Indlagt – skal have renset indvendige dræn!

Vejle sygehus udsigt 5 sal

Urinvejkirugisk sengeafsnit! 

Mit liv siden i torsdags, har foregået på urinvejkirugisk sengeafsnit! Det er her jeg er indlagt, når mine dræn skal renses! Sidst de blev det var tilbage i oktober! Nu var det så tid igen! Så det var helt dejligt at komme, fordi man var indkaldt! Og ikke fordi at man pludselig fik ondt!

Dagen før operationen, skal man ind og have tage blodprøver! Der skal også laves urindyrkning, tale med læge og tale med narkoselæge! Drænene skulle renses fredag – så det skulle gøres torsdag!

Jeg tog derind kl 10 torsdag og sad først 1,5 time i kø ved blodprøverne! Bagefter så op på afdelingen og vente på lægerne! Kl 1455 kom narkoselægen og snakkede men den almindelig læge mødte aldrig op! De tog heller ikke en urindyrkning fra!

Jeg tog hjem efter samtalen med lægen! Så kunne jeg nemlig have lidt ekstra tid med familien! Jeg lavede aftensmad samme med Sienna – vi fik hakkebøffer med råstegte grønsager og pasta til! Endnu en ret fra Skagenfood! Det smagte fint men man manglede noget sovs! Det hakkede kød var økologisk og smagte helt vildt godt! 👍

Rensning af dræn!

Om aftenen kørte manden mig retur til semgeafdelingen! Jeg måtte egentlig godt have sovet hjemme. Men det er nemmere for alle hvis jeg sover på afdelingen, dagen før jeg skal i narkose! Det kan godt blive lidt stressende at skulle have børnene afsted, og få mig på sygehuset og manden på arbejde! Derfor har vi den aftale med sengeafdelingen, at jeg sover derinde dagen før!

Fredag morgen blev jeg vækket af sygeplejersken og så tog jeg et bad. Så jeg kunne være helt ren – det mindsker nemlig muligheden for infektion! Jeg var nr 3 på listen – så det var bare at vente på at det blev min tur!

Kl ca 13 kom portøren, og kørte mig ned på operationsgangen! Jeg var færdig efter ca 2,5 times tid og kom så hen på opvågningen! Der var jeg i ca en halv time, hvorefter jeg kom tilbage på stuen! En af de læger som er tilknyttet mig på urinvejskirugisk, kom forbi. Hun ville lige sige at hun ikke håbede at jeg følte at de snakkede over hoved på mig mht min medicin! Det har jeg jo virkelig følt, så det er dejligt at de er opmærksomme på det nu!

Infektion!

Lægen der rensede drænene, havde skrevet i notatet at han desværre ikke blev helt færdig! Der mangler stadig 4 cm på den ene side! Det skal så laves om ca 10 uger! Men ellers så gik det fint, men for en sikkerhedsskyld skulle jeg blive og overnatte til lørdag!

Lørdag fik jeg så 38 i feber, og så blev jeg opstartet på intravenøst antibiotika! Det har jeg så været de seneste dage! Idag mandag er min temperatur nede på 37,8 – så under feber grænsen, men stadig ikke helt fint! Men jeg regner med at kunne komme hjem imorgen tirsdag!

Idag mandag skal jeg også til CT skanning – jeg skal have lavet den halv årlige skanning. Her ser vi hvordan min cancer har udviklet sig siden sidste skanning! Og så er det så at jeg vil bede om en second opinion hos en læge på Riget! Jeg vil nemlig have tjekket op på de 4-5 behandlinger som professoren snakkede om! Og jeg har nogle metastaser, som der sidder i mit maveskind, og som jeg gerne vil have fjernet! Jeg vil høre ham omkring muligheden for det!

Jeg får svar på skanningen på fredag! Så det bliver spændende!

Lørdag tager vi så i sommerhus med pigerne! Det bliver skønt!

♥️ Line/ etlivmedcancer.dk

2 tanker om “Indlagt – skal have renset indvendige dræn!

  1. Sikke en god måde at beskrive så svær en sygdom på. Stærke dig Line. Den rammer så uretfærdig, og samtidig slåskamp med systemet. Bum man skal være stærk. Mange kram til dig.
    Kh Kirsten Simonsen

  2. Bare du bliver frisk til sommerhuset – det håber jeg for dig og for hele familien….. go’ tur, hvis ikke vi ses.
    Knus fra Inge-Merete ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *