Scandic Hotel Silkeborg.

Scandic Hotel Silkeborg.

Familien og jeg skulle til Silkeborg på en endags tur, men besluttede os for at tage en dag mere i byen. Så vi bookede os ind på Scandic Silkeborg – vi har nemlig boet der før med god succes! Dels har de pool og sauna, som jo er en stort hit ved ungerne. Vi voksne synes at værelserne er pæne og morgenmaden lækker!

Vi bookede vores værelse over nettet og det var meget nemt! Eneste trælse var dog at vi havde tjekket prisen dagen og da stod familieværelset til 950 kr inkl morgenmad. Da kunne vi dog ikke booke fordi jeg skulle være sikker på at alt var ok i forhold til medicin. Det var så ordnet Fatil dagen efter, og der skulle vi så betale 1300 kr! Det var selvfølgelig lidt ærgeligt, men sådan er det jo bare! Dog fik vi en rabatdeal om at næste gang vil vi kunne få 20% rabat – hvilket er fint nok!

Værelserne på Scandic Silkeborg.

De fremstår pæne og rene. Denne her gang havde vi en lidt pænere udsigt end sidst – så det var helt rart! Pigerne sov i en slags stor skoreol, hvor sengene trækkes ud når de skal bruges!

Familieværelse - Scandic Silkeborg

Udsigt fra familieværelse, Scandic Silkeborg

Faciliteter på Scandic Silkeborg.

Der er mange ting at benytte på Scandic Silkeborg. De har en rimelig stor pool, sauna, fitness rum, billiard, legerum og så selvfølgelig en restaurant!

Pigerne og manden var ude at bade og i sauna – det hele fungerede super fint, og der var pænt og rent over det hele!

Pool, Scandic Silkeborg

Om aftenen var vi oppe og spise i deres restaurant, og desværre glemte jeg at tage billede af maden! Men maden var virkelig lækker og prisen ok i forhold til mængde og kvalitet! Jeg fik en burger og manden oksefilet med tilbehør! Der var en fin børnemenu til pigerne som mindede meget om forholdene ved Jensens Bøfhus! Ment på den måde at de krydsede af på et papir hvad de ville have af kød, kartofler og grønt.

Sienna og jeg, etlivmedcancer.dk, Scandic silkeborg

Min store pige blev desværre bare dårlig så hun kunne næsten ikke spise noget! Så jeg spurgte om vi måtte få resten af hendes mad med op på værelset, hvis hun måske senere ville have lidt kold pasta. Det måtte hun gerne! Så de kom med en fin plastbakke med låg, hvor vi kunne tage det fra til hende, som vi ville! Perfekt!

Morgenmadsbuffet på Scandic Silkeborg.

Med i prisen var morgenmadsbuffet. Det var en super lækker buffet med æg, bacon, røræg, pølser, kartofler,pålæg, ost, pandekager, masser af lækkert brød, lidt kage og selvfølgelig juice, the og kaffe.

På Scandic kan man købe sig fra at man må lave en madpakke og tage med fra deres morgenmadsbuffet! Det benyttede vi os af! Prisen er lidt hamper – 49 kr pr madpakke, men det er dejligt nemt bare at kunne lave sådan en og så er der styr på ens frokost!

Morgenmadsbuffet - Scandic Silkeborg

Hjælp med medicin!

I forhold til at jeg jo skal have hjælp med min medicin hvor jeg end er – så var det heller ikke noget problem her! Jeg fortalte det kort i receptionen, at der ville komme en sygeplejerske og det var selvfølgelig hare helt ok! Og da jeg fik hjælp kl 05 om morgenen, sad vi bare ude ved receptionen. Det var dejligt at de ikke gjorde noget stort nummer ud af det, men at det bare kørte som det plejer hjemme!

Så jeg kan sagtens anbefale et smut på Scandic i Silkeborg! Det er absolut et super godt sted at tage en overnatning og man får meget, prisen taget i betragtning!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *