Tøsetur, shopping og goodieboks!

Det at være kvinde!

Noget af det sjove ved at have piger, synes jeg i alt fald, er at se dem opdage glæden ved feks tøj, makeup osv!

Min store pige er feks begyndt at gå meget op i hvilket tøj hun har på og elsker når vi tager på en shoppetur sammen! Forleden trængte hun til lidt nyt tøj og vi tog ned i byen sammen! Og jeg synes jo ellers at jeg har en ret god smag indenfor tøj – men der må jeg sande at hende og jeg er meget forskellige!

Hvor jeg er ret klassisk og går efter et lettere “loose” look – elsker hun det romantiske meget pigede look! Hvilket slet slet ikke er mig! Så når jeg fandt noget tøj til hende, som jeg syntes var mega snart – ja så var hun ikke med på ideen! Omvendt fandt hun også meget som jeg blankt sagde nej til! Men jeg har måtte lære mig selv at hun jo også skal have lov til at udvikle sin egen personlige stil! Og så længe at det hun finder ikke er uanstændigt osv – så må jeg tage mig i nakken og ikke altid sige nej!

Vi fandt heldigvis noget som vi begge kunne være enige om 😉 og hun kom hjem og var glad for sine køb! Og så synes jeg at jeg pt er heldig at ingen af pigerne går op i at deres tøj skal være mærketøj!

Godt med en mormor i baghånden!

Sophia havde dog et stort ønske som vi ikke kunne opfylde da vi var ude at shoppe! Hun vil så gerne have sig en cowboynederdel! Jeg tror at det kommer sig af da vi var i sommerhus! Da gik jeg nemlig en del rundt i en cowboynederdel som jeg havde fundet på genbrug! (Jeg ELSKER at gøre et godt køb på genbrug)

Nå men vi kiggede i alle de butikker vi kom ind i – men uden held! Der var ingen cowboynederdel! Men så er det jo så heldigt at mormor var med og hun havde så et forslag! Vi kunne tage et par gamle jeans af Sophias og så kunne hun sy dem om til en nederdel til hende! Jeg havde så et par jeans som Sophia ikke var så vilde med for de poser en del på lårene! Jeg havde købt dem i Kvickly til minus 70% – så jeg endte med at give ca 35 kr for dem! Så dem fik mormor med hjem! Og resultatet blev super godt – og Sophia er lykkelig og går ikke i andet for tiden!

Cowboynederdel - sy selv - etlivmedcancer.dk

Cowboynederdel - sy selv - etlivmedcancer.dk

Cowboynederdel - sy selv - etlivmedcancer.dk

Makeup!

Indimellem så får pigerne også lov til at lege frisør og makeupartister – og jeg er forsøgskanin! I søndags var ingen undtagelse! Begge piger fik lov at give mig sminke på og til afslutning en maske så jeg fik renset huden godt i bund!

Jeg synes det er sjovt at se deres glæde ved at komme sminke på, og de bliver faktisk bedre og bedre til det! Ikke at jeg ville kunne gå uden for en dør når de har sminket mig 😂 men jeg er heldigvis mindre sort om øjnene nu, end da de startede ud med at afprøve sminkens verden!

De tog et billede af os mens jeg sidder med maske på – og det skal I da ikke snydes for! Jeg er smuk ik 😂😂😂

Goodieboks - maske - pigehygge - etlivmedcancer.dk

Goodieboks!

Apropro makeup og skønhedsprodukter så er jeg begyndt at abonnere på noget som hedder en goodieboks! Jeg var lidt i tvivl om det var noget for mig – men jo flere gange jeg modtager sådan en boks! Jo mere begejstret bliver jeg for konceptet!

Man betaler 169 kr om måneden inkl forsendelse og modtager så en fin boks med forskellige udvalgte skænhedsprodukter! Prismæssigt er der for mellem 600-1100 kr i boksen! Denne gang var der blandt andet en mega lækker håndcreme og parfume med! Parfumen dufter mega dejligt – frisk og forårsagtigt! Og håndcremen er også bare et hit ved mig!

Det er egentlig lidt sjovt at netop jeg synes godt om det, for jeg er faktisk ikke sådan en makeup pige sådan generalt, men måske det er noget som kommer når man runder 35 år! Jepsen jeg er lige rundet endnu et hjørne i livet, og ærligt så nyder jeg at blive ældre. Om ikke andet så kan jeg mærke at jeg begynder at føle mig mere opmærksom på at bruge lidt forskellige produkter til min hud, samt at få op i ikke at have så sorte rander om øjnene osv!

Men tilbage til boksen… Man kan sige at minus ved boksen er at man ikke ved hvad der er i! Det er en overraskelse hver gang – så man kan risikere at få noget man ikke mangler eller ikke kan bruge! Men så er den jo heldigvis ikke dyrere!

De sidste 2 bokse jeg fik var her….

Goodieboks - etlivmedcancer.dk

Goodieboks - etlivmedcancer.dk

– hyggeligt med noget selvforkælelse indimellem sygehusbesøg!

Indlagt igen!

Idag blev jeg udskrevet fra sygehuset! Jeg blev indlagt igår – endnu engang pga udtrapning af prednisolon og med væskemangel til følge!

Træls! Men heldigvis så blev jeg hurtigt bedre og kunne så tage hjem idag! Nu er den nye plan så at jeg skal have væske fyldt på herhjemme indimellem af akutteamet! Og så skulle jeg gerne kunne slippe for indlæggelser kun pga væskemangel!

Lægen har også bestilt en tid til at jeg skal tjekkes for knogleskørhed! Det er man åbenbart i risiko for at udvikle når man får prednisolon tit! Helt rart at de trods alt forsøger at tage det i opløbet!

Nå men det er jo fredag aften og jeg vil til at være social med familien nu! Vi skal have kylling og pommes fra årstiderne! Lækkert!

Kylling, pommes frites, hvidkålssalat, årstiderne.com, etlivmedcancer.dk

Rigtig god fredag derude ❤️

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *