalt hende at jeg i 7 år har haft æggestokkræft. Og heller ikke alt det jeg har fået fjernet ved min operation tilbage i august 2011! Men jeg følte jo at det burde hun da kunne se. Og jeg havde så også hørt at hun helst ikke ville have så meget forhistorie at vide når man kom. Da hun hellere selv ville danne sig et billede.

Men jeg blev fuldstændig paf over hendes udmelding. Min mor sagde heller ikke noget, da hun ikke ville blande sig!

Nye tiltag!

Jeg fik 3 ting fra hende, som I kan se på billedet i bunden. Hun anbefalede mig at starte langsomt ud med det! Eftersom det alt sammen skal hjælpe på at afgifte min krop – så har jeg besluttet at give det en chance. Trods de ting hun ikke lige havde styr på!

Jeg startede ud onsdag. Bare med pillerne og jeg fik simpelthen sådan en voldsom kvalme, så jeg var lige ved at opgive. Jeg skrev til min veninde, og pev lidt over det. Hvortil hun sagde at jeg skulle give det en chance, da det ofte var sådan at det var! når man begyndte på den slags! Og jeg må erkende at hun har ret – nu skriver vi lørdag og min kvalme er stort set væk.

Jeg er stadig utrolig træt. En meget positiv ting er dog at jeg har en lymfe ved halsen, som har været stor som et hønseæg. Den er rent faktisk halveret nu! Om det er pga det naturhalløj her, eller et tilfælde – ja det aner jeg ikke. Jeg håber selvfølgelig at det har positiv indvirkning på min krop.

Jeg fortalte min veninde at der var nogle ting som S. ikke helt havde styr på. Hun syntes så at jeg enten skulle maile eller ringe til S. for at høre hvordan det kunne være. Jeg var ikke helt vild med det, da jeg tænkte at S. nok ville tage det negativt. På den anden side så var både min mand og jeg ret nysgerrige efter at høre hende begrundelse for det. Desuden forsikrede min veninde mig om at S. ikke ville blive sur. Nu er jeg lidt en kryster – så jeg valgte at maile. Jeg skrev en meget pæn mail – men jeg havde nu ret – hun tog det op som en anklage.

Svar på mail…

Hun skrev 1. at hun aldrig stillede diagnose med ordet cancer. Men om der var aktiv sygdom i kroppen eller ej. (Men hun sagde nu helt præcist : Du har ikke KRÆFT. Hvordan det ikke er at bruge ordet, det ved jeg ikke ;).  2: Ja hun sagde tyktarm men mente fordøjelse. Og at det var klart at den var dårlig når jeg ikke havde min tyktarm. 3: Og at mht mit underliv så mente hun at der ikke var akut udbrud af sygdom der. Og selvom at det var fjernet, så var der jo stadig blodårer osv. Og derfor omtalte hun det som om at det var der. Slutteligt så fik jeg lige en salut om at jeg jo bare kunne have fortalt mere detaljeret omkring min situation… Men at det var jo selvfølgelig mit valg!

Bom bom bom – så fik jeg den! Nå men jeg skrev en pæn mail tilbage hvori jeg takkede for hendes svar. Og jeg glædede mig til mit næste besøg ved hende. Hvis der er noget jeg har lært – så er det at “et mildt svar afvender forbitrelse”. Hvilket jeg har set mange gange.

Så jeg er spændt på om jeg mon næste gang får noget anticancer te med hjem. Eller jeg stadig er kræftfri i hendes øjne 😉 Og oprigtigt så er jeg spændt på om jeg bliver ved med at få det bedre. Og om de knuder i maveskindet, måske også kunne finde på at blive lidt mindre på de ting, som jeg er begyndt på!

Jeg skal nok holde jer opdateret 🙂

Knæk Cancer indsamling!

Og ellers så er det jo knæk cancer aften i aften. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes om det! Det er selvfølgelig fantastisk med alle de penge, som der bliver samlet ind for at hjælpe personer, som mig. Men omvendt så feks de forsøgsordninger som der af og til kommer! De er så behæftede med diverse regler, så selvom man rigtigt gerne ville være med! –  ja så bliver man afvist.

Feks så læste min mand og jeg om et super forsøg i Odense, hvor de simpelthen fryser metastaser væk! Super tænkte vi begge – det var lige noget for mig. Jeg tåler jo kemo så utrolig dårligt, så det her ville være en perfekt mulighed for mig. Også fordi hvis man stråler på de metastaser som jeg har, så risikerer man at ramme mine tarme. Som så kan tage frygteligt skade.

Nå men jeg ringer så derover, men ingen tager tlf. Så googler jeg mig frem til læges email. Og skriver ham en mail og spørger om jeg ikke godt må få lov at prøve. Men nej, fordi jeg har fået tilbagefald af min kræftsygdom, og er terminal erklæret – så kan jeg ikke få lov!

Alle kneb gælder – men ak!

Så skriver jeg igen, og beder ham om at genoverveje det. Og henviser til mine små piger (ja jeg ved godt at det er lavt at bruge det, men alle kneb gælder ). Jeg er også så fræk at sende et billede med af dem. Men får bare en mail retur om at nej han kan ikke hjælpe. Øv altså – hvad skal alle de forsøg osv så bruges til, hvis  de ikke er villige til at hjælpe os som der kæmper nu!?

Jeg ved godt at man selvfølgelig skal have nogle retningslinier for forsøgene. Så man kan finde ud af hvad de kan hjælpe og hvorlænge osv. Men kunne man ikke køre en gruppe ved siden af??? Vi taler jo ikke om en behandling som ville kunne slå mig ihjel. Enten virker den, ellers virker den ikke. Min mor har foreslået at jeg skal prøve at snakke med min onkolog omkring det. Måske hun kan trække i nogle tråde, som jeg ikke kender til! Jeg vil i alt fald prøve når jeg skal til kontrol skanning igen til februar.

Indtil da – så prøver jeg mig af naturens vej 😉 Det var dagens brok fra mig – skal nok være mere positiv næste gang! Until then – Hav det rigtigt godt og pas godt på dig selv!

Tak fordi du læste med 🙂

Naturlæge anbefalinger

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

2 tanker om “Irisanalyse og knæk cancer

  1. Smuk “interessant”… læsning elskede Line😙❤💝 har først fået åbnet & set den nu! Så smukt du deler…TAK! Lyder meget interessant det m gurkemeje, græskarkerner & hørfrø & natur medicin.. det kan jo kun gavne & gøre godt & nok også bare viden om & følelsen af at man “prøver at gøre godt” er vigtig phykologisk…💝! Det er SÅ synd for jeres familie !!! I gør det SÅ godt & har de dejligste smukkeste guldklumper💖1000 KNUS Ann Marie

    1. Tak Ann Marie! Der er jo altid det MEN, om det man skriver om – er noget som andre synes er spændende at læse om!
      Men om ikke andet – så er denne blog et minde til mine børn om hvem jeg er! Vi lever jo videre i minder – men hvis mine piger er for små når jeg går bort, så vil de minder ikke være “rigtige”. Så jeg håber at jeg på denne måde kan give dem et billede af hvem deres mor er – helt ned i det inderste! Derfor er det jeg skriver også meget åbenhjertigt, måske lidt for åbent nogle gange! Men så må læseren udvise dømmekraft, og springe lidt over nogle gange, hvis det er nødvendigt! 😊
      Mange knus fra Line / etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *