Sammenfald i rygsøjlen/bækken samt cancer i ryggen.

Endnu en undersøgelse.

Jeg var for små 14 dage siden til en knogleundersøgelse på sygehuset. Jeg har nemlig døjet med at jeg får hold i mit bækken for ingenting. Feks så fik jeg hold i mit bækken for en uge siden, blot fordi jeg skulle vende et lagen rundt om madrassen. Det er jo ærligt ikke helt normalt at være så sart!

Nå men lægerne besluttede at jeg skulle have en knogle undersøgelse, som desværre viste lidt forskellige trælse ting! Man kan på min 7 rygvivvel se begyndende cancer angreb, og så kunne man også se at jeg har sammenfald i ryggen/bækken partiet! Man mener at disse sammenfald kommer pga det Prednisolon som jeg har taget igennem årerne med cancer, samt mine vægttab.

Det Palliative Team har jo igennem længere tid antaget at mine smerter ikke er reelle, men derimod noget som jeg har “bildt” mig selv ind. Derfor pålagde de mig jo også at jeg skulle gå til psykolog. Psykologen kunne dog konstatere at jeg var helt normal! Og selvom det selvfølgelig er nederen at jeg virkelig begynder at vise tegn på min sygdom, så må jeg også erkende at det giver mig en hvis stolthed over at jeg ikke har “fundet” på mine smerter. Men de er reelle og man kan se beviser på at mine smerter er virkelige og ikke bare noget som jeg finder på!

What to do?

Jeg har sammen med min mor undersøgt hvad jeg selv kan gøre ved det. Det blev til en dyr fornøjelse hos Matas i deres helsekost afdeling. Vi købte fiskeolie, kalk med ekstra K vitamin og D vitamin. Det er jeg startet op på i denne uge, og jeg håber  at det kan give lidt ro til ryggen! Lægerne ville også gå i samråd om der evt var noget de kunne tilføre min krop, så jeg kan få det bedre!

Det Palliative Team skulle også ringe til mig, men jeg nåede ikke tlf torsdag, og i fredags ringede de ikke. Nu må jeg se om jeg hører fra dem på mandag! Jeg har behov for at få styr på en ordentlig smertebehandling, der hjælper mod ryggen og de tumorer som jeg har ved min stomi!

Ny operation!

D. 6 marts skal jeg under kniven igen ved Lars Ulrich Hansen! Jeg skal have lagt indvendige dræn fra begge nyrer og så skal de gå ud i en pose på maven ved  siden af  min nuværende stomi. Jeg tror at det bliver rigtigt godt, og vil afhjælpe mine problemer med tumorer og fistler osv! Lars Ulrich er i alt fald fortrøstningsfuld omkring operationen, og det gør mig fortrøstningsfuld! Lars Ulrich ville nemlig aldrig gå i gang med det, hvis han mener at det ikke giver mig mere livskvalitet! Så langt så godt!

En god ting ved operationen er at jeg slipper for at skulle have en udvendig pose på nyren, som jeg har nu. Og jeg vil også kunne komme med ud at bade sammen med pigerne, og det har jeg savnet i lang tid at kunne! Så håber jeg bare at jeg forhåbentlig har kræfterne til at kunne tage med dem også!

Ønsker for den kommende tid!

Nu hvor der er kommet så mange ekstra ting til, er jeg blevet lidt mere opmærksom på at de ting jeg gerne vil nå – dem skal jeg nok til at få styr på! Problemet er bare at jeg skal have lov til alt fra Det Palliative Team og jeg ved ikke hvor villige de er til at skulle hjælpe med at opfylde mine ønsker for den fremtid jeg nu engang har tilbage!

Vi vil gerne ned og opleve Disney Land Paris med pigerne! Bare i 3-4 dage! Så kunne vi også godt tænke os at besøge familien i Rom endnu engang – igen bare 3-4 dage! Men det kræver at de vil gå med til at jeg må få udleveret medicin til de dage og så selv styre det! Nu må vi se!

Hvis det skulle gå super godt til sommer – så vil vi også gerne kunne sejle med familien i nogle uger. Men alt er jo så usikkert så man ved jo aldrig hvordan tingenes tilstand er når man gerne vil noget! Som det er nu, så skal jeg spørge om lov 14 dage før vi skal afsted! Det er bare ikke særlig smart for 14 dage frem i tiden, er så usikkert i forhold til mit helbred. Jeg kan ikke vide hvordan jeg har det så lang tid ude i fremtiden. Det er vildt irriterende at det skal være sådan, men det er bare så svingende med mit helbred så det halve kan være nok!

Positive tiltag!

Ellers så er jeg begyndt at gøre nogle positive ting i min hverdag! I denne uge har feks jeg fået lavet acrylnegle og også været ude og spise frokost med en veninde!

En anden dejlig veninde spurgte også om vi ikke skal tage ud og spise tapas på onsdag – og det vil jeg rigtigt gerne. Rigtig tøsehygge – det bliver godt!

Pas godt på jer selv derude og nyd virkelig jeres liv til fulde!

♥️ Line / etlivmedcancer.dk

Mor og datter - etlivmedcancer.dk

Acrylnegle - etlivmedcancer.dk

Acrylnegle - etlivmedcancer.dk

 

 

 

3 tanker om “Sammenfald i rygsøjlen/bækken samt cancer i ryggen.

  1. Åhh Line dy er SÅ sej 😘💞❤️💖💐🌷. Håber virkelig det bedste for dig og din familie😘😘😘😘. I kæmper en brav og sej kamp 👍👌❤️. Jehova velsigne jer 💞😘

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *