Orlov, portacath og Kap Verde!

Hjemme på orlov.

Det er simpelthen bare så skønt når man efter 10 dage, endelig kan ligge i sin egen seng! Jeg har fået lov til at komme hjem på orlov, og denne gang inkl en overnatning! Jeg skal selvfølgelig stadig følge mit program med antibiotika hver 6. time. Så akut sygeplejersken kommer herhjem, og giver mig det om en times tid! Så er klokken ca 2330.

Status pt er at det endelig går lidt fremad! Dvs ingen feber, og blodprøverne begynder at se bedre ud! Så idag kl 13 kom min mor og hentede mig på sygehuset. Så tog vi lige ud at handle lidt, også passede det med, at vi kunne hente pigerne i skolen! Til stor glæde for pigerne ♥️

Jeg havde lovet pigerne, at hvis jeg havde det rimeligt, så skulle vi lave klatkager efter skolen! Som lovet, så gik vi i gang med det! Til dem som ikke ved hvad klatkager er, så kan du se billede og opskrift på dem her! Efter lidt hygge hjemme, tog min mor os alle 3 med tilbage til sygehuset så jeg kunne få mit antibiotika. Derpå passede det med at min mand kunne tage os med retur! Det sparede lidt på kørslen for min mand! Han har nærmest været taxibud de sidste 10 dage, for at jeg kunne være bare lidt sammen med familien!

Klatkager og orlov

Stuegang.

Jeg fik til stuegang at vide, at jeg skal have lavet en ny port a cath på onsdag! Så onsdag er det faste fra morgenstunden, og så håber jeg bare, at jeg kommer hurtigt under kniven! Jeg er glad for at de laver den i fuld bedøvelse! Den første jeg fik anlagt var nemlig i lokal bedøvelse. Og ud over at det gjorde ondt osv, så skar lægen sig også i fingeren! Med det resultat at han panisk begyndte at snakke om en modgift mod mit blod… Jeg tænkte bare : “Hvad med mig? skal jeg ikke have en modgift mod hans blod, hvis han nu har dryppet ned i mig?!” Det var jo selvfølgelig mens han var ved at skære hullet til porten, i min hud, at han skar sig på kniven!

Port a cath

Efterfølgende har jeg så fået den skiftet ud 2 gange, og den jeg har nu, har holdt i omkring 3 års tid! Men nu driller den alt for meget, og vi er blevet enige om at det er vist bedre at jeg får den skiftet! For jeg er meget svær at ligge venflon på. Og når jeg så tit skal have alt muligt ind i mine årer – ja så er det bare smartest med sådan en!

Maling af maleri.

Ellers så er der ikke sket så meget siden sidst! Det maleri som jeg har malet til min veninde er endelig blevet helt færdigt og hun var til fernisering igår sammen med hendes mand! Heldigvis kunne de begge godt lide det – så de fik det med hjem. Jeg glæder mig nu til at se det i deres stue! Jeg har taget billede af enderesultatet og det ligger her!

For sjov skyld har jeg også taget et billede for hver gang jeg har malet det om! Det har virkelig været svært at lave dette billede, fordi jeg bare så gerne ville lave noget, som hun ville blive glad for! Jeg ligger en billed kavalkade op af de forskellige udtryk som maleriet har haft, tilsidst i indlægget her! Det er utroligt, som farver kan give forskellige udtryk!

Mit næste projekt er faktisk et billede i samme str herhjem til! Vi har en åben trappe op til vores 1 sal. Og der er en stor hvid væg, hvor det ville være fedt, med et stort maleri! Men inden jeg går i gang, skal jeg lige have noget inspiration til det!

 

Kap Verde :

Pigerne og jeg skal også snart til at få styr på deres kufferter! De skal nemlig afsted til Kap Verde sammen med farmand en uges tid! De glæder sig helt helt vildt meget! Det er selvfølgelig vildt hårdt at skulle blive hjemme, mens de tager ned i varmen. Men de sidste 2 gange hvor vi prøvede at tage afsted, er jeg endt på det lokale sygehus. Det er virkelig IKKE sjovt! Jeg har haft de mest forfærdelige oplevelser på udenlandske sygehuse. Det ønsker jeg IKKE at prøve igen, og det gør min mand heller ikke!

Men jeg har så arrangeret lidt hygge for mig selv, mens de er afsted. For at det ikke skal være alt for surt! Jeg tager over til mine forældre og er nogle af dagene! Og så skal jeg på Vejle Fjord sammen med en god veninde en af dagene – vi skal ud og hygge i deres spa afdeling. Og en anden dag skal jeg ud og spise tapas og have drinks med en anden god veninde! Og så er ugen hurtigt gået og de kommer hjem til mig igen. Så det skal nok gå det hele!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *