Naturlægemiddel Urtepencil

Blærebetændelse og urtepensil…

Jeg har jo så mange problemer med vedvarende blærebetændelse. Men lægerne sagde sidst at jeg skulle vende mig til symptomerne! Samt kun komme på sygehuset, enten ved feber eller meget stærke smerter. Så jeg har googlet efter noget, som måske kunne hjælpe!En god veninde foreslog så at jeg skulle prøve de her urtepensil kapsler!

De havde nemlig hjulpet hendes mor, under hendes cancer behandling, hvor hun også havde en del infektioner! Faktisk var moren taget hjem fra sygehuset, mod lægernes anbefaling, og havde slået en slem infektion ned, blot ved hjælp af Urtepensil!

Jeg falder ikke normalt for sådan nogle succes historier, da min erfaring siger mig at der altid bliver pyntet på tingene! Men nu ved jeg at denne her veninde aldrig ville fortælle det, hvis det ikke passede! Så derfor tænker jeg at jeg skal føre hvad jeg kan for at huske at tage dem og give dem en chance!

Så ja nu forsøger jeg mig med det – jeg skal nok melde tilbage, om det virker på mig! Jeg har mine tvivl, men hvis det kunne hjælpe,  ville det være fantastisk!

Urtepensil - etlivmedcancer.dk

Tak fordi du læste med

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *