Lækre grønsags fladbrød / tortillas

Grønsagstortillas / grønsagsfladbrød på broccoli og blomkål.

Sophia elsker vegetarmad, og i den forbindelse afprøvede vi disse tortillas lavet på grønsager og ost! Jeg var lidt bange for at det ville smage træls, men det var overhoved ikke tilfældet! De kan klart anbefales hvis man gerne vil skifte hvedetortillas ud med en mere sund variant!

De er mega nemme at lave og skal ikke have så lang tid i ovnen, og så er det bare op til en selv hvor store man vil lave dem! Selve opskriften giver 12 mindre tortillas eller 6 store!

Grønsagstortillas:

Ingredienser :

  • 300 gram broccoli – svarer til 1 alm stort hoved.
  • 200 gram blomkål
  • 100 gram revet mozzarella
  • 2 spsk sesamfrø
  • 2 spsk rasp
  • 4 æg
  • 1 tsk salt

Sådan gør man :

Enten finthakker man broccoli og blomkål fint med en kniv, eller har man en foodprocessor så er det ultranemt at komme det i den, og derved få det finthakket!

I grønsagerne kommer man så resten af ingredienserne og det blandes godt sammen.

På en bageplade beklædt med bagepapir klattes brødene så ud – og alt efter str kommer man så meget på at det giver en fin str tortillas!

Form dem pænt i kanterne med en ske så de bliver fine runde.

Ovnen tændes på 200 grader varmluft og tortillas kommes ind når ovnen er varm i ca 20 min, men hold øje med dem så de ikke får for meget!

Vi spiste dem med salat, dressing og falafler til. Jeg havde lavet dem små så det blev lag på lag som I kan se på billederne!

Velbekomme 😋

Lækker og nem opskrift på grønsagstortillas Lækker og nem opskrift på grønsagstortillas Lækker og nem opskrift på grønsagstortillas Lækker og nem opskrift på grønsagstortillas lavet på broccoli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *