Min vej igennem alternativ behandling og naturmedicinens verden

Naturmedicin kontra almindeligt medicin.

Da jeg blev syg tilbage i 2011, gik jeg ikke så meget op i andet end det konventionelle medicin. Til gengæld gik min mor meget op i det, og googlede frem og tilbage for at finde noget der ville kunne hjælpe. Vi havde en bekendt hvis søster fik C-vitamin IV, og selvom hun var kronisk syg, så blev hun helbredt pga C-vitaminerne.

Så min mor spurgte om jeg ikke ville spille på 2 heste – altså både tage det komventionelle medicin, men også noget naturmedicin. Min mor var så sød at ville betale for det, og havde hun ikke gjort det, så havde jeg takket nej! Jeg syntes nemlig ikke at jeg kunne finde de penge det kostede i vores budget!

Efterhånden som jeg så blev konstateret kronisk syg, har jeg afprøvet forskellige naturmetoder. Nogle med mere succes end andre! Og jeg har her lavet en lille liste over hvad jeg har afprøvet, og min vurdering af det. Jeg synes nemlig selv at det er en jungle, en meget dyr jungle at komme igennem! Der er ikke noget af de ting jeg har prøvet som har virket så min cancer forsvandt! Men nogle ting har givet mig livsenergi og lyst til at kæmpe videre!

Blodanalyse og højdosis C vitamin infusioner :

 • Noget af det første jeg gjorde var at tage op til en naturlæge som hedder Bruce Kyle i Århus. Han har en klinik hvor man kan få taget en blodprøve, som bliver sendt til Tyskland og analyseret! Han er tidligere almindelig læge men har skiftet til at være naturlæge istedetfor! Blodprøven viste at jeg manglede forskellige vitaminer og mineraler, og han opsatte så en plan for hvad jeg skulle spise ekstra ved siden af!
 • Bruce Kyle giver også C-vitamin IV, og han anbefalede at jeg skulle have 2-3 gange om ugen. Jeg må sige at det tager utrolig meget af ens tid at skulle have de her C vitamin injektioner, og på mig gjorde det ikke at kræften forsvandt! Men jeg fik det utrolig godt mens jeg fik C vitamin! Og den dsg idag overvejer jeg faktisk om jeg skal starte igen. Jeg havde nemlig ingen infektioner mens jeg fik C-vitamin på denne måde. Men det som taler imod er at det er utroligt dyrt – det koster lige under 1000 kr pr gang!
 • Sidst men ikke mindst så afprøvede jeg også mistelten indsprøjtninger, mens jeg gik ved Bruce Kyle! Det havde heller ingen effekt mod min cancer!

Akupunktur og Irisanalyse :

 • Jeg hørte om en akupunktør i Gram, ved navn Hugo Nielsen, som skulle være rigtig god til at give akupunktur mod cancer. Det er en speciel form for akupunktur, hvor nålene bliver sat på en speciel måde. Det skulle være med til at genskabe de forbindelser i kroppen som der er afbrudt pga operation. Det kostede omkring 400 kr pr gang, så det var nemmere at have med at gøre. Det var altid dejligt at komme i deres familie klinik, men jeg opgav da det ikke så ud til at virke på mig.
 • Min svigermor ville gerne at jeg afprøvede irisanalyse og de ting som man kan hjælpe med via det. Så vi kørte sammen ned til en ældre mand som hun havde fået anbefalet. Men det måjeg sige – det var slet slet ikke mig! Der var en masse ting som han slet ikke så korrekt i mine øjne. Efter analysen anbefalede han mig nogle biopatiske dråber, og det Fog jeg imod og afprøvede. Men han var lidt for meget for mig – så det blev ingen succes, og jeg kom der aldrig igen!

Hestemedicin…

 • På et tidspunkt blev jeg gjort opmærksom på en udsendelse, som omhandlede en kvinde som kurerede sin mand for kræft! Hun sammensatte nogle ting som skulle være gode mod kræft, og så gik de ellers i gang med at afprøve det. Det var en succes og manden blev kræft fri! Men fordi man ikke bare lige må sælge sådan noget til mennesker, køber man det som en hestekur. Og hvis man feks mailer og spørger efter det, får man et standart svar : “ at se ikke laver noget til mennesker, men kun til dyr”. Ringer man derimod og snakker med Rebekka, så kan man godt få svar på sine spørgsmål! Så køber man det på deres hjemmeside som naturmedicin til ens hest! Det lød jo virkelig godt, så jeg besluttede mig for at jeg ville afprøve det! Det er noget olie med en masse planter osv i og hold fast hvor det smager grimt. Så jeg gav det 3 måneder til min næste skanning. Der var ingen mærkbar forandring til det bedre. Og eftersom jeg var ved at kaste op hver gang jeg tog det, så stoppede jeg igen!

Cannabis…

 • En af de nyere ting jeg har afprøvet er medicinsk cannabis! Jeg spurgte Det Palliative Team om de ville udskrive det til mig for at afprøve det! Det skulle tage smerter, men også på nogen hjælpe mod kræften. De udskrev de piller hvor der ikke er det euforiserende stof i, men problemet er at hvis det skal virke mod smerter, så skal det være i. Jeg har så efterfølgende fundet frem til en læge nær København, som udskriver det rigtige. Hun har en smerteklinik, og forsøger at få folk væk fra vanedannende medicin som feks morfin. Når jeg får noget mere overskud tror jeg at min mor og jeg skal prøve at derover og få en snak med hende!

Kosttilskud og antioxidanter :

Ud over ovenstående, så har jeg også afprøvet mange forskellige kosttilskud, vitaminer og antioxidanter fra bær mm! Listen er ret lang men jeg har prøvet at huske tilbage og følgende har jeg taget :

 • Curcumin (gurkemeje)
 • Detox
 • Turmeric
 • Basica
 • Urtepensil
 • Beta Caroten
 • C vitamin piller
 • Ipe Roxo
 • Lapacho Te
 • Melatonin
 • Kinesisk Malurt
 • Fiskeolie
 • Natron
 • Natron og Melasse drik
 • Frisk ingefær

Irisanalyse igen!

Jeg har valgt at afprøve irisanalyse igen fordi jeg hørte meget godt om en på Fyn, som lavede det! Jeg har skrevet et blog indlæg omkring det her! Jeg skal hen til hende igen på tirsdag så jeg er spændt på om hun kan se nogen forandring i mine øjne! Og om hun vil ændre behandling nu hvor hun ved at jeg har kræft!

I forhold til alle de ting jeg har afprøvet mod kræft – så er jeg kommet frem til at det vigtigtste er at følge ens mavefornemmelse! Og så endelig ikke stresse over noget! Hvis jeg har haft en masse stress inden en skanning – så kan jeg være sikker på at min cancer er vokset! Så det er jeg meget opmærksom på!

Om noget af det jeg har prøvet, har virket, det er jo så det store spørgsmål! Normalt siger lægerne at min type kræft er ret agressiv! Og min Onkolog fatter ikke hvorfor det ikke vokser hurtigere! Om det så er fordi jeg har gjort alle de her tiltag – ja det er så det…

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

Naturmedicin og min familie - etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *