Shopping med mine efterhånden store piger

Shopping med tøserne!

Jeg var afsted på en mindre shoppetur med mine dejlige piger igår! Jeg har egentlig altid syntes at tøserne var meget ens! Der er 2,5 års forskel på de 2, og det er ikke fordi at de er så langt fra hinanden i sind! De hygger sig meget sammen og er nok tæt på at være hinandens bedste venner!

Jeg har dog også gjort meget ud af at sørge for at de har et godt forhold til hinanden! Specielt efter at jeg blev syg – har jeg prioriteret det meget højt! Så når de har været oppe og toppes, har jeg sagt nogenlunde sådan her :” I bliver nødt til at finde ud af det sammen igen, for jeg har ikke mulighed for at lave flere søskende til jer! Så I har KUN hinanden!” Måske det er lidt barsk sagt – men det er jo desværre realiteterne! (Jeg ville meget gerne have haft minimum et barn mere, men sådan skulle det ikke være!)

Nå men tilbage til shoppeturen! Min mand havde noget arbejde i byen, og her ville min store pige gerne med! Jeg havde så besluttet mig for at tage på sygehuset og få lavet en urindyrkning samt en serie blodprøver! Jeg ville gerne lige have et tjek på hvordan det så ud i forhold til det naturmedicin, som jeg tager! Om det er rigtigt det som jeg føler, eller jeg måske er blevet overmandet af håbefulde følelser! Her tog Sienna så med!

Sygehuset :

Det tog ca 1/2 time på sygehuset og så lovede sygeplejersken at give mine svar til min behandlende læge – Lars Ulrich! Han skal så se på det og evt vende det med medicineren, og så vende tilbage med en Update! Det skal siges at jeg i skrivende stund endnu ikke har hørt fra dem! Men kommer alt godt ikke til dem som venter tålmodigt, eller… ?

Efter sygehuset gik vi så ned i byen og Sienna og jeg endte i H&M! Jeg har ikke handlet i H&M i mange år efterhånden! Da jeg var teenager og først i 20’erne var det faktisk en af mine yndlings butikker, at komme i! Så det var helt nostalgisk at gå i teenager afdelingen med Sienna! Hun fandt hurtigt et pink joggingsæt samt en langærmet bluse med nogle kaniner på! Vi endte med at købe det, for som hun sagde : “ mor, det har jeg bare ØNSKET mig i så lang tid”! Hihi

Derefter mødtes vi med manden og Sophia på Starbucks! Pigerne delte en varm kakao, og vi voksne en jordbær/creme Shake! Ikke dårligt! Sophia havde været til stor hjælp på arbejdet for min mand, så vi blev enige om at smutte ned i H&M igen! Denne gang var det så hendes tur til at vælge et sæt tøj!

Forskel på 8 og 10 år!

Og det var her at jeg for første gang virkelig opdagede forskelligheden i alder på mine 2 piger! Sophia valgte nemlig helt anderledes i tøj end Sienna! Hun gik efter et meget mere klassisk look! Så selvom de begge fik noget snart tøj, passende til deres alder – ja så var jeg ikke i tvivl om at Sophia er ved at blive stor!

Hun fandt et smart sæt bestående af mørke demin bukser og en “plys” bluse i en flot is-farve! Og så endte hun også op med en fin bluse som hun både kan bruge til nederdel og bukser! Jeg har taget et billede af mine skønne tøser! Bedøm selv om I ikke også kan se alderen begynde at sætte ind ved min store pige….

Piger med nyt tøj

Dagens projekt!

Idag har vi besluttet, sikkert sammen med resten af Danmark ;), at køre et smut til Tyskland! Vi mangler lidt forskelligt, og så nyder vi alle 4 det afbræk som det er at køre over grænsen!  Jeg håber at jeg kan holde til det i forhold til min medicin! Jeg har lige fået smertestillende nu og så er planen at vi gerne vil spise dernede! Men det kræver at jeg kan holde smerterne ud i over 8 timer! Jeg har gjort det før, så jeg ved at det godt kan lykkes! Men det er altid hårdt at komme ovenpå igen efter sådan en tur!

Ønsk mig held og lykke – også med svaret på mine blodprøver! Jeg håber at lægen ringer med gode nyheder idag!

Mange hilsner fra Line ❤️

Familie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *