Maleri “liv og død”

Liv og død

Liv og død – det er altid svært hvad man man skal give af titel til sine malerier. For mig handler det ikke så meget om temaet – men mere de følelser som jeg har, når jeg står med det tomme lærred foran mig. Mit liv består tit og ofte af tanker omkring livet og døden. Der er ikke altid plads til alle de fantastisk ting, som der er imellem disse ting. det er noget af det som jeg arbejder med at tænke på!

Men når jeg kigger på det maleri, som jeg har lavet her! Ja – så tænker jeg lidt både dystre og positive tanker! Derfor er jeg endt med titlen ” liv og død ” ! Det repræsenterer meget godt de tanker jeg havde, da jeg malede dette maleri.

Maleriet er solgt!

maleri - etlivmedcancer.dk

2 tanker om “Maleri “liv og død”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *