Mojito – nem og velsmagende, og næsten klassisk 🍹

Mojito.

Jeg ELSKER en god mojito – men har faktisk haft ret svært ved at lave en selv. Altså jeg kunne selvfølgelig sagtens lave en mojito – men jeg syntes bare ikke at den smagte af nok! Og mange gange så endte den med at blive for sur!

Så jeg har haft spurgt mig lidt for, når jeg fik en god mojito ! Spurgt efter tips og tricks og opskrifter!

Frisk mynte!

Jeg har nogle altankasser og i den ene er der fyldt med mynte. Jeg havde godt nok læst, at hvis først en mynte har det godt, ja så kan den virkelig give den gas med at vokse! Og det må jeg sige at min har gjort! Min stakkels timian, som mynten deler altankasse med – ja den er nu trængt helt op i en krog!

Så der er/var ikke andet for end at nu måtte jeg simpelthen finde ud af at lave en god mojito – så jeg kan få brugt en masse af min mynte! Så jeg lavede min version af den klassiske mojito igår – og den blev super god!

Mine mojito tips!

Jeg kan godt lide at en mojito er sød og smager masser af mynte! Så i stedetfor at bruge danskvand, som man ifølge de fleste opskrifter skal bruge, – ja så blev den lavet med sportsvand.

I forhold til mynten – så brugte jeg dobbelt op af mynte og jeg moddlede det meget grundigt! Derfor er min mojito også meget grøn! For mig gør det ingenting – jeg synes det er en flot farve til ens drink! Så længe at det bare er moddled så godt at farven ser naturlig ud. Og ikke at det bare ligner en masse kedelige bladrester som der flyder rundt i glasset!

Så her kommer min opskrift på en “klasssisk” mojito!

Mojito :

Ingredienser :

  • 6 cl lys rom
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 håndfulde frisk mynte
  • 1/2 lime i både
  • sportsvand
  • isterninger

Sådan gør du :

Mynten skylles og bladene plukkes af, kommes i et glas sammen med rørsukker og moddles grundigt! På den måde får man de naturlige olier fra mynten frigivet! Husk at gemme lidt mynteblade til at pynte med til slut!

Lime skæres i både, tilsættes og der modles lidt mere!

Så kommer isterninger ved! Jeg fyldte glasset halvt op med isterninger og knuste dem let med moddleren.

Så tilsættes rom, mynteblade og der toppes op med sportsvand!

Velbekomme 🍹

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

Klassisk mojito, etlivmedcancer.dk

Klassisk mojito - etlivmedcancer.dk

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *