Krise mellem døtrene og fremgang med min medicin!

En gang maler – altid maler i hjertet ♥️

Det går en anelse bedre for tiden. Så da min veninde fortalte at hun skulle i gang med at male hendes køkken, så tilbød jeg at komme og hjælpe! Jeg savner virkelig at male. Mit problem er jo at mit tidligere erhverv – Malermester – både var mit job men også min hobby! Så selvom det var det helt rigtige at stoppe firmaet i oktober – så har det også været meget hårdt at skulle erkende at jeg nu er kommet dertil i mit liv! Dertil at det nu er slut for mig at male på fuldtid, og derfor beholde firmaet!

Jeg kan selvfølgelig klart mærke at det var den rigtige beslutning. Jeg har det meget bedre ved ikke at skulle tænke på kunder og af og til presse mig selv for at nå en deadline mm!

Nå men min veninde og jeg havde så aftalt at jeg bare kunne melde af hvis jeg var dårlig, og ellers så kom hun og hentede mig når det passede mig! Og når jeg ville hjem – så kørte hun mig hjem igen! Men jeg var heldigvis frisk så kl 11 kom hun og hentede mig, og så tog vi hjem til hende og gik i krig, stille og roligt!

Krise, krise, krise!

Det hele gik super godt og vi hyggede os – lige til klokken blev 1430! Så ringede min store pige Sophia grædende til mig! Jeg havde glemt at fortælle at jeg ikke var hjemme! Så da hun og lillesøster kommer hjem til et tomt hus – ja så bliver hun straks bange for at jeg er blevet indlagt! Stakkels stakkels pige! Jeg kunne næsten ikke trøste hende – hun var helt ude af den!

Det hjalp så heller ikke på det hele at lillesøster ikke ville gå med hende indenfor, og Sophia følte hun havde ansvaret for Sienna fordi vi voksne ikke var hjemme! Og Sienna ville jo ikke finde sig i at Sophia ville bestemme over hende! Så Sophia var gået i panik og stået og revet i Sienna for at få hende indenfor, samt råbt af hende fordi hun var bange!

Sienna var så også blevet ked af det, og samtidig med at jeg havde Sophia grædende i røret, havde manden så Sienna grædende i hans tlf! Pyha – der gik det virkelig op for mig hvor mærket pigerne er af den situation som vi står i mht at jeg er syg og tit indlagt!

Jeg fik heldigvis talt Sophia til ro, og manden fik Sienna talt til ro! Manden kom heldigvis hjem kort efter og tog sig af dem, så jeg stille og roligt kunne afslutte malerprojektet!

Møde med Det Palliative Team.

Onsdag skulle jeg så til møde med Det Palliative Team, hvor vi skulle have styr på om jeg kunne få noget mere frihed omkring min medicin.

Der havde været stormøde onsdagen forinden, hvor de havde mødtes en hel masse og talt om min situation. Der havde været 2 fra teamet, 1 fra smerteklinikken, 1 fra misbrugscentret, 1 fra sygehuset og 1 fra hjemmesygeplejerskerne!

Min læge startede med at fortælle lidt omkring mødet, og de var så kommet frem til at jeg skal prøve en ny smertestillende pille, samt et fysiologisk smerteredskab som hedder Tens! Det er en maskine som kan afgive impulser til hvor man har smerter! På nogle virker det og på andre virker det ikke! Men jeg er villig til at afprøve alt – så det vil en Fys kontakte mig ang engang i næste uge!

Og så skal jeg så forsøge endnu engang om jeg kan trappe ned på det smertestillende. Men jeg skal trappe meget meget langsomt ned! Det gik jeg selvfølgelig med til, men jeg er selvfølgelig spændt på om det kan lykkes! Jeg vil meget gerne af med injektionerne, hvis det er muligt! Men jeg kan også bare mærke at jeg er virkelig bange for at stå med mange smerter! Men hvis jeg ikke giver det en chance, så finder jeg jo aldrig ud af om det kan lykkes!

Men så til det jeg så mest frem til at få styr på – og som vi har arbejdet længe for skulle lykkes! Om jeg måtte få udleveret medicin 1 gang dagligt så vi ikke skal have sygeplejesker rendende 4 x om dagen! SANDELIG OM JEG IKKE HAR FÅET LOV – JUBIIIII!!!!!!!!

Nyt liv!

Så igår startede vores nye liv!

Sygeplejesken kom om morgenen og gav mig medicin til et døgn! Og hvor er det mærkeligt og samtidig super skønt at jeg ikke skal ringe og vente på dem konstant! Hold fast hvor har jeg spildt meget tid på det!

Sommerferien er dog ikke faldet på plads endnu! Pt må jeg maks have medicin med til 4 dage af gangen – så længere tid kan jeg ikke være afsted af gangen! Men vi skal have et møde midt i juni hvor vi skal aftale hvordan sommeferien skal forløbe!

Så nu vil vi nyde vores nyfundne frihed ♥️

God weekend til alle ♥️♥️♥️

Etlivmedcancer.dk

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

5 tanker om “Krise mellem døtrene og fremgang med min medicin!

 1. Hej Line

  En gang maler, altid maler😉 HØRT❤️

  Det er dejligt at høre du må få smertestillende så der ikke skal komme sygeplejesker så mange gange om dagen…
  Du er den sejeste kvinde jeg kender… du gør mig tit rørt til tåre ved det jeg læser på din side..

  Stort knus til dig søde Line ❤️

  1. Ja det er ikke nemt at være maler med begrænsninger – men det ved du jo desværre også alt om ♥️ Masser af knus til dig

 2. Hej søde Line, tak fordi du har lavet denne blog, og vi kan følge lidt med i din/jeres situation. Vi tænker så tit på jer, og vi holder virkelig meget af jer. I er de dejligste venner man kan tænke sig ❤️ Vi er meget glade på jeres vegne, at du kan få medicin til en hel dag af gangen. Vi ved hvor meget I har ønsket jer det, og det må være en kæmpe befrielse for jer. Stort kram fra mig

  1. Tak søde Pernille og i lige måde! Ja det er en stor lettelse at vi nu kun får besøg af hjemmesygeplejersken 1 gang dagligt fremfor 4 gange! Og så kommer de på et tidspunkt hvor pigerne og David ikke er hjemme – så de føler ikke at vores hjem er så meget sygehusagtigt mere! Skønt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *