Om mig

Mit navn er Line og jeg er en yngre kvinde på 34 år.

Jeg er gift på 15. år med min mand og sammen har vi 2 dejlige piger på henholdsvis 7 og 10 år. De hedder Sophia og Sienna!
Jeg blev syg med æggestokkræft, da jeg var 28 år, samtidig med at jeg netop havde startet min egen virksomhed – som Malermester!

Forinden min diagnose havde jeg rendt til lægen et helt år med diverse symptomer, som lægen desværre slog hen som efterfødsels problemer.

Da min sygdom først blev opdaget var jeg desværre så sat til med kræft, at lægen ikke anede hvad hun skulle gøre for at jeg kunne blive cancerfri.

Hun gjorde dog et kæmpe stykke arbejde, og fik mig opereret synligt kræftfri! Desværre kom kræften hurtigt retur, til trods for operationen og efterfølgende kemo!

Tiden gik efterfølgende med forskellige behandlinger og for 3 år siden blev jeg så terminal erklæret!

Trods den modgang jeg nu engang har med min sygdom, så elsker jeg livet og er mega taknemmelig for at jeg har fået lov til at få så lang tid som jeg nu engang har, trods de dystre udsigter som jeg har i vente!
Men til den tid den sorg.

Jeg har haft beholdt min virksomhed frem til oktober 2017, hvor jeg måtte af med den, da jeg ikke længere havde kræfterne til at passe den ordentligt!

Nu går min tid med at hygge om min familie, male malerier, kokkerere og sim noget nyt – havde denne her blog til mine tanker!