Onkel A, Vejle

Onkel A, Vejle

I Orla Lehmannsgade ligger en lille restaurant ved navn Onkel A! Umiddelbart ser den ikke ud af så meget, men heldigvis går rygterne – så man ved at her er en perle som er værd at besøge!

Manden og jeg havde hørt rygterne – og var derfor spændt på at besøge stedet! Vi blev ikke skuffede! Maden var utrolig lækker og velsmagende! Vi valgte at få deres brunch tallerken – men de er også meget berømte for deres “håndmadder”! Når jeg skriver håndmadder på den måde, så er det fordi at madderne er ret så store. Så jeg synes nærmest at det er en fornærmelse at kalde det for en håndmad!

Er man veganer – så har de også retter tilpasset det, og jeg så lige i et opslag på facebook at de har indført kødfri mandag! Nu er jeg selv ret glad for kød – men der er ingen tvivl om at med den rette mad – så kan selv jeg omvendes for en mandag  😉😋

Jeg tog lige et par billeder af vores mad! Det ser lækkert ud ik!?

Onkel A, Vejle

Onkel A, Vejle

Onkel A, Vejle, Brunch

Vi havde børnene med – og det kan man sagtens! Der var ingen sure miner eller lignende! Dejligt!

Selvom der ikke er der vilde plads i deres lokaler – så har de heldigvis ikke valgt at presse borde og stole alt for tæt sammen! For på den måde at få plads til så mange som muligt! Det er dejligt at man sagtens kan have privatliv derinde!

Fordi det er begrænset med pladsen, er det også en super god ide at bestille bord inden man kommer. Det skal siges at det havde vi dog ikke, men skal man være sikker på plads – så bestil bord!

Der er også pænt rent i lokalerne og det gælder også for toiletterne! Dejligt!

Så jeg kan kun anbefale et besøg på Onkel A ♥️

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *