Professor Niels Quist – min helt!

Weekend alene med pigerne ❤️

Jeg har haft en super super dejlig weekend – jeg har været helt alene med pigerne fra fredag kl 14 – søndag kl 21! Jeg var alene med pigerne, fordi manden var på herretur med nogle af hans kammerater! Pigerne havde glædet sig helt vildt til at skulle være alene med mig! De havde virkelig set frem til denne her weekend, og heldigvis så gik alting godt, trods smerter!

Fredagen startede med at jeg og hunden hentede pigerne da de havde fri! De havde spurgt om jeg ville – og selvom de var bange for at jeg ikke kom alligevel – så håbede de stadig! Manden kørte 1330 så han kunne lige sætte mig og hunden af deroppe! Det var en stor succes – dels fordi de så kunne vise Coco frem, men lige så meget fordi at jeg var med!

Cykeltur med silkyterrier - etlivmedcancer.dk

Ellers så gik weekenden med at vi hyggede med at bygge LEGO Friends samlesæt! De har nemlig en hel del som skulle sættes sammen igen – og fordi at alle dele var blandet sammen, så det tog sin tid! Vi fik selvfølgelig også spist lækker mad som sushi, pariserbøf og pizza ☺️ Og lørdag nåede vi et smut på Økolariet sammen med min gode veninde Louise!

Økolariet Vejle - etlivmedcancer.dk

Det var rigtigt hyggeligt og da vi nu alligevel var nede i byen så snuppede vi os milkshake og lidt kage på Baresso!

Smerter og indlæggelse!

Manden kom hjem sent søndag – og jeg smuttede i seng nærmest med det samme! Jeg håbede at mit varmetæppe og noget søvn kunne afhjælpe mine smerter som var i den ene nyre ! Men kl 03 vågnede jeg og måtte indse at jeg måtte tjekke ind på sygehuset igen igen! Heldigvis så ville de godt sende en taxi efter mig, så pigerne ikke skulle være alene hjemme imens!

Da jeg kom ind på sygehuset, så kom lægen heldigvis hurtigt og tjekkede mig og jeg fik smertestillende! De skiftede bandage omkring drænet og tog også en prøve for at se efter bakterier!

Jeg havde en tid til oprensning af dræn  onsdag – så de ville ikke gøre noget før onsdag! Men jeg fik lidt ekstra smertestillende til at kunne klare det! Og de kom også noget bedøvende gele på indstiksstederne! Det var virkelig rart!

Så fik jeg lov til at være hjemme på orlov mandag og tirsdag fra kl 11-22! Det var virkelig dejligt for så kunne jeg være der for pigerne! Og de følte ikke helt at jeg var SÅ meget indlagt som jeg plejer!

I narkose igen igen!

Igår onsdag kom jeg så ned på OP for af få renset den ene sides dræn, og få skiftet den anden nefrostomi! Det gik heldigvis godt og da jeg vågnende så havde min dygtige kirurg Lars Ulrich Hansen, fjernet højre nefrostomi! Yes!!!!

Han skulle også se på min blære med henblik på at skulle fjerne den sidste nefrostomi! Jeg håber at han kommer imorgen og kan fortælle hvad den videre plan bliver! Jeg håber virkelig at det kan laves indvendigt!!!!

E-mail til prof. Niels Quist OUH!

I sidste uge sendte jeg forøvrigt en mail til professor Niels Quist, fordi jeg ville høre om han ville kigge på de knuder jeg har i mit maveskind! Med henblik på at fjerne dem!

Han ringede så mandag aften og tilbød mig en tid allerede næste tirsdag hvor han både vil kigge OG fjerne dem! Det er bare SÅ pænt af ham! For jeg kontaktede ham uden en henvisning!

Samtidig skal vi så lige snakke omkring de seneste 2 tarmslyng som jeg har haft! Hvad hans holdning er til en mulig operation osv! Om han mener at jeg kan holde til en operation eller hvis ikke – hvad gør man så i en kritisk situation! Jeg er simpelthen bare så glad for hans venlighed overfor mig! At han ikke har noget imod at hjælpe – selv ved en simpelt operation som nu her af mine knuder! Spændende hvad han siger til det hele!

Surprise!

Om 14 dage har manden og jeg bryllupsdag! Og i den anledning har han inviteret mig på tur i weekenden fra kør-søn! Jeg ved ikke hvad vi skal – det er en surprise! Jeg ved bare at vi ikke skal flyve, desværre! Det ville jeg ellers gerne, men det tør han ikke! Han er bange for at jeg bliver syg og skal indlægges!

Sophia skal på besøg hos først min dejlige faster Henny om fredagen og imens er Sienna ved mormor og morfar! Om lørdagen slutter Sophia sig så til mormor og morfar! De skal så oveni passe lille hyper aktive Coco 😂👍 Deres egen hund Luna er IKKE glad for Coco – så hun har det hårdt for  tiden!

Ellers så har vi lavet lidt forskelligt i køkkenet – nemlig syltede rødløg og en lækker cheesecake! Begge dele blev super godt!

Syltede rødløg - etlivmedcancer.dk

Opskrift : www.etlivmedcancer.dk/syltede-roedloeg/

Cheesecake - etlivmedcancer.dk

Opskrift : www.etlivmedcancer.dk/cheesecake/

Hav det nu rigtigt godt derude!

❤️ Line/ etlivmedcancer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *