Pasta med rejer og bacon i hvidvinsflødesovs

Pasta og fløde…

Jeg elsker frisk pasta og meget gerne i en flødesovs Ala Pasta Carbonara! Jeg har bare aldrig rigtigt fået taget mig sammen til at prøve mig frem til at lave det selv!

Men her på det sidste har jeg fået mere lyst til at prøve mig lidt frem og efter at have googlet mig igennem en masse dejlige opskrifter! Så endte jeg op følgende pasta ret!

Familien har godkendt den 😉 så den kan godt spises!

Den tager ikke særlig lang tid at lave – det som tager længst tid er at pille rejerne! Så er man lidt i tidsnød, eller gider man ikke at pille rejer – så er nogle lækre XL rejer også super fine til retten!

God arbejdslyst 😋

Pasta med rejer og bacon i hvidvinsflødesovs!

Ingredienser til 4 pers :

  • 500 gram skalrejer eller 200 gram XL rejer
  • 1 porre
  • 3 fed hvidløg
  • 2 håndfulde sukkerærter
  • 1 peberfrugt
  • salt og peber
  • 2 dl piskefløde
  • 1 dl hvidvin
  • 1 lime
  • 1 håndfuld cherrytomater
  • 1 pakke bacon i tern
  • Frisk basilikum
  • 1 pakke frisk pasta
  • Flutes

Sådan gør du :

Bacon ristes på en pande og stilles til side!

Rejerne pilles fri fra skallen!

Hvidløg, porre, peberfrugt og sukkerærter skæres i små stykker og ristes på en varm pande i lidt olivenolie. Efter nogle minutter tilsættes rejer, så de også bliver ristet!

Så tilsættes hvidvin, fløde og saft fra lime og en håndfuld frisk basilikum! Det simrer i ca 5 min og smages til med salt og peber!

Imens det simrer, koges pastaen efter anvisningen! Når det er kogt færdigt, kommer man det i en skål eller fad – alt efter hvordan man vil servere/anrette det!

Ovenpå pastaen kommer man så sovsen og på toppen drysser man så med bacon, cherrytomater, som er skåret i passende stykker og mere frisk basilikum!

Man kan servere en stykke flutes til hvis man synes!

Velbekomme ♥️

Pasta med rejer

Pasta med rejer

Opskrift på Pasta med rejer

En tanke om “Pasta med rejer og bacon i hvidvinsflødesovs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *