Opdatering på de sidste par dage og Det Palliative Team.

Håndbold.

Pigerne er jo startet til håndbold – hvilket pt er en kæmpe succes! Idag var første gang at jeg kunne komme med og se dem spille! Det var rigtigt hyggeligt at kunne dele den oplevelse – specielt også fordi at pigerne virkelig gik op i at jeg var med! Pigerne spiller på hver deres hold, og hver deres bane, men banerne ligger lige ved siden af hinanden. Så det er dejligt at det er muligt at gå imellem banerne og derved være aktiv og engageret i begge hold!

Håndbold

Min mor kommer jo fast og hjælper mig med at gøre rent en gang om ugen. Så vi har aftalt at vi fremover gør rent sammen om onsdagen. Så kommer hun så først kl 14, og så gør vi rent sammen i 2 timer. (Idag var jeg dog ikke så frisk, så der ordnede mor det hele selv) Når vi så er færdige, passer det med at min mor kan køre pigerne og jeg ned til håndbold. Så kører min mor hjem derfra, og jeg tager med ind og ser tøserne spille. Når der er gået nogle gange, så vil de selv kunne klare det, hvis jeg nu skulle være indlagt! Desværre så bliver vi altid nødt til at tænke i de baner!

Pigernes maddag!

I forbindelse med at Sophia nu spiller håndbold mandag og onsdag, og Sienna onsdag. Så har vi måtte lave om på pigernes faste maddage. Sophia skulle jo ellers lave mad om mandagen, men det er så lavet om til tirsdag! Sienna havde jo så onsdag, men hun spiller jo onsdag, så det er lavet om til mandag!

Aftalen er jo så at de selv må vælge hvad der skal laves – sådan var det nemlig hjemme ved min mor, dengang hun indførte min faste maddag! Min mors grund til dette, var at det så ville være mere spændende med en maddag, når man selv kunne bestemme menuen, Det synes jeg er meget fornuftigt – så det viderefører jeg! Dog har jeg den regel at det skal være rimelig sundt mad, som de vælger at lave. Da jeg fik fast maddag, gik jeg i 7 klasse og havde fået husgerning i skolen. Men pga den artikel jeg læste med Lola Jensen, er pigerne jo så startet allerede nu, som 8 og 10 årige.

Nå men i mandags da fik vi så frikadeller, kogte kartofler og persillesovs! Tirsdag, da Sophia havde maddag, da fik vi så tarteletter! Det er jo ikke sådan at pigerne står med det selv – jeg står til fuld rådighed under madlavningen! Derfor er det jo selvfølgelig heller ikke nogen “hjælp” for mig pt, at de har en fast maddag. Men jeg tænker at på sigt, vil de få så meget erfaring i et køkken, at de vil kunne lave forskellige ting selv uden min hjælp!

Sienna valgte persillesovs plus tilbehør 🤪 fordi hun ELSKER persillesovs! Men hun var noget overrasket over hvor meget arbejde der var i at lave sådan en middag. Og som vi snakkede om – så var det nok egentlig meget godt for hende at vide, hvor meget arbejde andre har det med at skulle lave det for hende! I forhold til Sophia, så lavede vi en kæmpe portion tartelet fyld – så nu har vi til 2 gange i fryseren. Lækkert lækkert lækkert!

Frikadeller med persillesovs og kartofler

Frikadeller med persillesovs og kartofler

Sommerhus.

Her i weekenden skal vi i sommerhus med svigerforældrene og min gode veninde Eva!

Det er sådan at vi har en årlig tur i sommerhus ved Nørre Lyngvig sammen med svigerforældrene og Eva. Det er her i denne weekend, og kvinderne (svigermor, Eva og jeg) plejer så at tage afsted en dag før og hygge. Det var så planen at vi skulle køre hjemmefra kl 16, men pigernes håndbold starter jo kl 1630. Jeg ville simpelhen ikke skuffe Sophia og Sienna og aflyse at tage med. Jeg skulle have været med sidste onsdag, men der var jeg jo desværre indlagt. Så jeg sagde til svigermor og Eva, at hvis de ville have mig med, så måtte de vente med at køre til 1830. Heldigvis ville de gerne vente – så pt sidder jeg i sommerhus med en pink Gin/Tonic i hånden 😋 Lækkert 🍸

Når vi er i sommerhuset, så kører alt efter hvordan vi “plejer” at gøre det. Heldigvis så synes alle at det er super dejligt, og at sådan skal det være! Igår aftes da vi ankom til sommerhuset – så havde svigermor og Eva købt ind til at vi skulle have pil-selv-rejer med brød og hvidløgsdressing til. Rejerne var købt i Føtex, – der har de nemlig sådan en fryseboks med rejer som man selv vejer af! Desværre var halvdelen af rejerne bare ikke gode – så det var en skuffelse! Men svigermor havde købt vildt mange rejer – så selvom at vi måtte kassere ca halvdelen – så blev vi alle mætte!

Pil selv rejer

Planer i sommerhuset!

Idag har vi været inde i byen og shoppe, og spise frokost på den lokale italienske restaurant. Vi fik alle 3 pasta carbonara og husets rødvin til! Det er lidt en tradition at vi skal forbi den restaurant og spise. Maden er nemlig vildt lækker og desuden så er det meget billigt! Vi kom af med 336 kr for 3 x pasta og en liter husets rødvin!

Italiensk restaurant

Pasta carbonara

Når mændene kommer i aften, står menuen på hotdogs! Fredag aften står manden og jeg for tapas og lørdag skal vi have grillet oksemørbrad. Ren luksus hygge.

Der sker selvfølgelig også lidt nye tiltag – feks så fik vi en ny drinks igår! 😜 Man skal jo heller ikke overdrive med nye ting 😂 Jeg havde læst om Gordons Pink Gin, og den fik jeg lavet følgende flotte drinks ud af! De smagte super godt! Hvis du vil afprøve dem selv – så ligger opskriften her!

Gordons pink gin drinks med friske jordbær

Det Palliative Team.

Jeg var faktisk også helt i tvivl, om jeg overhoved kunne komme afsted i sommerhus igen pga forviklinger med Det Palliative Team. I lørdags skulle vi nemlig over til min lillebror og kones 5 års bryllupsdag. I den forbindelse spørger jeg så om jeg kan få hjemmesygeplejesken til at komme derover, og give mig mit smertestillende kl 17 og kl 22! Men det ender med at jeg får at vide at Det Palliative Team har sagt nej – og det ikke kan lade sig gøre. Det er rigtig træls, for det ender med at vi må tage hjem kl 2245.

Min bror bor 1 times kørsel fra os, så det ender med at vi først er hjemme efter at dagssygeplejerskens vagt er slut! Det er altid træls, for natsygeplejersken kan for det meste først komme efter en times tid! Jeg ringer og spørger efter medicin 2330, men de er først ved mig kl 02! Så jeg har mega mange smerter da de kommer! Meget meget træls!

Nå men mandag ringer jeg så til Det Palliative Team, for at høre i forbindelse med vores sommerhustur. Og tænk sig – aldrig har lægen været sødere. Jeg spørger om jeg må tage i sommerhus – selvfølgelig må jeg det!  Jeg spørger så til hvorfor jeg ikke måtte om lørdagen, og det viser sig at lægen havde misforstået sygeplejersken. Lægen troede at jeg ville have medicin udleveret og tage med, og det var jo ikke aftalen. Det var nu overhoved ikke det som jeg bad om, men derimod at jeg fik hjælp fra den lokale sygeplejeske!

Samtalen med Det Palliative Team fortsat!

Nå men vi får udredt misforståelsen, og der er så ingen problem med min anmodning om at komme i sommerhus med familien. Det sjove er at hun er så venlig overfor mig, som jeg aldrig har oplever hende før! En sidebemærkning er at da jeg i onsdags var inde på sygehuset, da blev jeg “overfaldet” verbalt af en af lægerne. Jeg har den aftale med Det Palliative Team, at hvis jeg har ekstra smerter, så skal jeg på sygehuset og have smertestillende! Jeg får så ordineret antibiotika om onsdagen.

Normalt når jeg har infektion, så har jeg behov for ekstra smertestillende de første par dage, hvor det er rigtigt slemt. Men heldigvis så gik det så godt at jeg onsdag kunne nøjes med 2 gange ekstra, og så tage hjem! Torsdag måtte jeg så desværre så ind og have en gang ekstra, da smerterne stadig var for slemme.

Desværre så følte lægen, der tilså mig om torsdagen, så bare at jeg kun kom for at få smertestillende. Han så mig som en narkoman, der kom for at få sit fix, og han følte sig udnyttet! Alt det her stod han og sagde til mig, mens jeg lå på sengen med smerter! Det som var allermest træls, ud over hans udbrud, var at han jo havde ret i, at jeg kom for at få smertestillende.

Men det er jo bare det, at det er jo ligepræcis det, som er aftalen med Det Palliative Team. Nemlig at hvis jeg ikke kan klare mig med det smertestillende jeg får hjemme, så skal jeg tage på sygehuset og få ekstra! Hvis jeg så har det godt igen – så kan jeg tage hjem!

Kontakt fra Stephanie Lose.

Jeg omtaler episoden overfor lægen fra Det Palliative Team, og hvortil hun så siger  “ jamen de kender jo ikke dine behov” ! Det føltes meget mærkeligt fordi jeg føler at de normalt tager alle andres parti førend mit. Men så her i mandags, da var det bare helt anderledes! Lægen var bare så rar! Hun opførte sig præcis, som man ville forestille sig at en læge fra Det Palliative Team, skulle opføre sig.

Jeg kontakter Stephanie Lose for at høre om de har haft kontakt med Det Palliative Team. Det havde de. Lægen fra Det Palliative Team sagde at jeg snarest muligt ville blive indkaldt til et møde. Så nu er det bare at vente på at vi skal mødes, og så håber jeg at tingene bliver bedre. Samt at vores familie kan have det nemmere fremadrettet, uden alle de sygeplejeske besøg.

Dagligvarer på nettet!

A Pro Pro at føre livet nemt – så har jeg lige afprøvet at få dagligvarer fra nemlig.com! Jeg var så heldig at få en rabatkupon med gratis fragt og 100 krs rabat, hvis man købte for minimum 400 kr! Altså det er ikke super billige varer som de har, til trods for at de faktisk reklamerer for at de prissammenligner med Netto. Men jeg gik efter deres tilbudsvarer og så handlede jeg lige for det jeg skulle. Med den gratis fragt og de 100 kr så endte det med at være ok prismæssigt.

Men jeg må sige at det bare var skønt at kunne sidde og shoppe hjemmefra. Så kan man vælge hvornår man gerne vil have det leveret, og så er det fra dag til dag, at de leverer hvor vi bor. Da vi fik det leveret – så var det pakket i 4 forskellige poser! Køl, frost, frugt/grønsager og diverse for sig! Jeg var spændt på at se frugten og holdbarheden på kølevarer – men der var intet at komme efter! Al ting var som jeg kun kunne forvente og chaufføren som kom med det, var også utrolig venlig og imødekommende!

Dagligvarer fra nemlig.com

Så har man en travl uge – så kan jeg godt anbefale at afprøve det! Det skal siges at jeg ikke har modtaget noget for at reklamere for dem – rabatkupon osv var bare fordi jeg tilmeldte mig!

♥️ Etlivmedcancer.dk / Line

Falske negle fra wish

( har påsat negle idag – det bedste fra wish 😂 )

 

2 tanker om “Opdatering på de sidste par dage og Det Palliative Team.

  1. Uhmmm. .. de drinks ser lækre ud😍 skønt du kom afsted i sommerhus og fedt med en pige hyggedag og hvor lyder det bare godt at det palliative er blevet sødere ved dig😊 sååååå fedt at jeres samtale allerede har haft en effekt!!😘 Rigtig god weekend og i må hygge jer vildt😘

  2. Ja det er helt uroligt hvilken betydning det kan have at komme til at snakke med ‘de rigtige mennesker’ – det er meget spændende at høre hvordan det Palliative team opfører sig fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *