2 tanker om “Oliemaleri “Elefanter” 30 x 30 cm

 1. Hej Line.
  Jeg har prøvet at kontakte dig via sms. Men kan ikke finde dit nr. nogen steder. Jeg har læst en hel del om et middel mod kræft som hedder kinesisk malurt. Det fås i håndkøb ved matas og helse forretninger. Læger som har skrevet om behandlingen med dette middel, anbefaler 6 piller om dagen og ikke de 5 som står på pille glasset. Jeg har skrevet med en kræft patient som havde fjernet lungekræft fuldstændigt med kinesisk malurt. Det skulle kun være leverkræft som det ikke kan fjerne.
  Min mail adresse er delphin44@gmail.com
  Jeg ønsker dig held og lykke.
  Mvh. Allan

  1. Hej Allan.
   Mange tak for din råd i forbindelse med min kræftsygdom! Jeg er godt bekendt med kinesisk malurt og de erfaringer der er i forbindelse med dette middel! Jeg har også haft det afprøvet i løbet af de snart 8 år hvor jeg har kæmpet med æggestokkræft! Desværre var der ikke den store succes for mit vedkommende, men det er fantastisk for dem som der har haft succes med midlet!
   Mange hilsner Line / etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *