Silkeborg, håndbold og ny indlæggelse.

Silkeborg.

I fredags blev pigerne og jeg endelig klippet! Det har vi virkelig trængt til længe, så det var skønt endelig at komme ned og få det gjort! Pigerne har haft virkelig slidte spidser, efter at de i dec, kom hjem fra Kap Verde med fletninger! Og jeg trængte bare sådan i al almindelighed!

Efter klipningen kørte vi så et smut til Silkeborg, hvor vi skulle have en overnatning på Scandic! Det var vildt hyggeligt med et lille afbræk sammen med pigerne!

Scandic hotel - etlivmedcancer.dk

Først på aftenen spiste vi i deres restaurant og maden var vildt lækker! Efter maden gik manden og børnene så i poolen og efterfølgende sauna, som der er på hotellet! Det hyggede de sig vildt med og så var det tid til at sove!

Scandic hotel pool Silkeborg

Lørdag skulle vi nemlig hen og høre nogle foredrag, hvilket vi alle havde set frem til! Desværre var jeg ikke særlig frisk lørdag, så jeg fik ikke så meget ud af det. Men det gjorde de andre heldigvis! Pigerne havde fået nye kjoler til lejligheden – så de var ret stolte over at kunne vise det pæne tøj frem! ♥️

Piger i nyt tøj - etlivmedcancer.dk

Håndboldkamp!

Søndag skulle Sophia så spille kamp – og jeg havde det lidt bedre –  så vi besluttede os for at vi alle sammen ville tage afsted og heppe på hende!

Piger håndboldkamp - etlivmedcancer.dk

Det var mega hyggeligt og vi sad og hyggede på bænkene med kaffe.

Indlæggelse med ambulance.

Mandag blev jeg desværre dårligere og dårligere! Jeg havde stoppet på Prednisolon søndag, så jeg overvejede om det måske kunne være det, men jeg har bare før stoppet fra den ene dag til den anden, uden problemer!

Men jeg fik så meget kvalme at jeg ikke kunne tage min vanlige medicin, så sidst på eftermiddagen begyndte jeg så at kaste galde op! Så ringede vi til sygehuset og de fortalte at der ville gå 1-2timer før der kunne komme en ambulance, fordi der var så travlt! Efter 2 timer ringede vi så igen, da der endnu ikke havde været nogen ambulance og nu ville der så gå yderligere 45 min. Heldigvis havde de så ringet efter sygeplejersken at hun skulle komme og give mig mere smertestillende!

Da jeg kom ind på sygehuset kunne de se at jeg var helt dehydreret og jeg fik derfor anlagt nål i min gripper, og sat væske op! Da der var løbet 1,5 liter ind skulle jeg stadig ikke tisse, så jeg har virkelig været tørlagt!

Tirsdag :

Min mand sad ved mig det meste af tirsdagen hvor jeg bare sov mellem det smertestillende, og ellers bare havde det virkelig skidt! Pludselig så sidst på aftenen fik jeg det bedre! Og det var så efter at de havde givet mig Prednisolon intravenøst igen! Så man regner med at det var det som var problemet sammen med væskemangel!

Idag onsdag blev jeg så udskrevet og jeg skal så starte udtrapning fra Prednisolon fra imorgen! Imorgen skal jeg også ind på sygehuset og have intravenøst jern, da min blodprocent er blevet påvirket og er nede på 3,7! Det har jeg heldigvis prøvet før og det virker heldigvis hurtigt!

Så nu glæder jeg mig bare over at være hjemme ved familien og skal hygge med dem i aften!

3 tanker om “Silkeborg, håndbold og ny indlæggelse.

  1. Kæreste Line – du er en tapper kvinde….. du er virkelig beundringsværdig – med en kampgejst og viljestyrke som ingen anden jeg nogensinde har mødt….. 💪💪💪 kæmpe krammer ❤️❤️❤️💙 til jer alle 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *