Positiv samtale med det Palliative Team!

Opkald fra Det Palliative Team.

Tirsdag ringede de fra De Palliative Team, for at høre om jeg kunne komme ind til en samtale. Det var den læge, som jeg har det bedste forhold til, som der ringede. Vi aftalte at vi kunne snakke sammen idag onsdag. Dagsordenen var at vi skulle snakke omkring min medicin, fremtiden i forhold til ferier og også deres møder med regionen!

Hun var meget sød og imødekommende i telefonen. Så vi blev enige om at det bare var hende og jeg der skulle mødes! Jeg spurgte så om den anden læge også skulle være med. Men nej det skulle hun ikke for hun var ikke længere i teamet! Det undrede mig en del, og det viste sig at den anden læge stoppede her pr 1 april.

Samtalen!

Selve samtalen gik super godt, hvilket var virkelig dejligt! Lægen var meget imødekommende, og slet ikke så afvisende, som jeg før har været udsat for! Hun fortalte at de havde haft nogle møder med regionen, og havde skulle fremvise dokumentation for hvordan de havde behandlet mig! De havde så valgt at se på min sag med fuldstændig nye øjne, og havde derfor bedt en professor indenfor æggestokkræft om at se på vævsprøverne tilbage fra 2011!

Man kom frem til at man nok har været lidt for sortseende dengang! Åbenbart så er min kræft en langsomt voksende kræft, og jeg kan forvente at leve omkring 10-15 år med den! Fordi den er langsomt voksende, så virker kemo desværre ikke særligt godt på min type. Men skulle jeg have lyst til at prøve noget behandling – så er der 4-5 nye behandlinger som de kan tilbyde mig!

De kom også frem til at jeg er blevet terminal registreret for tidligt, og kommet ind under Det Palliative Team for tidligt! Jeg kan måske risikere at man på sigt vil tage terminal registreringen fra mig, men det skulle jeg ikke bekymre mig om nu! Ligenu gælder det om at blive enig om en måde hvorpå jeg kunne blive mere fri i mit liv! Fantastisk!

Fremtidig medicinering!

Vi endte ikke op med en endelig plan idag! Hun prøvede endnu engang at sige at jeg skulle ned i smertestillende, men denne gang hørte hun rent faktisk efter når jeg fortalte omkring mine smerter!

Jeg sagde endnu engang at jeg gerne ville at man gav mig medicin 1 gang om dagen, fremfor 4 gange om dagen, som det er nu! Så man den ene gang, udleverede den medicin, som jeg skal bruge døgnet ud! Og jeg så selv administrerede det medicin! Desuden så vil jeg gerne at jeg kan få udleveret medicin nogle weekender om året, så vi kan tage på nogle weekendture til feks Hamborg! Det var hun lydhør overfor! Hun sagde at hun skulle snakke med hendes chef, og måske kunne det med den ene gang i døgnet, allerede komme i stand inden uge 7! Det håber jeg virkelig!

Hvad vi så gør når jeg gerne vil på weekend – det skulle hun arbejde videre med!

Skønt med fremgang!

Men det var virkelig fantastisk at sidde overfor hende, og hun ikke behandlede mig som et lille barn! Men rent faktisk hørte på hvad jeg havde at sige. Samt accepterede at når jeg sagde noget, så var det sådan at jeg havde det!

Imorgen skal jeg på sygehuset og blive klargjort til rensning af indvendige stents på fredag! Jeg er spændt på hvordan de behandler mig derinde – om de måske også har opdaget at jeg ikke vil finde mig i alt!

Huslige ting!

Ellers så har vi herhjemme afprøvet skagenfoods koncept, eller rettere – vi er ved at afprøve det! Jeg har bestilt mad til 3 dage, og i mandags fik vi fisk! Hold fast det var lækkert! Totalt frisk og der var rigeligt til os 4!

Maden kom natten til mandag, og var fint pakket! Jeg har taget lidt billeder af det!

Skagenfood måltidskasse

Skagenfood måltidskasse

Skagenfood måltidskasse

Skagenfood måltidskasse

Grunden til at jeg ville afprøve det, var fordi at de kører tilbud for tiden! Halv pris på 1 pakke man modtager, plus man får så også noget ekstra frugt med! Det var dog ikke det vilde! Vi fik 2 appelsiner, 2 klementiner og 3 æbler! Det holder 2 dage herhjemme, så mængden var jeg lidt skuffet over. Men okay det var gratis, og de skal jo selvfølgelig ikke gå konkurs på deres tilbud! Der er forøvrigt også fine opskrifter med, og de er nemme at følge! Så jo jeg kan kun anbefale det – og specielt når det er på så godt et tilbud!

Til frokost forleden, skulle jeg lave lidt hurtig mad til manden og jeg! Jeg havde en rest ris liggende og så fik vi ris med æg og bacon. Det var lækkert! Jeg elsker at genbruge rester, så vi ikke skal smide mad ud!  Men jeg kan bedst lide at lave noget nyt ud af resterne – så det ikke bare er en gang opvarmet restemad! Det er bare så kedeligt synes jeg! Men vores “restemad” kom til at se sådan her ud!

Ris, æg og bacon

Nu må I have en fortsat rigtig god aften!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

 

5 tanker om “Positiv samtale med det Palliative Team!

 1. Hold da op, hvor er jeg glad for at læse at det positive der er kommet ud af mødet med Stefanie👍 Håber jeres liv bliver lettere nu❤️ Kæmpe knus fra Vivi

 2. Kære ven
  Dejlige og positive nyheder. Så har samtalen med SL ikke været forgæves.
  Det må give et boost og lidt ny energi. ❤️
  Ønsker alt det bedste for dig de næste dage.
  Kram & knus 😘

 3. Hvor er det altså dejligt at du endelig blir hørt på….. du fortjener så meget at det Palliative team samarbejder.
  Hvornår skal du til scanning igen ?
  Knus fra kusinen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *