Nu på Hospice desværre.

Blomster, hospice - etlivmedcancer.dk Blomster, hospice - etlivmedcancer.dk Anden operation end tiltænkt!

Det er ved at være lidt tid siden at jeg har fået opdateret omkring hvad der sker i mit liv. Men der er sket så meget siden sidst så det har været lidt svært lige at få sat sig ned og opdatere omkring hvad der sker.

Jeg skulle jo have ordnet de indvendige dræn i fredags, men det endte med at blive aflyst fordi jeg sidste søndag vågnede med en stor varm hævelse ved min stomi. Jeg ringede til sygehuset som selvfølgelig gerne ville se mig, så jeg fik pakket mine ting, og tog så afsted ind på sygehuset. På sygehuset kunne de godt se at den ikke var helt god, men de var heller vildt bekymrede.

Så jeg fik en ct skanning som desværre viste at der nok var gået hul på mine tarme. Så fik piben en anden lyd – fra at det nok bare var en småting – til at det var mere alvorligt. Lægen på mave-tarm kirugisk vendte tilbage med sin vurdering af situationen, og jeg fik besked på at jeg højest sandsynligt ville være død i løbet af nogle få dage. Noget af en udmelding at få. Vi var alle meget berørte af situationen.

Second Opinion ved Niels Quist.

Fordi de var meget negative i Vejle, bad vi om en second opinion af Niels Quist på OUH. Fordi det var en søndag var han ikke på arbejde, så det blev en anden læge der blev spurgt derovrefra. Hun mente desværre det samme som dem i Vejle. Så vi var meget i vildrede med hvad vi skulle gøre søndag, da tiden pludselig gik lidt stærkt.

Nu er det så så heldigt at jeg har en direkte mail til Niels Quist som jeg kan skrive til når jeg kommer i situationer som denne. Så jeg sendte en mail søndag aften om jeg kunne lokke ham til at kigge på mine scanninger. Jeg havde ikke lyst til at sove på sygehuset så jeg tog hjem og sov sammen med min mand og børn.

Mandag morgen ringede de så fra Vejle sygehus. Det var en af mine faste læge Nanna. Hun havde snakket med Niels Quist som gerne ville se mig med det samme. Vi anede et spinkelt håb og skyndte os afsted til OUH med det samme. Det var dejligt at blive mødt af en det ikke så så negativt på det hele som de gjorde i Vejle. Han satte mig i faste så jeg kunne komme i narkose, så han kunne undersøge mig og danne sig et overblik over hvad der skete med min krop. Desværre var der så mange akutte mandag at jeg ikke kunne komme til der. De spurgte om jeg ville komme tilbge tirsdag med et forsøg på at få mig på programmet der. Selvfølgelig ville jeg det!

Undersøgelse i narkose på OUH.

Tirsdag kom jeg til klokken 11 og da jeg vågnede havde jeg fået skåret endnu et hul i min krop. Niels forklarede at man vidste ikke om det var et hul på tarmen, eller blot en byld jeg havde, men under alle omstændigheder var der nu fri passage til det der skulle ud, ved det hul han havde lavet. Så var det tilbage til Vejle og rekreerer.

Niels Quist mente ikke det var noget jeg ville dø af de næste par dage, men Vejle mener at der ikke går så lang tid. Det er meget mærkeligt hvordan at lægerne kan være så uenige om sådan en vigtig ting. Under alle omstændigheder så mener Niels (Og Nanna og Lars Ulrich for øvrigt også) at det er noget jeg kan leve med i nogen tid endnu. Men fordi Vejle mener at det nok vil gå hurtigt ned af bakke – så anbefalede de mig at komme på Hospice. Det takkede jeg ja til – jeg havde svært ved at blive inde på sygehuset i så lang tid. Derfor har de nu fundet mig en plads på Hospice i Vejle, hvor jeg kom hen i tirsdags.

Hospice

Det er meget anderledes her på hospice, end på sygehuset. Her er roligt og totalt luksus i forhold til at være på sygehuset. Så selvom det er skræmmende at være nået her til, så er det også rigtig rart at være her.
Jeg har en del udfordringer med at finde ud af at behandle det nye hul ind til betændelse/tarmene. Men jeg satser på at med lidt hjælp – så kommer jeg nok til at finde ud af det!

Jeg har været her i 3 dage nu, og jeg får det heldigvis bedre og bedre. Så selvom jeg troede i tirsdags at jeg nok kun kom herfra liggende. Så har jeg et spinkelt håb om at jeg måske alligevel når hjem at være igen i et stykke tid.

Jeg har en aftale med Niels Quist om at jeg er velkommen til at kontakte ham igen hvis jeg bliver i tvivl om noget. Plus at Lars Ulrich står klar til at få mine stents indvendig hvis det forsat går fremad! Nu må vi se hvad der sker.

❤️ Line / etlivmedcancer.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *