Om mig

Velkommen til min blog!

Mit navn er Line og jeg er i skrivende stund 35 år! Jeg er gift med en skøn mand på 16. år og sammen har vi 2 dejlige piger!

Ud over det så er jeg desværre ramt af æggestokkræft – det har jeg været i nu 8 år! Jeg er kronisk syg, stille og roligt døende og så er jeg også bare SÅ meget mere end det!

Denne blog er som udgangspunkt tilegnet mine børn – så de kan gå ind og læse om hvem jeg er som person! De var kun 1 og 3 år da jeg blev syg! Og ærligt så er jeg lidt en skygge af hvem jeg var som person før! Men her er mit frirum til at være MIG og til at udtrykke mine tanker på skrift! Så de når de engang får behov for at vide hvem deres mor var inderst –
så vil de kunne se glimt af det her!
Men du er selvfølgelig også meget velkommen til at læse med og lære mig og mit liv at kende! 💛

Ud over at blogge omkring mit liv med kræft og det at være mor og familiemenneske! Så blogger jeg også omkring mine interesser indenfor kunst, madlavning, design & indretning samt giver anmeldelser af hoteller og restauranter!

Jeg er uddannet bygningsmaler og har en del år haft mit eget malerfirma! Heraf kommer meget af min interesse for design og indretning!

Jeg har altid elsket at male – tilfredsstillelsen ved at ændre noget grimt og forfaldent, til noget nyt og smukt! Derfor var det også en stor sorg da jeg måtte smide håndklædet i ringen og sælge mit firma!

En god ven forslog mig at bruge mine kreative evner på kunst – og det er der kommet en del malerier ud af! Du kan se mine værker under fanen MALERIER! Nogle er solgt og andre er til salg!

Velkommen til mit liv!

❤️ Line / etlivmedcancer.dk